Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 25 от 118 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Re:Помощ при избор на мултимедиен плейър .

някой от тези медия плеъри имат ли аналогови аудио изводи? на снимки нещо не виждам... как ги връзвате към озвучителни системи?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Повечето имат само стерео аналогови изходи.

4. Тук е от
    Aug 2010

Извинявам се за профанския въпрос.Тия плейъри и по специално Дива плейват ли блурей от хард?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Някои имат пълна поддръжка на Блу-рей от твърд диск. Други успяват да подкарат нещо, но или без менюта, или насича, или без субтитри...
    Дивата, доколкото знам не успява да плейва изцяло, а и чипа й не поддържа HD Audio форматите, което обезсмисля гледането им донякъде.

6. Тук е от
    Aug 2010

lazarus18, можеш ли с няколко думи да направиш едно заключение на обзора на плеъри, примерно

asus R1- плейва ли блу-рей,има ли насичане, плюсове,минуси
    popcorn hour 200- примерно плейва блу рей но без меню, при някой файлове насича, но пък има wifi
    ..... и така нататъка.

за най-известните 4 плеъра.Ще ти бъда много благодарен,започнах да чета форума, но докато изчета всичко ще брадясам

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да ти кажа честно ще е трудно да направя подобна обективка оценка. Специално при по-евтините плеъри има купища версии на софтуера, които правят едно, но друго не работи, хакват днес това, ама утре го заключват.
    Преди време беше лесно, че имаше 4-5 модела, а сега са стотици.
    По-скоро ти кажи колко пари си представяш твоя плеър, какво очакваш от него и към какво ще го връзваш.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2010

Добре, и така става.По принцип нямам ограничения в бюджета,но колкото по-малко пари по-добре.За мен е най-удобно да е или с вграден хард като LG HXF2 или с външен хард.Тоест не държа на безжичността.Искам да гледам 20-40гб-товите релийзи от арената, ще го връзвам към някакво домашно кино, което още не съм избрал и към Филипс 40" 7605.Държа да ми дели звука и да вървят филмите гладко и безпроблемно.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , това с вградения хард при LG е по-скоро екзотика , отколкото някаква тенденция. На всички плеъри може да се закачи външен хард , но има и такива в които може да се постави вътре в плеъра , което е доста удобно ! Вече има доста плеъри на пазара и избора става много сложен , но все пак тези които са най-добри и известни са - Попкорн А-200/С-200 , Dvico Tvix , Dune HD , AC Ryan , Mede8er , Egreat ,WD TV , но и те са доста различни помежду си като цени , възможности , качество , поддръжка и т.н. , да не казвам че през ден излизат нови модели на пазара , но те не предлагат нищо съществено ново , просто са от производители , които излизат на пазара на този вид техника !

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не знам защо държиш да гледаш точно тези релийзи защото на 40" екран не може да се каже, че има разлика между хубав 10-15ГБ мкв релийз и пълен блу-рей.
    Ако обаче държиш на това, се насочи към някой от моделите от следващо поколение - Popcorn Hour A200/C200, Dune HD. Само те могат да ти гарантират пълна поддръжка на Blu-ray. Имат около 2 пъти по-бърз процесоро от всички останали.

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Здравейте незапознат съм в тая тема но искам да питам.Наскоро купих плазма Pan.42G20 сега трябва да си купя и HD мултимедиен плeйър.Имам цифров ресивър7.1 и ДВД на Pan. топ модели от 2007 но нямат HDMI ще разчитам на 7.1 аналог. за DTS HD+ въпреки че имам оптични и коасял.циф.входове цели 4бр.Заслужава ли си да купувам DUNE BASE заради аналоговите му изводи 7.1 знам че е най-добрия но ми идва доста скъп. Или кой да бъде Popcorn-A200 или Diva.Просто искам горедолу без проблем на тях да сваля Full HD филм и да гледам, ако може да отваря и цели БлуРей без менютата дори и да подържаDTS.Кой да купя от тези тримата?Май има и някаква нова Diva но може и да бъркам. P.S.Трябва да спра вече да печа ДВД-та сигурно имам 600 бр.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не мисля, че си залужава да изкарваш аналогов разкодиран HD Audio сигнал и да го вкарваш в този ресийвър. Мисле, че може да "минеш" и със стандартния DD/DTS звук. Изкарваш плеъра звука цифрово по оптика или коаксиал и си готов.
    Вече кой модел да е зависи. Diva-та е на много добра цена, но като чета със софтуера е мъка. Не можеш да разчиташ на производителя за сериозна поддръжка и се налага доста ровене и ръчкане за да подкараш основни неща.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Колега , това с вградения хард при LG е по-скоро екзотика , отколкото някаква тенденция. На всички плеъри може да се закачи външен хард , но има и такива в които може да се постави вътре в плеъра , което е доста удобно ! Вече има доста плеъри на пазара и избора става много сложен , но все пак тези които са най-добри и известни са - Попкорн А-200/С-200 , Dvico Tvix , Dune HD , AC Ryan , Mede8er , Egreat ,WD TV , но и те са доста различни помежду си като цени , възможности , качество , поддръжка и т.н. , да не казвам че през ден излизат нови модели на пазара , но те не предлагат нищо съществено ново , просто са от производители , които излизат на пазара на този вид техника !
    "Кафето" на Dvico Tvix го дават всеядно, възпроизвеждало всички медийни потоци и съдържание и пък и не е много скъпо.За съжаление няма кой да ни сподели лични впечатление, а само има тестове в нета. Ако някой знае , моля да сподели , какво не му достига и какво му трябва още.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не мисля, че си залужава да изкарваш аналогов разкодиран HD Audio сигнал и да го вкарваш в този ресийвър. Мисле, че може да "минеш" и със стандартния DD/DTS звук. Изкарваш плеъра звука цифрово по оптика или коаксиал и си готов.
    Вече кой модел да е зависи. Diva-та е на много добра цена, но като чета със софтуера е мъка. Не можеш да разчиташ на производителя за сериозна поддръжка и се налага доста ровене и ръчкане за да подкараш основни неща.
    Благодаря за отговора.Пуканката А200 по ли си заслужава от DIVA-та май е с по бърз чип?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За мен лично А-200 е по-добри явариант, но разликата в цената може да наклони везните. И Дивата е сполучлив модел, но си иска занимавка. При А-200 са по-изчистени нещата. Зад А-200 стои производител с 3 години опит и вече с 5-6 модела.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Тенкс щом няма да загубя много от липсата на аналог.7.1 и DTS+.Вече реших благодарение на тебе както за TV-то ме насочи много точно. Ще взема Пуканката А-200.От каде да я купя от магазина на обявания официален сайт ли или някъде другаде?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 118 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе