Страница 114 от 134 ПърваПърва ... 64104112113114115116124 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,696 до 1,710 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2010

Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)

Здравейте,
    имам проблем!WDTV- to изведнъж от вчера спря да помни настройките за интернет и сега не мога да ползвам you tube и другите приложения.Въвеждам IP, Subnet mask, Gateway, DNS потвърждавам със finish излиза ми едно съобщение че subnet mask adress не е наред влизам пак в network setup и всичко каквото съм въвел е на нула.На някой случвало ли се е.Нямам бутон за рестарт от страни колкото и да го гледах.пробвах да го изключа от ел захранването за няколко минути без никакъв ефект.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1294567600[/time]_________________________________________________

извинявам се за спама , не съм видял че кабела към рутера не прави хубав контакт преместих го на друго гнездо и се оправи проблема

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте,
    Някой дали знае дали има проблем с кирилицата с устройствата в САЩ.Бих искал да си взема wd tv live hub.На поддържани езици има руски......но не е уточнено това за менютата ли е ....или за субтитри.Има ли начин от мен да се добави поддръжка.
    Всякакви мнения са добре дошли.Благодаря

4. Тук е от
    Oct 2007

Благодаря.
    Много четох тези дни, но все още не ми е ясно за Blu - Ray.
    Какви са ограниченията.Меню няма да има.Аз съм ок с това.Но при аудио на няколко езика и субтитри на няколко езика, могат да се изберат от дистанционното с опции.Нали така, правилно съм разбрал?

Примерно този релийз - National Treasure Book of Secrets 2007 Blu-Ray CEE 1080p AVC TrueHD 5.1-Lexus
    ********************/details.php?id=e1...3944a272611788
    File list: Име на файла Размер
    NATIONAL TREASURE 2.iso 33.32 GB

Ще мога ли да си пусна български субтитри и английско аудио, ако по дефолт са зададени други и как.Ще мога ли да гледам бонусите и как.
    Също и за другите начини, по които се качват в торентите- като имам 200+ файла...mkv файлове и т.н.....

Благодаря предварително.

П.П Устройството ще го взема за родителите ми, а те няма да трият аудио потоци....преобразуват субтитри и т.н....затова толкова разпитвам.Ако не става да се свали от торента....да цъкне 2-3 пъти върху дистанционното на устройството и да седне да гледа, все едно съм им взел ваза, ще "украсява" до тв-то.

5. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    GB

Ще можеш, само слагаш последен firmware и всичко е наред.

6. Тук е от
    Jan 2009

Днес се сдобих с машинката и както се казва "ИЗНЕНАДАААААА".
    Какво имам предвид - празен екран и мигане на индикатора за захранване => "The TV screen is blank and the media player power LED is blinking. A system diagnostic failure occurred. Turn off your media player, wait 10 minutes, then turn it on again. If the same thing happens, contact the WD Technical Support for assistance (see “WD®Service and Support” on page 2)."
    Както се казва на печелившите честито. Имайте и това предвид при избора, защото този момент го бях пропуснал едва сега видях, че и в тази тема има постове, свързани с този проблем, а и линк към http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=8285

7. Тук е от
    Jan 2011

WD TV LIVE HUB

Здравейте,
    от един месец съм собственик на WD TV LIVE HUB.
    Имам сериозен проблем (накъсва образа) със Блурей филми и ДВД които са над 7гб.
    Някой дали има идея на какво се дължи?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Днес ходих до едно приятелче има въпросният плеър, но като пуснах ме пълен блу-рей ( Predators ) след като влезна в папката BDMV който и m2ts файл да цъкна започва направо филма няма никакво меню както би трябвало да е ?
    на ли плеъра подържа меню-тата на пълните блу-рей филми или?

10. Тук е от
    Jul 2010

Re:Media Player - Western Digital WD TV HD

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте колеги и за много години... Макар че, с това плейърче нещо не тръгна добре годината. За толкова месеци използване, никакви проблеми, бях го изключил и скрил покрай празниците в едни кашони, ако дойдат неканени гости да не го вземат и днес реших да си пусна някой филм... Включвам го, пише ми, че има нов фрейм. Викам си, хубаво... инстал - този Release 1.04.17 (12/30/10). всичко точно, дръпна се, инсталира се... тръгвам да пускам филм, тръгва филма, тръгват субтитрите и ... няма звук! викам си, кво стана ся... рестартирах го, изключвах го от захранването, пробвам пак - нищо. Отгоре пише "no audio channel"... и до там. минах през сетъп-а, излезе, че ми е разбърникало и видео настройките - пуснало го изходящ сигнал на 720 х колко беше.... а ТВ-то си е фул ХД, до преди тоя скапан ъпдейт си беше на 1080р х еди колко си. Като се опитам да го сложа на 1080 ми пише, че ТВ-то не поддържало това! По някъв начин му се наложих и ся го изкарва на ХДМИ 1080i обаче, което не мисля, че е сериозен проблем. Аудиото от сетъп-а е "стерео". Помагайте моля, че направо се изнервих тотално!

12. Тук е от
    Dec 2009

Никой ли няма идея какво може да е направо се побърках тая събота и неделя и само рефрешвам форума и нищо.

13. CP
    CP е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Re:WD TV LIVE HUB

Аз имам същия плеър от около месец и половина и нямам такъв проблем. Как накъсва? От вградения диск, от диск закачен на usb-то или по мрежата?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

От вградения диск. По мрежата не съм опитвал.

16. CP
    CP е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Странно, не би трябвало да е така. Снощи например пуснах пълен блу рей около 35 GB без никакъв проблем. Също така по USB не ми е правил проблеми, по мрежата не съм пускал нещо повече от dvd, но там не се и напъвам, защото лаптопа ми поддържа само g мрежа.

Аз досега съм супер доволен от плеъра, сигурно е извътрял към 50 - 60 филма, като от тях само един не ми тръгна, а също не мога да подкарам директно свалени от mini dv камера клипове във формат avi, не съм имал време да се ровя защо е така, но всичко останало върви много добре. Менютата съм ги оставил на английски, защото ми направи впечатление, че ако превключа например на руски, работата на плеъра се забавя, но това просто ми дойде на ум, едва ли има връзка с твоя случай. По скоро като да е фабричен дефект, защото и по всички тестове, които съм чел не бива да прави проблеми с големи файлове от вградения диск или usb, единствено по мрежата това може да е проблем.

17. Тук е от
    Jan 2011

Блу рей филма е около 40 гб, няма къде да го пусна (на лаптопа нямам кодаци) за да видя как е. ДВД-то върви на лаптопа идеално а на WD накъсва съвсем леко, но дразни защото е балет.
    Вчера сложих новия Firmware, но ненамирам разлика. Играх си с настройките на HDMI, но от там получих по голямо накъсване като ги смених. Иначе съм качил над 50 неща и съм много доволен. Още не съм свързал оптичния кабел към звука да видя 5,1 как ще се чува. Като цяло съм много доволен от играчката до тук.

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Здравейте,

Чрез Windows Media Encoder успявам да правя screeen capture на целия екран и да го стримвам в 1280x720 на 8080 порт. След това с Windows Media Player от http://192.168.0.2:8080 гледам какво остава по екрана на компютъра.

Може ли да накарам WD-то да плейва този стрим, така че на тв-то да се гледа това което се случва на пц-то и ако да - как?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе