Стана работи благодаря ви.Ейййййййййййййййййййййййййй успяхме.
Стана работи благодаря ви.Ейййййййййййййййййййййййййй успяхме.
Малко странно. По спецификация, цитирам:Първоначално публикувано от к7777777
File Formats Supported
Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS
Playlist - PLS, M3U, WPL
[size=10pt]Subtitle -SRT (UTF-8), SMI, [size=10pt][size=10pt]SUB[/size], ASS, SSA ???[/size][/size]
Имат се впредвид графични sub,които вървят с едно файлче с разширение idx и са големи над мегабайт.
От близо 2 Месеца съм собственик на това чудо и съм много доволен. Веднага щом го взех го флашнах и със субтитриите няма вече проблеми, но ми излизат едни точици които помислих в началото за изгорели пиксели, но се оказа че е от суба. Някакво решение дали има на това ?
И дали има по нов фирмуеър от този 1.01.02 ?
Здравей,
засега мисля ,че няма решение на точиците но един от колегите собственици каза ,че се оправя когато докато тече филма натискаш Options и изчезват, а колкото до нов фирмуеар няма такъв излязъл
Багодаря, разбрах вече.Първоначално публикувано от azrado
Но как мога да форматирам тогава субтитри от *.sub в *.srt?
Super!Първоначално публикувано от azrado
Нещо не работят обаче линковете за преконвертиране на DTS в нормалното аудио. Ако някой може да прати нещо или нещо да качи по датата много ще съм благодарен!
Някой може ли да каже дали може с ъпдейт да оправят проблема с DTS звука
Не може след ъпдейта няма развитие със звук излиза само през цифровия изход този звук и за това е така!Първоначално публикувано от kalqta
Питам защото изчетох цялата тема и установих че май това е най голямата му болежка или поне за мен де. От доста време търся някакъв начин да пдкарам HD филми на ТВ-то и това ще се окаже добро решение за цената си. Май и ас ще купувам .
Досега не съм имал проблеми с конвертирането от DTS към AC3,но с този филм определено не можах да се справя https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=110814&hit=1 Gladiator.2000.720p.HDTV.DTS-ES.x264-ESiR. С Попкорна крайния файл е първите 48 сек.
Може да нямаш място. Иначе имаш ли я тази програма за конвертирането?Първоначално публикувано от hkr68
място много,а програмата разбира се че я имам.Просто исках и някой друг да опита