Смених HDMI порта и с новиа кабел(Amazon Basics HDMI) тръгна Атмоса през Netflix и през Kodi без проблеми
Бях се притеснил [emoji2957]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Смених HDMI порта и с новиа кабел(Amazon Basics HDMI) тръгна Атмоса през Netflix и през Kodi без проблеми
Бях се притеснил [emoji2957]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ся остава да пробваш със стария кабел на новия порт, и ако бачка ... да се чудиш, що не си се сетил по-рано :D
Колеги да ползвам темата, да питам нещо.
Появи ли се начин/плейър, който да транскодва truehd към EAC3 (DD+)?
Имам андроид тв, който поддържа на HDMI портовете TrueHD, но андроид частта му плейва само атмос ЕАС3.
Имам и външен плейър с кореелек (който си поддържа всичко TrueHD, DTS-X), но меко казано ме дразни.
Та измислиха ли някакъв плейър ?
Не помня дали в този форум, бе питал за версия на Movian с транскодиране, но преди малко намерих такава версия. Работи ми и на андроидтв сони (даже пуска дтс файловете без да го караш да ги транскодира и не мога да разбера дали дтс или ац3 или еац3 свирят, понеже колонките ми само дават и дикация че декодират, но не пише какво)
Качих я в гдрайв,
https://drive.google.com/file/d/13Xe...w?usp=drivesdk
Файла да се преименува на .apk и се инсталира.
Изтегих я от 4пда, някой ако търси стари версии
https://4pda.ru/forum/index.php?show...#entry89723480
Edit:
Проверих, ДТС-а го транскодира към ДД 5.1 (АС3) ако не е сложена отметката да транскодира към ЕАС3 (ДД+), когато сложиш отметката за ЕАС3 - транскодира към него ДД+ само, че при мен няма звук по този начин (подозирам, че е при мен проблема - logitech z906, никъде не пише че поддържа ДД+ да декодира, но пък в повечето сценарии го прави, предполагам си екстрактва ДД пътечката)
![]()
Този пост е редактиран от tolostoi; 21-03-20 в 15:13.
Аз бях с ,615 версията и там я няма тази опция. Качих твоята и се появиха опциите. Сега качвам един филм с трухд на флашка за тест.
Не можах да тествам, защото 537ма версия не плейва от усб и отделно на Проксимо плъгините не могат да се инсталират.
Здравейте Колеги. Имам нужда от една китайска кутийка - много бюджетна - 50-60лв. Разгледах в най-познатите китайски сайтове и както винаги пак се появиха питанки:
amlogic
rockchip
allwinner
или друго?! Има ли читаво непрегряващо нещо в тоя клас? Хвърлих око на няколко, ако може да ме насочите:
shorturl.at/cfgnr
shorturl.at/byA45
shorturl.at/huAKX
Едните нямат 1gb Lan, другите USB 3, но... Някой от опит да посъветва
Поздрави и здрави!
За 50 - 60 лв. , каквото и да вземеш, все ще се представя минималистично за цената си.
Гледай поне да е с 4-ядрен процесор и 2 GB RAM , като минимум.
Като фен на Armlogic, предпочитам тях (но си е лично предпочитание). Старият ми бокс (двуядрен), беше Rockchip, също се представяше прилично.
Здравей tek, ще се пусне на FHD телевизор и рядко ще се ползва - уикендите za hbo go, youtube, и др онлайн . Но нали знаеш как сърби и как качваш бюджета малко по малко... Сега след още ровене разбирам, че (?!) някои боксове не работят с DRM, вроятно несертифицираните. Моля запознатите да ударят едно рамо.
Добре че са бисквитките, вижте на какво попаднах:
shorturl.at/hyBCK
С този вирус коронясал трябва да намеря развлечение на народа...
Благодаря на всички отзовали се!
vick като харесаш бокса разгледай му ревю-то (ако има в yоutube) и дали има добри отзиви и тогава поръчвай
Да се ореантираш какво пуска, дали им проблеми, теб какво те вълнува и т.н.
Общо взето, не всички евтини кутийки пускат Dolby True HD, или DTS HD Master и Atmos. Ако те интересува
Както и малко са сертифицираните устройства за Netflix.
редакция:
Общо взето характеристиките му са ,като на
Ugoos X3 PRO TV . Но е по евтин от него.
What's This? Ugoos X3 Pro AMlogic S905X3 4GB 32GB TV Box Stop Review
Този пост е редактиран от tek; 24-03-20 в 22:30.
Шорт линкс... Не са се активирали явно... освен първия.
https://www.aliexpress.com/item/4000...archweb201603_