Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 32 от 118 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2010

Re:Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Здравейте,
    продължавам с търсенето на "моя" ХД плейър. До скоро чуденката беше между Popcorn hour A210 и Dune HD1 (вече го обсъждахме тук с lazarus), но като се разровичках из amazon.com попаднах на доста интересни неща. Та се чудя ... с какво Popcorn-a (или Dune) са по-добри от това :
    http://www.amazon.de/gp/product/B004...pf_rd_i=301128
    Не би ли било по-добре на това атом-че да му сложа 4ГБ рам и 1ТБ диск и едно XBMC ?! Никога не съм виждал що за птица е това Atom 525 на живо, а в мрежата противоречиви мнения колкото щеш ... та въпроса ми е, ако някои има пряк опит да сподели кое е по-доборото - така наречените "dedicated players" или едно такова мини РС ? Що се отнася за универсалното приложение е ясно, че РС-то печели, така че в същност въпроса е кое има повече "пауър" за медия плейър.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И двете имат достатъчно "пауър". И друг път съм го казвал - това е компютър. Има нужния хардуер да е добър плеър, но трябва да се оправиш със софтуера. Ако смяташ, че можеш, ако смяташ, че си заслужава да се занимаваш ще ти свърши същата работа като плеър и някоя друга екстра отгоре.
    Аз предпочитам да го извадя от кутията и да почна да го ползвам. Нямам вече нервите да се боря с разни уреди за да ми свърши нещо елементарно.

4. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Аз предпочитам да го извадя от кутията и да почна да го ползвам. Нямам вече нервите да се боря с разни уреди за да ми свърши нещо елементарно.
    +1. dedicated. другото е HTPC и съответно друга тема.

5. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    И двете имат достатъчно "пауър". И друг път съм го казвал - това е компютър. Има нужния хардуер да е добър плеър, но трябва да се оправиш със софтуера. Ако смяташ, че можеш, ако смяташ, че си заслужава да се занимаваш ще ти свърши същата работа като плеър и някоя друга екстра отгоре.
    Обожавам да чопля :-) ... никога не ми омръзва. Благодаря за отговора. Имам и други въпроси, но те вече наистина ще са off-topic.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

За моя радост или не след като прочетох цялата тема и доста други съм готов да си кажа мнението

След като реших, че искам да гледам Blu-ray филми първо мислех за плеър, след това за ПС3 и накрая видях, че мога да имам всичко това само в едно устройство. Ще мога да гледам 1080р от нет-а и разбира се звука DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD.

Кое от 3 бе ми свършило по-добра работа, като явно парите ще са критерия ми:

Popcorn Hour A-210
    Dune HD Smart B1
    Western Digital Media Player TV Live Hub 1TB

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо ти е Dune B1? Това е плеър със BLu-ray четец. Не виждам смисъл от подобна екстра. Ако ще е Dune да е H1 с място за твърд диск като на останалите.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ами защото харесвам някой заглавия и ги имам на оригинални BD, но това не е толкова важно, сигурно след време ще станат евтини и ще си взема отделно.

Принципно офертата на WD е много добра, но ще се справи ли с BD филмите без проблеми, ясно е, че менютата няма да ги показва.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не знам дали WD пуска BD.ISO файлове и HD Audio. Иначе другите 2 пускат всичко BD, като Dune показва пълните менюта, а 210 не.

11. Тук е от
    Jul 2009

Моля съвет за хд плеър.Спрял съм се на Privileg MP 300 или Apacer AL 670 като първият в момента се предлага с вътрешен хард 500гб. за 280лв.Кои има повече възможности и по лесен за работа.

12. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@vadzari -> Privileg не може да разкодира DTS. Прочети тук и тук.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Колеги, някаква информация за Asus O!Play HD2?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте, решил съм да си купувам HD плеър и от около месец чета в нета ревюта на всевъзможни плеъри и съвсем се обърках, затова реших да поискам малко помощ от вас. Търся си плеър, който да има възможност за вграждане на хард, да има торент клиент и да е лесен за ползване, пускам и тръгва, както и ъпдейтите да са максимално опростени. Бюджета ми не е особено голям до 500лв, като това включва и закупуването на хард диск.

16. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от carp
    Колеги, някаква информация за Asus O!Play HD2?
    +1! И мен ме интересува същия въпрос.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2010

WDTV Live Hub не пуска BD-ISO и full 7.1 Audio. Също не плейва защитени дискове.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Aбе не се ли очаква скоро да излезе някъкав HD плеър със пълноценен интернет като при компютър?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 118 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе