Страница 57 от 134 ПърваПърва ... 747555657585967107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

Сложи една снимка на задния панел да го видим.
    Това на Creative ще ти свърши работа, но явно от доста време не се продава вече.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2009

Promedia DD5.1 [img width=800 height=401]http://skipterltd.hit.bg/klipsch_dd51_back_panel_big.jpg[/img]

The Creative® Decoder DDTS-100 [img width=800 height=600]http://skipterltd.hit.bg/creative_71decoder_inputs_big.jpg[/img] [img width=800 height=600]http://skipterltd.hit.bg/creative_71decoder_breakout_big.jpg[/img]

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Тези са ми ясни. Аз исках да видя снимка на задния панел на твоята система.

5. Тук е от
    Jul 2009

Done[img width=450 height=600]http://skipterltd.hit.bg/IMG_0102.JPG[/img]
    http://skipterltd.hit.bg/IMG_0102.JPG

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

С тази конфигурация трябва да има нещо/декодер или ресивър/между колоните и WD TV, иначе звука ще бъде само стерео.Има и други мултимедия плеъри,ако не държиш да е точно WD TV,но и цените са други.

7. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте колеги

Закупих си наскоро SAMSUNG SM-P2350 (23" lcd FULLHD монитор за PC). Проблема е, че ползвам laptop и той не може да play FULL HD, само 720p.
    Обмислям закупуването на WESTERN DIGITAL HD TV PLAYER, но се чудя дали един конвертор HDMI-DVI ще ми свърши работа за да ги закача?
    Целта ми е да си закача WD HD TV към монитора и да си гледам FULLHD на мониторчето. Имам външно hdd.
    Някой от опит знае ли?

BTW
    Ако някой продава своя WD HD TV нека се свърже с мен (e@mail)

8.  

9. Тук е от
    Feb 2009

Във връзка с това мое питане:

Цитат Първоначално публикувано от marcam
    Едно въпросче - Не съм на ти засега с това устройство, та накратко едно инфо да получа :
    - става ли плеъра за следното- от камерата свалям филмчета, правя ги в мпег 2 , или ги оставям в суров вид "не знам формата на mini dv /12 гб за час което е/ , после качвам на на твърд диск - външен носител като архив и после да се гледат чрез това плеърче. Без сложнотии. Там субтитри няма, така че не би трябвало да има проблем. За филми не ми трябва. Камерата е стандарт дефинишън, но снимам в 16/9.
    И това:

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534892&t=2

Да питам преди да го купя, има ли сходен уред който може и да е по- евтин вариант поради работа само със SD, защото мен HD не ми е наложително а нямам и HD записи, нито тв - HD. И добра ли е цената. Аз така и не намерих друга.
    Ще съм благодарен ако споделите.

едит: също купувам при евентуална продажба !

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Суровия avi файл от MiniDV камерата няма да тръгнат. Ще трябва да ги преработваш в някакъв друг формат. Бих препоръчал H.264.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

--------------------------------------------------------------------------------
    По евтини плеъри за SD сигнал има 55-70евро,но не се продават в България.Цената на WD TV е добра,при внос идва по-евтин,но няма гаранция в България.

12. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Суровия avi файл от MiniDV камерата няма да тръгнат. Ще трябва да ги преработваш в някакъв друг формат. Бих препоръчал H.264.
    Да помня, че ми го писа преди време и ще се съобразя с това. Ако Uleada има този H.264. ще правя в него. Аз имам Улеад 11 и Пинакъл на компа.
    А значи:

Цитат Първоначално публикувано от civica
    --------------------------------------------------------------------------------
    По евтини плеъри за SD сигнал има 55-70евро,но не се продават в България.Цената на WD TV е добра,при внос идва по-евтин,но няма гаранция в България.

Значи няма смисъл да оглеждам за друг, този ще е на този етап, а и от Бг.

Балгодаря за отговорите.

13. Тук е от
    Dec 2007

Някой може ли да ми каже как мога да намаля продължителността на показване на менюто при натискане на бутон пауза или даване напред.
    Когато настисна плей менюто остава на екрана и закрива субтитрите. Същото е и когато се дава напред. Би трябвало да мога да го скрия веднага с някакъв бутон или пък да му намаля времето на изчакване. Много е дразнещо.
    На домашните ми ДВД плейъри не обръщам внимание, защото паузата и превъртането се визаулизират с малки иконки, които не пречат на картината.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2009

Взех го днес, не съм го пробвал още, но ми казаха - ако не тръгнат бг субтитри, ще си изтеглите нова софт версия от сайта. Така ли сте правили, тези, които го имате вече !? Това от ЖАР.
    Вярно, че не ми е основно за това, но като има възможност... Довечера ще видим дали ще пропише на български

16. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от peterx
    Някой може ли да ми каже как мога да намаля продължителността на показване на менюто при натискане на бутон пауза или даване напред.
    Когато настисна плей менюто остава на екрана и закрива субтитрите. Същото е и когато се дава напред. Би трябвало да мога да го скрия веднага с някакъв бутон или пък да му намаля времето на изчакване. Много е дразнещо.
    На домашните ми ДВД плейъри не обръщам внимание, защото паузата и превъртането се визаулизират с малки иконки, които не пречат на картината.
    Ами в указанието пише:

OR Press
    OPTION or BACK to hide the Video Information Panel.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от marcam
    Взех го днес, не съм го пробвал още, но ми казаха - ако не тръгнат бг субтитри, ще си изтеглите нова софт версия от сайта. Така ли сте правили, тези, които го имате вече !? Това от ЖАР.
    Вярно, че не ми е основно за това, но като има възможност... Довечера ще видим дали ще пропише на български
    Не трябва да имаш проблем със субтитрите и с фабричната начална софт версия. Почети малко назад в темата, а тези от ЖАР......!

18. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от kall
    Не трябва да имаш проблем със субтитрите и с фабричната начална софт версия. Почети малко назад в темата, а тези от ЖАР......!
    За да съм коректен, има субтитри, версията е...последната - Release 1.02.07 (4/27/2009) видях го и тук. От тук: http://www.wdc.com/en/products/wdtv/...sp?wdc_lang=en
    Освен това го имаше само в Жар. Нито плесио, нито мултирама..нямаха го, свършил като "луканка по луканово време"

Благодаря за мненията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе