Аз използвам тази програмка за конвертиране на DTS във AC3 : EZmkvDTStoAC3 v1.2 и нямам проблемПървоначално публикувано от thcrown
Аз използвам тази програмка за конвертиране на DTS във AC3 : EZmkvDTStoAC3 v1.2 и нямам проблемПървоначално публикувано от thcrown
Искам да ви питам има ли начин да си конвертвам от DTS на AC3 филмите понеже нямам звук като са DTS а те 90% са само DTS благодаря ви предварително
Точно в поста над тебе е написана програмата.
Има и друга - Popcorn AudioConverter.
С горе упоменатата пробвах но ми изкарва някаква грешка като тръгна да конвертвам сега ще видя тази която каза ти а за нея трябват ли някакви допълнителни програмки?
Трябват да. Имаш едни полета, в които се оказва къде се намира програмата на компютъра ти. Ако ги нямаш те праща да си ги свалиш.Първоначално публикувано от jabkata
Готов е и новия OSD мод на базата на 1.02.11 на lilibabe:http://wdtv.free.fr/osdmod/dl/.Дали някой по-можещ като Azrado ще го преведе на родния ни български език?
Имам проблем с разните алтернативни софтове-не ми разпознават флашката 16 Gb.Първоначално публикувано от ravema
Със същия софт и флашка 1 Gb няма проблем.
Когато мина на "заводския WD TV HD " софт няма ядове с флашката 16 Gb.
Флашките са форматирани под NTFS
Бихте ли помогнали,благодаря предварително!
Благодаря за линка с новия фирмуер! Но искам да попитам кои точно файлове трябва да използвам за да ъпдейтна фирмуера си на Български, тъй като виждам в линка много ъпдейти. Благодаря!
Може ли някой да ми обясни по цветно как става вграждането на суб.в avi с AVIAddXSubs v9.3? С 1.02.11-
сам и нещо не се получава,може би настройките не са ми правилни моля помагайте.
Излезе нов ъпдейт 1.03.01
Сваляне от :Prerelease 1.03.01 (includes all previously released updates)
Resolved Issues:
Resolved the language displayed as OFF when English was selected
Resolved the “Contains” button displayed as "ContainsWWW" in the search function
Resolved MKV audio which was out of sync with the video
Resolved slow rendering of Greek subtitles in Greek character encoding mode
Resolved disappearance of Korean subtitle during video playback
Resolved missing characters from the Greek subtitle font
Resolved playback issues with VC-1 codec in an MKV container
Resolved gain being applied to audio output that resulted in signal clipping
Resolved playlists playing audio tracks in alphabetical order by playing them in track order
Resolved the appearance of tracks in alphabetical order by displaying them in track order
Resolved the spacing issue seen in Korean subtitles during video playback
New features:
Added support for video playlists functions which were limited to music files only
Added support for the drive lock function on the new My Passport™ and My Book® external storage devices
http://support.wdc.com/download/wdtv/WDTV_1_03_01.zip
Днес ще започна подготовката за модифицирането му и довечера,като тествам ще постна адресите за сваляне.
Файловете са на фтп-то.Има три файла - за двата всичко е ясно, а третия е на основата на OSDmod V 0.5 на juliojs (също много добре изглеждащ ).И трите в менюто за избор на език имат избор за български.
ftp://95.87.6.63/WDTV/1.03.01/
Благодаря,Azrado,веднага слагам този на lilibabe
P.S.Пробвах го и честно казано съм малко разочарован-липсва пача на Rezmus за субтитрите,а аз бях свикнал да гледам с font size 46.Освен това не ми харесва и замяната
на имената в началното меню с икони-за дъщеря ми и съпругата ми са леко объркващи.
Дали и другите два мода имат същите недостатъци?
Утре ще направя този с надписите, а относно патча за субтитрите зависим всички от Rezmus,той се прави за всяка версия отделно---а преди казах че не разбирам нищо от програмиране,Linux - иначе правя опити да схвана логиката,но засега не успявам.
Абе на този пич Rezmus не му ли мина медения месец вече?Първоначално публикувано от azrado
Добра новина - subtitle font patch REZMUS е вече налице ,всички модификации ще ги направя утре,така че изчакайте.
Мисля че всеки може да разбере думите на REZMUS.Re: subs font size patch
--------------------------------------------------------------------------------
slowly recovering after the wedding ;> for those who want to include bigger fonts for subs i've patched dmaosd from 1.03.01