Здравейте, някой ползвал ли е от алтернативните firmware. Примерно http://b-rad.cc/wdlxtv Интересува подкарахте ли мрежовите фукций и как?
Здравейте, някой ползвал ли е от алтернативните firmware. Примерно http://b-rad.cc/wdlxtv Интересува подкарахте ли мрежовите фукций и как?
1. Se izviniavam,4e pi6a na latineca ,no ne6to phonetika na kompa se pricaka.Slogih si noviat FW 1.02.06 i varvi trepa4.S originalniat FW mi nasi4a6e zvuka na niakoi relizi 1080p,no sega niama nasi4ane,aide 4estito na pe4eliv6iteПървоначално публикувано от radovan1973
Здравейте, наканил съм се и аз да купувам такова WD TV, нов съм изчетох цялата тема и упътването на у-вото, но никъде не видях могат ли да работатят HDMI и чинчовете едновременно. Моля някой да сподели . Идеята е като го купя да го свържа през HDMI към телевизора, а от чинчовете към стерео 3,5 и да го пусна към домашната мини с-ма. И през двете (HDMI и чинчовете) ли преминава звук едновременно или само по HDMI. За DTS-а прочетох вече, че ще трябва конвертиране.
Инсталирах 1.02.06 и видях подобрение в субтитрите, окантовани са и се виждат добре. В менюто- подредени са заглавията във вертикален списък и има прегледност. За съжаление пак ми фрагментира на 1080Р като пусна тестово "Планета Земя". На други филми 1080Р си върви добре. Външните субтитри пак не излизат винаги, така както са свалени от мрежата за разлика от компютъра където е безпроблемно.
Първоначално публикувано от travel_mate
Ехоооо, никой ли него е пробвал този вариант, дали звука минава и по двете едновременно !!!
Kak se instalira 1.02.06?Първоначално публикувано от harry1
Kupih si go,no neznaia kak stava apdeita,ako moge nekoi da kage.
Разархивираш и копираш на флашка форматирана в FAT32 всички фаилове. Пъхаш в плеера и отиваш на сетингс. Там имаш нова иконка инстал фирмуер или нещо подобно беше. Даваш ОК и изчакваш. Успех.
Вчера си купих един пенканален ресивър Pioneer VSX-417-k. Свързах към него звука от устройството през цифровия вход, но като пусна филм с DTS декодиране нищо не излиза. Смених и настройките на устройството от стерео на дигитал и пак същото. Какъв може да е проблема?
Светва ли нещо на екрана на ресийвъра като подадеш DTS zwuk?Първоначално публикувано от plamen_mr
Това е правилната настройка като ползваш оптиката /Digital/. Друг звук чува ли се през ресийвъра като ползваш този кабел?
Не не светва нищо и не се чува нищо. Явно настройките не мога да направя. Инъче съм го вързал през HDMI към телевизора и като е на стерео се чува само там. Като го включа на дигитал...нито на тв нито на ресивъра..Само цифровия кабел ли трябва да свържа с ресивъра?Първоначално публикувано от lazarus18
До колегата "travel_mate"
Към колегата относно чинчове и HDMI става тествано е излиза и през 2те, но не можеш да изкараш 5.1 каналния дефакто DTS-а трябва си оптика.
Хмм тъкмо мислех да си купувам и аз ресивър, но явно не става и с него. Молбата ми е ако някой успее да върже WD с оптичен кабел към ресивър и тръгне звука, нека пише.
Благодарение на този форум си купих джажата преди 3 седмици и съм МНОГО доволен! От вчера съм и с новия фирмуеър 1.02.06 !
Да, оканатовката подобрява субтитрите на много светли сцени !
А за DTS звука: аз съм със домашно кино LG HT-502TH купено от технополис преди 2 години и има оптичен вход ! Всички филми за сега пуснати на digital звук излизат перфектно на 5+1 и имат една идея по добро звучене отколкото от 5 канално DVD.
P.S. LG-то изписва на екрана си DTS когато звука e такъв и Dolby при 5 канален звук /aма не DTS / !
Естествено, че става.Първоначално публикувано от biom
Милиони хора по света ползват подобна техника с ресийвър, който е създаден точно за тази цел.
plamen_mr, не разбрах дали изобщо някакъв звук излиза като подаваш стерео, АС3 и тн. звука, различен от ДТС.
Въпроса е дали оптичния ти кабел или оптичния вход/изход работят.
ресивъра си го купих преди два дни и явно не съм му направил настройките както трябва...трябва да си поиграя малко...инъче друг звук излиза,да.Първоначално публикувано от lazarus18