Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 75 от 118 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2013

Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Благодаря за съвета. Искам само да попитам за WD TV Live какво Ви е мнението. Като се рових в Интернет прочетох добри отзиви за него, а е и на сносна цена. Чете всички формати които ме интересуват, но с DVD - то не знам как се справя т.е. превърта ли по по по chapters и въобще на филмите било те и avi как се справя. Превърта ли нормално , без замръзване на картината, ако искам да върна някой момент от филма, примерно не съм видял добре нещо или не съм схванал добре някоя реплика. Има ли интервал на който да се наглася на превъртане от настройките - 5, 10 и повече секунди.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

WD TV Live не поддържа коректно DVD структурата, т.е. отваря DVD като последователност от отделни VOB файлове с избор на език и субтитри чрез бутон option, но без меню и възможност за превъртане по глави. Не знам как е при новия Live. Инак наистина е чудесен плейър, бърз е (но с алтернативния фирмуеър на B-Rad), качествен е и едва ли някой може да го бие по цена на втората употреба. Превърта добре напред и назад, дори и тежки файлове с висока резолюция, но няма много варианти за превъртане - х2, х4, х8 и х16 за всяка от двете посоки, и дорде е на някоя от тези позиции и натиснеш next (респективно prev) - прехвърля по 10 минути в съответната посока. Само за сравнение - Popcorn превърта х2, х4, х8; чрез ляв и десен бутон на джойстика прехвърля с по 30 sec на натискане; всяка една от цифрите на дистанционното те прехвърля на съответен процент от дължината на филма (единицата - на 10%, двойката - на 20% и т. н., нулата - в началото) и има бутон за директно задаване на момент от филма (файла). Лошото е, че при DVD структура са налични само х2, х4, х8, х16 и х32, прехвърлянето по глави и намирането на определен момент от филма, джойстика и цифрите не вършат работа. Но пък поддържа пълноценно меню.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Отдавна има и х32 на WDTVLive, явно не си пробвал последните фърмове (не съм сигурен за DVD дали го има, но за mkv и avi работи). Освен това няма ядове да се прехвърлиш до дадена минута или секунда от филма, друга тема е, че е супер дървено направено.

5. Тук е от
    May 2013

Благодаря за отговорите. Искам само да питам за последно, тъй като се препоръчва diva, този модел дали е подходящ Diva - Мултимедиен плеър, Diva Full HD Media Center - Фото и видео техника - Мултимедийни плеъри

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от jankos Виж публикацията
    Отдавна има и х32 на WDTVLive, явно не си пробвал последните фърмове (не съм сигурен за DVD дали го има, но за mkv и avi работи). Освен това няма ядове да се прехвърлиш до дадена минута или секунда от филма, друга тема е, че е супер дървено направено.
    Сигурно имаш предвид WD Live 2011 или Gen.3, който аз не съм препоръчвал и за който както вече писах нямам наблюдения и не коментирам. Освен това цената му за втора употреба едва ли е така добра като на по-стария събрат. Явно ще трябва да се борави с артикулните номера, за да не се бъркат отделните WD TV.

ellidess, този модел на Diva съм имал предвид. Това, ако не греша е първият им модел, пряк конкурент на Popcorn Hour (с възможност за вграждане на диск, но с по-ефтиният чип на Realtek). Само че, цената от линка, който си пуснал е като за нов продукт. Втора употреба би трябвало да е приблизително наполовина.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

За този говоря WD TV Live
    Не знам как се води, но аз продадох такъв втора ръка за 120лв, което мисля, че е повече от прилична цена, за това, което предлага.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Да, това е по-новия, с Wi-Fi и с по-бърз процесор. Както вече писах, нямам наблюдения върху него и не го коментирам. Имах предвид по-стария, с по-загладената сива кутийка. Неговата цена втора ръка може да падне и до 70 лв.

10. Тук е от
    May 2013

Здравейте.
    Ще можете ли да ми препоръчате варианти за 3D медиа плейър, който възпроизвежда 2160р /Full SBS & OU релийзи/, да чете динамични 3D субтитри като тези и едновременно с това да чете и външни твърди дискове от порядъка на 3тв?
    Този например дали ще чете външен 3тв и какви други възможности имам?
    Този пост е редактиран от Владислав Владев; 21-05-13 в 17:21.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Здравейте.Спрял съм се на:

Diva FullHD Light 2

Diva - FullHD Multimedia Center

Apacer AL670 FULL HD

Astone AP-200 1080P

PRIVILEG MP300 HD

Кой от тях да взема /втора употреба са/

Ако някой е запознат ще ми каже ли как са субтитрите?Четат ли ги коректно,могат ли да се местят нагоре и на долу, може ли да им се променя големината?Да чете без проблеми FLV MKV, блу рей.Може ли да им се закачи външен хард диск?Искам да гледам предимно от флаш-ка или от хард диск файлове със full hd.И има ли смисъл от торент клиента във плеърите, работи ли без проблеми или е просто рекламен трик за вдигане на цената?Благодаря
    Този пост е редактиран от krasimladeja; 28-05-13 в 22:02.

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    София

Здравейте колеги,

Избирам си Медиа Плеър, като за момента мисля, че ще си взема Dune HD Base 3D.
    Въпросът ми е следният, има ли голямо значение вътрешният HDD каква марка и модел, какво бихте препоръчали, или какво ползвате, и доволни ли сте?

Благодаря

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Задължително нещо от т.нар. "зелени" дискове. По-тиха са и не греят много.
    Сега гледам, че са пуснали една червена серия - RED - която се води точно за такива устройства.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

В къщи ползваме ето този:(EGREAT) R6S 1080P Google Android 2.2 Network Media Player TTH-80872 - TinyDeal
    Ползваме го около 4-5 месеца и сме доволни.

16. Banned
    Тук е от
    Mar 2012
    Живее в
    GB

Привет от мен Някой дали разполага с Iamm NTR83.И главно ме вълнува дали поддържа 3Д-Блу Рей ISO,тъй като в момента имам оферта за този плеър и като цяло дали си залужава.

Поздрави

17. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Със стар модел чип (1283 е на четири години), с HDMI 1.3 и без гигабитова мрежа, не мисля, че този плейър ще подържа 3Д-Блу Рей ISO!

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Виж по горния пост. Като влезеш в сайта, напиши името на плеъра и ще ти изкара всичките модели. Върши страхотна работа за 3D и са на доста по приемлива цена. Ползвам модела за който съм дал линк, и досега не е имало нещо което да не чете.
    Поздрави!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 118 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе