Страница 74 от 134 ПърваПърва ... 2464727374757684124 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

Re:WD TV™ Live HD Media Player (WDTV2) (Наследникът на WD HD TV)

При мен "Network shares" функцията работи безпроблемно както с Windows XP SP2, така и със samba server на Mandriva Linux. С последната версия firmware съм. И в двата случая нямаше нужда от никакви специални настройки(единствено един guest account на samba-та конфигурирах). През wi-fi имам проблем с Atheros картата на lap-topa: почва да губи пакети при по-високи скорости. През ethernet работи перфектно.
    Иначе за парите си устройството предлага повече от прилична функционалност. Интерфейса е приятен, няма дразнещо забавяне при разходки из менютата. За сега е било "всеядно" спрямо файловете, които съм му подавал, но го ползвам само от няколко дни. С моя телевизор Philips PFL9603 след малко експерименти се спрях на 1080р/50Hz изходен сигнал. Не съм пробвал още материал който е 24р.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За 24р материал го слагай на 24 или 60Hz, че се олучава насичане.

4. Тук е от
    Dec 2009

а някой би ли споделил работи ли с мрежов адаптер и какъв?N или G ? И не насича ли ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

И аз имам проблем от няколко дни. Мрежово не мога да свържа ком. с WD . Имам суич в който влиза нета и на два от изходните портове са вързани устройствата . Интересното е че виждам WD , но той не вижда компютъра . Иначе плейвам файлове от други компютри от мрежата на ISP - то . Търсих ключовете в регистрите които беше посочил Tonygl , но аз ги нямам . С XP SP3 съм .

6. Тук е от
    Jun 2009

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

1500GB Samsung Story Station, външен, черен, 3.5" (~9 cm), USB 2
    Здравейте!
    С този хард дали ще има проблеми WDTV?
    Имам seagate 500гб и съм много доволен, но ми се иска да взема и самсунга, защото цената му е доста атрктивна.

7. Тук е от
    Apr 2003

Не съм изпробвал с такъв хард не мога да кажа...

Искрено се надявам хората от WD да се сетят да праснат на първата генерация и мод за Wireless освен тия unofficial.
    Пробвах доста всичките лагват не сработват и нямам думи ....

8.  

9. Тук е от
    Mar 2008

Здравейте, ще помоля за съвет. Имам WD TV HD (не е LIVE), т.е. основният недостатък поне за мен е че не плейва DTS аудио.
    Тъй като умувам какво домашно кино да си купя , което да има оптичен аудио вход (за да се слуша ДТС аудиото от плеъра),
    ще съм благодарен за съвети и идеи. Ето и основните изисквания освен оптичния вход : цена до към 600-700 лв , до малко отгоре; цвят - черен, по възможност всичко; поне предните колони да са високи, желателно и задните; и разбира се да плейва колкото се може повече и по-безпроблемно филмите от нета, и не на последно място дизайна да пасва в хола, не ми се слагат някви 1-2 метрови дървени, ръбати колони , дори качеството им да е по-добро.
    Да спомена и , че не съм аудиоманяк за де ме убеждават да си купя отделни компоненти за 2-3000 лв. Музиката няма да се слуша силно, така че качеството е с предимство.
    Ето някои варианти като дизайн към които основно съм се насочил, но може да е и нещо друго (не съм сигурен дали всички са с аудио вход):
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055781
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09050957
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052922
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038420

Какво ви е мнението за саундбаровете, предполагам качеството няма да е като от 5.1, + ще е пестенето на място , за нещо от този тип става въпрос - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09058629
    Ами това е, предварително благодаря за мненията и Весели празници на всички.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Аз лично бих взел Филипс-а, може би имам предпочитание към марката. Сони избягват да слагат много екстри, а ЛГ-то със сигурност няма да е чак толкова по-добро от Филипса та да е чак такава разликата в цената. (Лично мнение, не експертно, не съм чак такъв разбирач) Поздрави и правилен избор

11. Тук е от
    Nov 2006

danideli, и аз като тебе имах същата дилема. Накрая избрах товаа:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043399

Фитва ти в цената.

12. Тук е от
    Mar 2008

nikolav , тоя модел го нямаше в ТМ на Цариградско, иначе мислех за 904 варианта.
    Ходихме там с жената избираме домашното кино и тя веднага се влюби в SONY DAV-DZ680
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052922 , нали тя отговаря за дизайна.
    Аз се навих, даже не пуснахме да чуем как звъчат другите, обикновено колкото повече мисли човек повече се обърква.
    ОК , взимаме го . Разопаковат кашона да покажат какво има вътре и чак тогава забелязах че няма HDMI IN - упс, засечка.
    Жената нещо не и беше добре и се прибрахме леко разочаровани.
    Та въпроса е има ли начин да се върже това СОНИ , което е само с HDMI OUT и SCART, да се върже , като от WD HD TV да взема видеото / звука , да мине през домашното кино и да стигне до ТВ, като целта е да имам FULL HD сигнал накрая. Някой знае ли кои са моделите в този ценови клас 500-800 лв да се върже цялата система , ако със Сонито няма да стане.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Писах ти и на ЛС, но и тук ще напиша. Видеото няма смисъл да минава през домашното кино. То има само видео изходи. Звука го пускаш по оптичния кабел във домашното кино, а по HDMI картината в телевизора.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2008

lazarus18 , благодарих ти и на ЛС , но ти благодаря и тук. За някой може това инфо да е безмислено , но като тръгне човек да навръзва нещата е добре да има някой, който разбира да помага. Ами утре (най-вероятно) се засилвам да купувам.
    Весели празници и много подаръци (може и пожелания, който после да се сбъднат). И да бъдете послушни . Хо-хо-хоооооо.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Взимай Сони-то. Дори и само заради външния вид. Наистина изглежда добре.

17. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

След почти 2 седмици ползване съм много доволен от устройството. Има няколко неудобства, които обаче се надявам да бъдат решени в следващите версии на firmware:
    1. Автоматичен избор на резолюция и frame rate в зависимост от възпроизвеждания файл. В момента трябва всеки път ръчно да се настройват, като за целта трябва да се спре възпроизвеждането и да се пипне няколко нива надо в менюто. Още повече, че няма как да се видят на плейъра видео параметрите на самия файл, а трябва да се провери на компютър.
    2. Има опция за файлов менажер между устройствата закачени към WDTV Live(USB1, USB2, LAN), но той вижда/показва само аудио/видео файловете. Ако например искам да копирам на диск закачен на USB филм от компютъра си закачен през рутера не мога да копирам и съпрвождащият го .srt файл с българските субтитри.
    3. Още не мога да се сетя за причина, поради която централния джойстик на дистанционното, който служи за навигация не изпълнява в режим възпроизвеждане стандартните функции (play,stop, pause,ffwd, rev), а за това се грижат отделни бутони под него специално за целта. Настроил съм универсиалното дистанционно с което командвам всичко друго, но това не премахва неудобството защото пак имам 2 набора бутони, които трябва да ползвам за режим навигация и режим възпроизвеждане.
    4. Липсва възможжност за настройка на положението на субтитрите на екрана.

Правих си и доста експерименти с настройките на картината на телевизора(Philips 9603) и на плейъра, но още не мога да реша кой е по-добрия вариант при гледане на материал с резолюция 720p: дали да задам на плейъра да изкарва сигнал 720р и телевизора да се оправя нататък с обработката, или да задам на плейъра 1080р, а на телевизора 'unscaled'. Ако някой има наблюдения нека сподели.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Едва ли ще видиш огромна разлика, но смятам че е по-лесно да оставиш плеъра да прави всичко 1080р.
    Чипа се справя доста над средното ниво и със сигурност е поне на нивото на телевизора, да не кажа че сигурно е и по-добър.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе