Страница 52 от 134 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2009

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

Здравейте имам WDTV от няколко месеца но виждам голям зор със свързването през HDMI мислехче е от кабела но вчера пробвах с нов и никакъв резултат телевизора Samsung T240HD просто не го засича или ако го засече е с голяма мъка. Някакви идеи?

2.  

3. Тук е от
    Apr 2009

Спокойно със всички нови ъпдейти чете вградени субтитри В( MKV).

4. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте имам WDTV от няколко месеца но виждам голям зор със свързването през HDMI мислехче е от кабела но вчера пробвах с нов и никакъв резултат телевизора Samsung T240HD просто не го засича или ако го засече е с голяма мъка. Някакви идеи?
    При 720р 50 или 60 херца не би трябвало да има проблем. Възможен е прпоблем евентуално обаче ако изхода на плеъра е на ауто, понеже това е монитор и ако не ме лъже паметта е със екран 16\10 , произтичащата от този факт резолюция, може да бърка нещата

5. Member
    Тук е от
    May 2006

Нещо заспаха тия от Western Digital. Нито ъпдейт скоро, нито нещо друго

6. Тук е от
    Apr 2009

Явно темата се поизчерпи Между другото някой успяли да подкара 'DTS AUDIO'

7. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr
    Нещо заспаха тия от Western Digital. Нито ъпдейт скоро, нито нещо друго
    Като намалеят ъпдейтите, означава че нещата се нормализират.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2009

На няколко места във форума бе задаван въпроса за субтитрите на blu-rey филмите, но не открих отговор, дали и как могат да се пуснат, без да се налага да се свалят други? Някой успял ли е в това начинание?

10. Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от mr_BG
    На няколко места във форума бе задаван въпроса за субтитрите на blu-rey филмите, но не открих отговор, дали и как могат да се пуснат, без да се налага да се свалят други? Някой успял ли е в това начинание?
    Доколкото знам, все още не

11. Тук е от
    Sep 2001

Моя проблем не е точно за тази тема, но е свързан с плейъра и мисля че ще е от полза, ако се се намери решение, на притежателите на WD-джаджата.
    Имам WD-плейъра с firmware 1.02.07. И не ми чете *.sub файловете, а само *.srt. Това не е голям проблем, ако филма е един. Обаче ако са всички сезони на някой сериал и ме хваща паркинсона.
    За конвертирането на 1-2-3-4-5 файла - Subtittle Workshop-а върши работа, обаче не намерих из менютата му да има няква опция за mass convert.
    Другия вариант на който се спрях е този : http://www.robelix.com/sub2srt/win_install/
    C:\Intel>c:\perl\bin\perl sub2srt d:\video\STARGATE\10\Stargate.Sg-1.1009.ws.dsr
    .xvid-notv.sub
    Converting from microdvd to srt
    635 subtitles written
    До тук добре, плейъра показва конвертираните субтитри. Обаче опитите ми да приложа това за всички *.sub файлове в дадена папка удрят на камък.
    C:\Intel>c:\perl\bin\perl sub2srt d:\video\STARGATE\10\*.sub
    Input file d:\video\STARGATE\10\*.sub does not exist.
    Пробвах различни варианти ...с кавички, без кавички, копирах всички sub файлове в директорията на скрипта...цък, нестава.
    Не мога да разбера къде е проблема - в моя телевизор(нещо със синтаксиса на командата) или в самия скрипт.
    Мисля че ще има доста благодарни хора, ако се реши проблема. Дали чрез този скрипт или пък ако има някакво друго решение на проблема чрез друг софтуер.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте!Имам питане към притежателите на WD-плеъра/аз го имам от около месец/.Прави ми впечатление,че след гледането на само един филм устройството сериозно загрява,въпреки че в някои тестове,например тук: http://hardwarebg.com/reviews.php?read=123&page=7 се споменава консумация при работа с флашка и филм с резолюция 1080p -7w и същия филм само,че на външен хард-11w.Според мен тези цифри не са верни,ако някой има впечатления нека сподели.

13. Тук е от
    Jun 2009

Намери файла със субтитрите конвертирай го в srt формат ако не е в такъв и го прекръсти като името на файла със филма !

https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=180568&hit=1 - Batman Begins 2005 1080p Blu-ray CEE VC-1 TrueHD.torrent.
    На този филм къде да поставя субтитрите и как всъщност е името на фаила.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

BDMV/STREAM/00000.m2ts - това ти е самия филм.
    Сваляш този файл:
    http://subs.sab.bz/index.php?act=dow...ttach_id=22293
    и го записваш във BDMV/STREAM/ като го преименуваш на 00000.srt
    После стартираш 00000.m2ts /ако изобщо тръгне/.
    Честно казано ми се губи идеята от свалянето и гледането на цели Блу-рей дискове.
    Едва ли ще хванеш разликата с 1080р рип на ESiR

16. Тук е от
    Jun 2009

Благодаря! Получи се Грешката ми е била елементарна. Пропуснал сам едната 0 при записване името на файла.

17. Тук е от
    May 2007

Това което ми прави впечатлене е ,че след последния фирмуеър 1.02.10. понякога след включването на харда(когато съм го изключил примерно за да го вържа към РСто) и пускането на плеъра веднага след това ми стартира на черен екран.Като го изключа и включа от дистанционното се оправя веднага ,но е дразнещо.Трябва май да изкарват нов фирмуеър...
    А за целите блу-рей филм-има смисъл ,особенно като се има предвид ,че при .ts i m2ts файловете при наличие на външни субове и ДТС звук го няма накъсването на картината като при мквтата при същите условия и 1080р картина.Ако изкарваше и DTS Master audio i Dolby trueHD-то грешка нямаше да има ,но за това трябва да си взема Попкорн-а

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По-добре си ремуксни mkv-то до m2ts. Става за 5 минути и ще ти реши проблема, вместо да сваляш 30GB.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе