отговр нямам ,но в момент на отчаяние го изпробвах като си мислех че ресивъра е дал фира
отговр нямам ,но в момент на отчаяние го изпробвах като си мислех че ресивъра е дал фира
А дали сега праща правилния сигнал? Какво светва на ресийвъра?
Ако въпроса ти е по нашата тема, когато е в режим на „стерео” ресийвъра отчита PCM 48 на файловете които нямаха аудио в режим „digital”.
По- странното е че файлове които са с многоканален звук в режим на „стерео”, някои ги плейва стерео - PCM 48 или нещо подобно, а други – DTS – многоканално. Аз не мога да открия логика. Ако някой може – да каже.
Пусни един файл АС3/DD и виж на двете настройки какво изписва ресийвъра и дали изобщо е многоканален или ресийвъра ползва някаква негова система за преобразуване от стерео до 5.1
Аз си имам външен хард, така че това не ме притеснява.Първоначално публикувано от lazarus18
Това е чудесно. До седмица ще си го поръчам.Първоначално публикувано от chilko
Ресийвъра е SONY STR-DE 598. За многоканален съм го купувал на времето – преди 4 години.
Това добре, но идеята ми неше да видиш какво подава плеъра.Първоначално публикувано от infinitybeta
след интервенцията ресивъра изписва PCM stereo ,но май проблема е в плеара явно някой кодек му липсваПървоначално публикувано от lazarus18
Аз по принцип си го карам на дигитал аудио и ако имам подобен проблем го размествам само за момента
иначе съм пробвал и 7.1 саунд и ресивъра си го познава като такъв и си го свири като 7.1
За Egreat пише ,че приема дискове(вътрешни) до 1.5тб - "Едно чудесно предложение от Egreat. Моделът EG-M34A представлява ВЪНШНА КУТИЯ за твърди дискове с функции Media Player/Recorder за страхотни кино моменти." Това така ли е в действителност?lazarus18 ,кое е липсващото в сравнение с Пуканката,че ми изглежда добре,пък и пише "безшумен" ,т.е няма да я има бръмчащата перка на Xtreamer-а...
peterx,като го вземеш да споделиш как е
Има ли DTS downmix?
Къде го четеш това? Тотална заблуда е. Като го видиш наживо ще разбереш, че няма къде да сложиш диска. Само с външен.Първоначално публикувано от Vanquished
Има DTS downmix. Поне така пишат, че с последния софтуер са добавили, но няма как да знам.
Наистина е добра машинка. Не знам как са с поддръжката на софтуера обаче и дали директно позволява слагане на софтуера на Popcorn.
Здравейте!Нов съм ,но чета отдавна темата за мултимедия плеарите.Има нова играчка на пазара AC Ryan Playon!HD ACR-PV73100.Много впечатляващи данни и добра цена-149 евро без вътрешен диск,
Малко се порових из форумите и намерих това-Realtek RTD1073 chipset,но не знам това по-нов чип ли е отRTD1283DD,който се използва в ASUS O!PLAY.
http://www.plesio.bg/periferiya-c-23...-p-237589.html много странно е написано описанието,подвеждащо по-скоро.Първоначално публикувано от lazarus18
Коя е последната пълна,а не бета версия на фърмуеъра за да си я инсталирам?Какви и са предимствата?
http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=1148.0Първоначално публикувано от pgssi