Страница 24 от 134 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2007

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

върха,супер мн.се изкефих
    но за последно само да потвърдим и спирам да тормозя форума с този диск angel
    когато диска е вързан само с интетнет към компютъра мога да сваля торенти директно на него(смисъм диска е в 1 стая вързан с интернет и wd hdtv,а комютъра в др.свързан през wifi)
    няма ограничения във форматите
    и може да се върже с wd hdtv през usb-то без проблем?

благодаря и се извинявам на всички за мн.постове и повтарящи се въпроси angel

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от kall
    Да използвам го. За връзката: като едно стандартно външнно устроиство PC/Hdd във мрежа и от там чрез USB към WD TV. Вижда се с IP адрес който рутера му дава (но тава мисля, че би трябвало да ви е ясно), все пак е "........ мрежов". Форматира се под NTFS като нормален hdd и няма ограничение във файловия архив.

P.S. А защо ли го няма във въпросния списък ...... ?
    значи диска го връзваш към рутера и от усб на диска към усб на плеъра
    и сигурно без включен рутер не върви и плеъра ?

4. Тук е от
    Jan 2007

здравейте,днес утидох да си купя въпросния WD my book word edition 1T,oказа се че го има само в JAR когато казах на продавачите за какво ми трява(освен за лан връзка с 2 та ми домашни компютъра и PS3) искам и това е 90% за което най-много ще го използвам е за връзка с WD TV HD,те казаха;НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!

моля дайте съвет,за този,за друг диск или да си взема 1 обикновен,но хич не ми се иска постоянно да го местя......

5. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Питането ми е за субтитрите-магат ли от плеара да се увеличават и как .Ако не могат има ли програма с която да се обработят например - subtitleworkshop или друга та да са по -големи.

6. ssb
    ssb е офлайн

Тук е от
    Feb 2009

playdeni, човека по-горе е казал как : "За връзката: като едно стандартно външнно устроиство PC/Hdd във мрежа и от там чрез USB към WD TV".
    Въпреки че не разбрах къде е това "от там".

Разгледай и този вариант: http://www.raidsonic.de/en/pages/pro...=5376#techdata (според сайта на КомелСофт е около 100 лв) + обикновен външен диск 1ТБ (примерно FSC STORAGEBIRD 35EV821 1TB за 209 лв в Техномаркет). Само не знам дали през мрежата може да поддържа NTFS - може да има отговор по руските сайтове...

ac28, може след като качиш последната версия на firmware-a. Можеш и да вградиш субове във видеото, като им избереш размер и шрифт, ама си е хамалогия.

7. Тук е от
    Jan 2007

благодаря ssb,това найстина е добър вариант,
    но неможах да разбера,IB-LAN104 има 4 usb-та,в 1 ще включа диска-ок,но дали от др.usb ще мога да изкарам инфо от диска към WD TV HD(смисъл usb вход/изход ли са или няма значение)?

благодаря

8.  

9. ssb
    ssb е офлайн

Тук е от
    Feb 2009

...но дали от др.usb ще мога да изкарам инфо от диска към WD TV HD

За съжаление не знам, но мисля, че няма да може. Идеята ми е била: връзваш диска през мрежата и го пълниш, после откачваш от мрежата и връзваш към WD TV. Но ако пък WD TV наистина разпознава IP-та, може и да стане.

10. Тук е от
    Jan 2007

ами аз мисля,че няма как да стане с IP-та защото WD TV HD няма нито LAN порт,нито WIFI -което е кофти между другото
    с този WD word edition щеше да стане супер ,лошото е,че навсякаде казват,че не става:форуми,магазини в списъка с приложими устройства на WD TV HD,също го няма,и 1 човек който каза,че го има и използва е KALL,-мн искам и се надявам да е така-МОЛЯ ЗА НЯКЪКВО "ДОКАЗАТЕЛСТВО" извинявай,че така те притеснявам и вече сигурно побърках всички във форума,но ако найстина работи и става ,мн.ще ме улесни
    направо съм луднал

11. ssb
    ssb е офлайн

Тук е от
    Feb 2009

По-горе имах предвид IP на диска, а не на WD TV. Според мен IB-LAN104 прави IP на дисковете - от тук http://www.raidsonic.de/en/pages/service/driver.php можеш да свалиш *.zip за IB-LAN104 и да провериш в manual-a.
    А както писах преди, може и това http://www.orderbg.com/index.php?mai...oducts_id=6974 с няколко неудобства: бавно през мрежата, не поддържа NTFS през мрежата.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2009

Имам го от няколко дена .
    Как да видя фърмуера с който е в момента.
    Свалих този за януари.Как да го кача в стъпки.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Що се занимавате с глупости не знам. WD TV + WD мрежовия диск 1ТБ е около 630 лева. Popcorn Hour A110 + 1TB диск е около 720 лева.
    Всичко ти е вкарано в един компактен корпус без излишни кабели по закачане и разкачане.
    WD TV e интересен модел когато се търси простота на използване /примерно с флашка/ или значително по-евтино решение /ако вече имаш външен диск/.
    За разлика от 90-100 лева цялата тази одисея, изписана в последните страници ми се струва излишна.
    Като гледам всички мрежови дискове не могат да работят през USB или пък не поддържат NTFS и тн.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2007

на 100% съм съгласен с теб,
    но лошото е че вече имам WDTV + нотбок+персонален+ PS3 и с такъв диск можеше да свържа всички,което ще е мн удобно и ЯКО-цялата информация на 1 място и се стримва към всички медий-за това е цялата врява
    ОТНОВО МН.СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ВСИЧКИ,ЧЕ НАСПАМИХ ФОРУМА

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от playdeni
    .......
    но лошото е че вече имам WDTV
    .........
    Може някой вече да е публикувал този линк в темата, но WDTV вече може да има мрежови функции (USB to Ehernet+mod firmware), за сега само чрез лан кабел, Wi-Fi не поддържа.

17. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Що се занимавате с глупости не знам.
    Защото на 90 % от потребителите не им трябва мрежа и терабайтов диск.
    А цената на Устройство с външен Макстор 250 GB е около 350 лева. Това е напълно достатъчна комбинация да гледаш Full HD на телевизора си (не че съм с WD разсъждавам трезво). Другия плюс е красивия дизаин, не знам как е в Щатите, но тази кутия на Пуканката е като по трудово обучение сглобявана. Да погледнат какво правят другите, за пример Хюмакса смениха новия дизаин и сряха подигравките с тях.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Защото на 90 % от потребителите не им трябва мрежа и терабайтов диск.
    А цената на Устройство с външен Макстор 250 GB е около 350 лева. Това е напълно достатъчна комбинация да гледаш Full HD на телевизора си (не че съм с WD разсъждавам трезво). Другия плюс е красивия дизаин, не знам как е в Щатите, но тази кутия на Пуканката е като по трудово обучение сглобявана. Да погледнат какво правят другите, за пример Хюмакса смениха новия дизаин и сряха подигравките с тях.
    Аз съм казал почти същото. Заслужава си WD TV ако искаш просто да гледаш филми. Набутването за разни съпи мрежови дискове със съмнителна функционалност не си заслужава.
    За дизайна не съм много съгласен. Всички плеъри от този род са с куц дизайн и WD TV не се отличава с кой знае какъв дизайн. Даже габаритите са му по-куци и като го накичиш с разни кабели и външни дискове е още по-неугледен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 134 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе