Страница 42 от 134 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2008

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

При лошо конвертирани филми МКВ и на 2-ра версия насича.При пуканката е същото,не се лъжете,че е кой знае колко по добрео от ВД плеъра.Разлика има само в елстрите,има лан кабел прикоето могат да се гледат директно клипове от ю-тюбе-то....Подържа дтс звук,има изходи за колони...в гледането разлика няма от личен опит съм го видял.А разликата в цената е огромна.
    Честито на печелившите:–)

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А това, че може да му се монтира диск, на който директно да свалям филми? Че мога да го управлявам от всяка точка по света? Да гледам филми, свалени на компютъра ми или на който и да е компютър по интернет? Да си гледам архива със снимки от Picasa директно, да слушам онлайн радио...
    Да не говорим, че докато ти свалиш един филм, копираш на външния диск, закачиш го пак на плеъра, индексираш съдържанието и го пуснеш, аз ще съм изгледал половината филм.
    Плюсовете са много и разликата в цената си заслужава за всеки, който наистина ги ползва.
    За хора, които искат просто да гледат някой филм и WD TV върши добра работа.

4. Тук е от
    Apr 2003

Да ама нали за WD има безжичен вариянт и тия екстри всичките можеш да ги направиш и на него!!!

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти направил ли си ги?
    Защото аз не познавам някой да ги е направил и да са тръгнали.

6. Тук е от
    Apr 2003

Аз не се справих не отричам, но четох коментари, че много хора са успяли.....

7. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от dwd

Само да попитам след като редактирам версията на 1.02.08 примерно после, като излезе 08 нея пък да я преименувам 09!? Правилно ли съм разбрал?
    Отваряш с Notepad "wdtv.ver" файла и сменяш 1.02.07 с 1.02.09. След това трябва да ти го разпознае като нова версия. Инсталираш и след рестартирането ще видиш че реално е инсталирана последната официална версия на български (т.е. 1.02.07). Не съм направил 1.02.08 на български, защото има известни бъгове с показването на папките.

А да, след инсталацията включи на френски, за да ти е менюто на български

Работи безотказно, в момента съм с него на моя WD TV..

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

WD TV е чудесно плейърче за всеки, който иска лесно да си гледа филми и снимки или слуша музика. Вярно, много по-орязано е от Попкорна, но с горепосочените функции с повечето типове файлове се справя чудесно. Извинявам се за лаишкото сравнение, аз реално Попкорн не съм виждал и пипал, но от коментарите, които прегледах набързо по руските форуми, останах с впечатлението, че за да се насладиш на всички екстри на Попкорна и за финни настройки е добре да си поне Линукс ентусиаст. Аз нямам нищо против Линукса, дори напротив - минал съм през няколко дистрибуции - Red Hatt , Fedora и се ровя в Debian, но я ми кажете как ще се оправи с тях жена ви или приятелката ви... Колко от обикновените потребители знаят как какво е това ext2 или ext3 или как да си маунтнат партишъни или как да работят в конзола или как да си направят домашен Линукс сървър и какво е това Самба...

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Всъщност нищо от това, което си описал не се налага да знаеш за да работиш с Попкорна. Без дори да си чувал какво са горните неща може да си го ползваш пълноценно. Щом моята жена вече го ползва редовно едва ли има по-невеж от нея потребител.

11. Тук е от
    Apr 2003

Колкото до Линукса, моята жена работи както и аз изцяло с линукс.
    Имаме само Win за отделните устройства на USB.
    Да подкрепям lazarus18, че е абсолютно опростено менюто на Popcorn, но според мен WD е по - ниско бюджетно и има същите функции...

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

ОК, няма да спорим повече тука.
    Има си една цяла тема за обсъждане и сравнения между различните HD плеъри.
    Модератора може да премести там последните постове да не оспамваме тази.

13. Тук е от
    May 2008

Какво лошо има да се дескутира тук в този раздел?
    Ето ви един линк за пуканката на бг език
    http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=36090

14.  

15. Тук е от
    Apr 2009

Предварително се извинявам но някой ще ми каже ли как се конвертират субтитри в SRT формат с Subtitle workshopл,или друга програма !

16. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Отваряш субтитрите със Subtitle Workshop в ляво най от горе има бутон над който пише MODE когато си отворил субтитри в .sub формат под него пише FRAMES за да ги обърнеш в .srt формат чукваш на стрелкичката до него и избираш да е в TIME като за да няма разминаване във времето трябва субтитрите да са в една папка с филма .
    Като направиш това отиваш на FILE / SAWE AS ( Shift + Ctrl + S) в отворилото се меню намираш SUBRIP чукваш 2 пъти върху него (като запазваш името ) SAWE и си готов

17. Тук е от
    Apr 2009

Много благодаря

18. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от radovan1973
    Предварително се извинявам но някой ще ми каже ли как се конвертират субтитри в SRT формат с Subtitle workshopл,или друга програма !

И аз имах твоя проблем и реших да си напиша програмка за целта: http://www.dotfusion.net/wordpress/w..._win32_0.2.zip
    Много е простичка - посочваш .sub файла, избираш тайминг и запаметяваш като .srt

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 134 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе