Нестава,изписва ми,че съм с 1.2.10
Трябва ли да се преименува нещо във файла?
Нестава,изписва ми,че съм с 1.2.10
Трябва ли да се преименува нещо във файла?
Отвори файла с разширение .ver мисля че беше с Нотепад и виж коя версия пише че е там. Може да го промениш на 1.2.11 или 1.2.12 както си решиш за да ти засече че има по нова версия от твоята и го запамети. После копираш двата файла в една флашка и трябва да стане. При мен нямаше проблем.Незнам защо при теб става така.Първоначално публикувано от zaks
При повечето филми на 1080р имам проблеми – накъсване на картина, звук и т.н. това нормално ли е? При 720р досега нямам никакъв проблем.
Prerelease 1.02.11 (includes all previously released updates)
Resolved Issues:
Resolved issue where UI Language displayed as OFF when English is selected.
Resolved UI issue where "ContainsWWW" shows up in the search menu instead of "Contains".
Resolved MKV audio/video sync issues.
Resolved issue where songs were displayed in alphabetical order instead of track order in album view.
New features:
Added video playlist support.
Added support for unlocking locked WD external drives.
Свали от :http://www.wdc.com/global/webtrackin...tv_1_02_11.zip
Възможно ли е и по какъв начин мога да вържа три HDD по 500gb към WDTV
Мисля, че става със USB Hub, но не и с официалния софтуер. Не съм пробвал последните 2-3 официални дали е оправено. С разни неофициални версии ставало.Първоначално публикувано от radovan1973
Ако филмите ти са mkv с DTS звук и външни субтитри(srt) да много често се случва.Изключиш ли субовете накъсването преставаПървоначално публикувано от infinitybeta
Имам същия HD Player и досега не съм имал проблеми с филмите на 1080p (тествал съм с филми с 20к битрейт). Истината е че гледам филми само с AC3 аудио. DTS няма как да го подкарам и затова първо си конвертирам звука на всички филми, което междудругото става за 10 минПървоначално публикувано от infinitybeta
За по нетърпеливите 1.02.11_bg_lilibabeV2_mod-построен е на основата на 1.02.11;OSD v2 на Lilibabe;българския превод се крие за избора на френски език от менюто(добавен е превод на новите елементи); в момента няма subtitle font patch-чакаме Rezmus да реагира(по последни данни човека се готви да се жени,но има обещание за утре да има наличност).
ftp://95.87.6.63/WDTV/1.02.11/1.02.1...babeV2_mod.rar
Файловете на фтп-то са подменени -на основата на 1.02.11 е направена BG версия на ilibabe osdv2 mod international ,вече избора на български е наличен в менюто за избор на език, а надписите вляво за менютата са подменени с икони и така не се ограничавате само с български език.
ftp://95.87.6.63/WDTV/
P.S Все още няма пач за субтитрите от REZMUS
Не беше за тук този пост...
здравейте
ще взимам WD TV но искам да ме ориентирате за да не купувам външен хард диск дали работи добре с фЛАШКИ 8 или 16 GB?
за външен хард кой е най-евтиния и удачен вариянт?
имам домашно кино самсунг с оптичен вход и " DTS ДЕКОДЕРИ" - това означава ли че няма да имам прблем с DTS аудио?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!