Какво е общото между HD плеъра и интернет броузъра?
Като гледам компютър имаш. Защо ти е още един?
Какво е общото между HD плеъра и интернет броузъра?
Като гледам компютър имаш. Защо ти е още един?
Пуска. Лично съм пробвал на моя плеър. Освен това всички ревюта го потвърждават /например в cnet/. Пуска филма, без менютата.Първоначално публикувано от carp
А как избираш субтитрите и може ли изобщо?
Моята информация е от тук:
http://www.iboum.com/pr/wdtvliveh.php
Има и три големи ревюта.Лично аз нямам устройството. Може да е добавен след това с F/W.
имам ама в тази стая която ми е големия телевизор и hd плеъра нямам.а искам и hd плеъра да го ползвам и за сърфиране из нета на големия телевизор.не предстои ли да излезе такъв модел?Първоначално публикувано от lazarus18
аха явно ще се чака още.благодаря ти.Първоначално публикувано от lazarus18
Здравейте,
ще се включа и аз, тъй като доста се чудя на какво да се спра:
макс. цена - 330 лв. (player и hard)
- да чете Full HD
- да чете субтитри на кирилица и да могат да се увеличават като размер
- да може да чете най-популярните видео формати и субтитри
Не искам никакви излишни други неща. Гледах някакъв emtec днес в техномаркет, но не намериха филм да ми пуснат, за да видя дали се увеличават субтитрите:
www.technomarket.bg/products/09082358/emtec-movie-cube-n200-ekltvn200
А това е някакъв hyundаi, който гледах в технополис:
https://www.technopolis.bg/b2c/catal...-HYUNDAI-L110W
Излишно е да казвам, че в двата магазина няма продавач, който да разбира и да ми обясни. Гледам и някакви diva, но нещоне ми вдъхват доверие. Последният ми вариант е прословутият wd tv live, за който чета тук.
Благодаря на всички отзовали се с мнение.
Със или без интернет, със или без вътрешен хард?
За интернета няма значение. Крайната ми цена е до 330 лв. т.е. в тази сума влиза и харда, независимо дали е вътрешен или външен. За мен няма значение какъв ще бъде. Не съм особено претенциозен, просто държа на гореописаните неща, а в магазините не мога да ми отговорят със 100 % сигурност.
Като гледам бюджета най-добре се вписва Дива със някакъв 1ТВ вътрешен диск.
А тези Diva заслужават ли си като цяло? Нещо не ми вдъхват доверие. Нямам никаква информация за тях като марка за разлика от Asus, WD, Emtec, LG и т.н. Стабилни ли са? Предполагам, че са китайски, както и всички останали.![]()
Доста популярен модел е. Има си своите минуси както всеки плеър, особено за тази цена. Върши работа и доста хора го ползват. По-добър вариант от плеър с външен диск /поне за мен/.
Да, аз си мислех за нещо с външен диск. Ако диска е 500 GB за около 130 лв. и плейъра за около 200 и се връзва бюджета. Кажете ми само, моля Ви точен модел, за да знам какво точно да искам в магазина. Нямам им доверие и искам да кажа какво точно искам. Надявам се този hyundai, че отговаря на изискванията ми, както и DIVA-та.