Първоначално публикувано от
Petar U
Не видях да е споменавано във форума, затова си позволявам да напиша няколко реда за да препоръчам плейър наречен M9702 или по-известен като клонинг на популярния Oppo UDP-203, който вече не се произвежда, а е изключително популярен заради качественото възпроизвеждане на съдържание.
Може би най-ценното на плейъра M9702, който според всички тестове дава абсолютно същото като оригинално Oppo UDP-203, е че възпроизвежда рипнати Dolby Vision блу рей дискове. Поддържа и абсолютно всички останали формати и поне до момента при мен няма засечка какъвто и файл, формат или рипнат диск да му подам.
Плейърът поддържа и всички популярни аудио формати, така че на практика се явява уникално устройство без аналог (аз поне не знам да има друго устройство, което да възпроизвежда цял Dolby Vision дисков контейнер).
Минусът е, че устройството не поддържа външни стрийминг услуги и апликации (Netflix, Youtube и т.н.)
Като любител на качественото видео съм изключително доволен (гледам на LG B7 OLED TV) и препоръчвам с две ръце плейъра.