Първоначално публикувано от
Simson
Благодаря за предложенията. Следя форумите, и много често от тях взимам решения за покупка или някакво друго действие. В случая прегледах тези на Zidoo и донякъде AVC, но май не ми помогнаха много, освен, че съвпаднаха с резервите ми за новия фърм на Z10 v2.3.10. По отношение на звука – намирам го малко прозрачен и не толкова плътен и обемен, както в предишната версия (моя 2.2.85). От мненията във форумите разбирам, че за downgrade може чрез фактори рисет и ъпдейт до предпочитаната версия. Други, обаче казват „Flash Full Image 1.7.8. , then direct flash 2.2.92BETA, install GApps, Root, ZDMC“ (последните две ги подразбирам наполовина), след което обаче питащият не беше особено доволен. В същото време се посочва, че този ред трябва да се следва при всяко флашване!? Да не говорим, че в една от препоръките процедурата е както при Diva-та, едновременно рисет и пауър бутон + усб. Що се отнася до Плей Стоор, зная, че той няма да се появи скоро в Ziddo, защото след дълги преговори, Китай и Гугъл не де разбраха за парите. Това го изпитах на собствен гръб преди няколко месеца, когато бях в Китай и цялата ми поща в Gmail беше недостъпна. Видях, че има възможност чрез aptoide (там го има моето приложение Digital concert hall, за което имам абонамент), обаче не ми се получи при първия опит. Ще съм благодарен за мнения по тези теми.
П.п. Видях и руския форум, стори ми се доста професионален, но ще го разгледам по-подробна.