Страница 111 от 134 ПърваПърва ... 61101109110111112113121 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,651 до 1,665 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB

Той може и да е със HDMI 1.4, но няма как да подкара "истинско" 3D. Чипа, който ползва е доста орязан и няма поддръжка на 3D.
    Тепърва се чака модел на Sigma Design с такава поддръжка.

Иначе филми и клипове със SBS може да пускаш /както и на всеки друг плеър/, но само тези, които не са Full SBS.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2009

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

И при мен го имаше този проблем, но се оправи след като го закачих към компютъра. Не знам каква бвшв причината, но след това си тръгна нормално.

4. Тук е от
    Dec 2010

Колега, закачи го на компа и му дай десен бутон - properties - disk cleanup.
    И при мен беше така и някъде по чуждите форуми четох, че така се оправа и наистина работи - изпробвано.

5. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Как се инсталира това 1.02.21_WDLXTV.COM_EXT3-BOOT_LIVE-0.4.3.1 при положение ,че в пакета няма файл wdtvlive.ver или нещо с подобно разширение? Проблема се появи преди 2 дни бях с 1.02.21.WDLXTV_LIVE-0.4.2.6 . Youtube почна да дава на всички клипове съобщение, че временно няма достъп до файловете. С оригиналния фърм си се пускат клиповете които не са защитени, но все пак с версията на b-rad се пускаха до вчера всички да не говорим и за другите предимства, та мисълта ми е ако някой знае как се оправя проблема или как да сложа цитираната по-горе версия (с надеждата това да помогне) моля да сподели.

6. Тук е от
    Dec 2010

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

Само да се похваля -днес си взех WD TV LIVE HUB плейъра Много БЛАГОДАРЯ на всички,които ми помогнахте със съвети!!!!

П.П Не се учудвайте ако след някой и друг час,пак имам нужда от вас

7. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от seizova
    Само да се похваля -днес си взех WD TV LIVE HUB плейъра Много БЛАГОДАРЯ на всички,които ми помогнахте със съвети!!!!

П.П Не се учудвайте ако след някой и друг час,пак имам нужда от вас
    Сега отвори нова тема и каже так кое как работи, като качиш и малко снимки ....

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Сега отвори нова тема и каже так кое как работи, като качиш и малко снимки ....
    Ами да си призная ,не знам дали ще дочакате инфо от мен ,защото снощи като го пуснах така и не разбрах как да си заредя филма...изтеглих си някакво ръководство и трябва малко да прочета,но засега дори не съм го отворила.Единственото,което мога да кажа за сега е че освен през нета ,от компа нищо не може да се качи на плейъра(ама вие това го занете предполагам),а като свалих един трейлър от замунда и после като отворих папката където го сложих не можах да го заредя с две думи засега съм гола ,вода!!!!

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Честито за новата играчка! За съжаление май никой от нас (пишещите тук) няма такава, тъй че ще е необходим един задълбочен прочит на ръководството за употреба. А ние ще помагаме където можем по общи за плейърите въпроси. Успех!

11. Тук е от
    Dec 2010

Преборих се с филмите,качих и от нета и от компа и тръгнаха ура!!!!! Успях дори и да се намъкна във фейсбука през него !!! Ами да ви кажа не е зле и засега това ( имам още много да чета от ръководството и да си играя)....

12. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Как качи филми от нета? Има ли торент клиент? Приятни забавления

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Re:WESTERN DIGITAL TV LIVE HUB

Вече го има втора употреба http://bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=13&t=20048

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от bobivg
    ......
    И при мен съшият проблем. Някой с решение от последните 2-3 дни?

- Направил съм "Reset to Factory defaults"
    - Ресетнал съм го хардуерно от стрнични бутон.
    - Kaчих официалният 1.04.10

Това не помага, и това също не помагa

16. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от litoff
    Как качи филми от нета? Има ли торент клиент? Приятни забавления
    Ами свалих си торента в компа ,а самия филм му дадох да го запази направо на плейъра (ако отвориш прозореца на save и не виждаш плейъра му напиши просто буквата )
    Като първи впечатления мога да кажа ,че свалих sample на аватар,която е 40GB и за мое учудване тръгна,другото е че с USB кабел компа не го разпознава,а единствено през мрежата!!!

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Плейъра е доста мощен като хардуеър, затоване не е чудно, че е подкарал такъв тежък като битрейт файл като въпросния. Връзката с компютър за съжаление е само през мрежа и наличните протоколи за работа по мрежа. През USB няма как да стане връзка, понеже плейъра няма USB Slave (какъвто например имат принтерите и да речем пуканката, нали така, hristobotev ?). За по-бързо наливане на данни във вътрешния диск ще трябва да се изважда от кутията на плейъра и да се свързва директно към компютъра. Това не е много удобно, но винаги можеш да ползваш външен диск, което разбира се са си допълнителни инвестиции и малко се обезсмисля наличието на вграден такъв.

P.S. Въпреки всичко, плейъра е качествен и мощен и си струва парите.

18. Тук е от
    Dec 2010

[quote=kirretto ]
    Плейъра е доста мощен като хардуеър, затоване не е чудно, че е подкарал такъв тежък като битрейт файл като въпросния. Връзката с компютър за съжаление е само през мрежа и наличните протоколи за работа по мрежа. През USB няма как да стане връзка, понеже плейъра няма USB Slave (какъвто например имат принтерите и да речем пуканката, нали така, hristobotev ?). За по-бързо наливане на данни във вътрешния диск ще трябва да се изважда от кутията на плейъра и да се свързва директно към компютъра. Това не е много удобно, но винаги можеш да ползваш външен диск, което разбира се са си допълнителни инвестиции и малко се обезсмисля наличието на вграден такъв.

P.S. Въпреки всичко, плейъра е качествен и мощен и си струва парите.
    [/quote
    Аз съм доволна от плеъра ,а вътрешния диск не може да се извади .Мислите ли, че ако си взема един USB адаптер с WI-Fi ще мога чрез него да се вържа с плейъра към нета,вместо кабел към рутера.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе