Произведено е в Китай, както много,много други. Чипсет Realtek 1073+.Мисля,че го произвежда DayFly.На Гръцкия форум има добри отзиви за него.Има ъпдейти.Горните две фирми също ги произвеждат в Чина.
Произведено е в Китай, както много,много други. Чипсет Realtek 1073+.Мисля,че го произвежда DayFly.На Гръцкия форум има добри отзиви за него.Има ъпдейти.Горните две фирми също ги произвеждат в Чина.
Привет отново,
след доста размисъл реших да вдигна мизата за втори плеър....
Ето вариантите за които се колебая:
1. Попкорн А 210
2. A.C. Ryan Playon!HD2
3. http://www.xtreamer.net/Prodigy/
Предложенията на Дюн са прекрасни но прескачат значително бюджета ми.
Моля за вашето мнение.....или предложение.
Според моето скромно мнение първия.
Пуснаха в продажби FLUXX 250S/230E.
Колеги, моля пак за мнение, ако си купя плеър от USA, ще мога ли да го ползвам в BG?Става дума за Р-210 или FLUXX.Благодаря.
Това което видях в Германските онлайн магазини, е че го очакват на 25.05 в продажба /FLUXX /
Освен напрежението, друга разлика поне аз не виждам между Американската и Европейската версия.
П.С. Много добри цени предлагат Германските онлайн магазини за HD2 и Mini HD2
Здравейте,
неможах да прочета тези 38 страници информация, затова въпроса ми е следния.
Предложете ми плейър който да не е много сложен за боравене/жена ще го ползва, а нейното изискване е да има USB за да си гледа филми свалени от нета/, а аз мисля че трябва да поддържа повечето формати, да има 1-2ТВ хард и евентуално връзка с нета, последното не е задължително.
Благодаря предварително.
п.п. финансовият диапазон не е уточнен, но в рамките на 200-500 лв.
Western Digital Media Player TV Live Hub 1TBПървоначално публикувано от zorbata
ПП. Това е идеята на тази тема, питаш и чакаш .....
Въпрос към колегите собственици на Asus O!Play HD2. Прочетох в Руски форум следното:
"Поговорим о проигрывании Blu-Ray. В отличие от других медиаплееров с прошивкой на базе SDK4, в ASUS O!Play HD2 реализована поддержка только Blu-Ray ISO образов.Структура в папках не поддерживается."
Означава ли това, че Асуса не може да отвори BR папка и от там да се избере най-големия m2ts файл и да се пусне филма?
Благодаря за отговора.
Можеш да отвориш папката и да пускаш файловете, но това е половинчата. Първо нямаш менюта, второ трябва да търсиш други субтитри и трето, не винаги филма е на един m2ts файл, което пък направо може да те побърка със субтитрите.
Там си тръгва целия диск като в Блу-рей плеър.
Единствено не показва пълните менюта на диска, а негови си - опростени - да заредиш кои субтитри, коя сцена и тн.
Благодаря! Адаптора за напрежението на А210 110-240 v ли е?
П.П. Извинявам се, на сайта е написано:AC-DC adaptor,Input 100~240V AC, 50~60 Hz,Output 12V DC, 3A max,typical : 8 W (no additional device installed/attached),maximum : 36 W
До колкото разбирам Asus O!Play HD2 не е добро решение за гледане на BR филми. Има ли дриго решение за около 200 лв?
Какво мислите за ASUS OPLAY AIR HDP-R3 PLAYER? Има го в МОСТ. И по-добро ли е от това : http://www.itshop.bg/product/2216/a-...hd-pleyar.html ?
Благодаря Ви предварително за помощта!
По доброто от Asus O!Play HD2 е това-A.C. Ryan Playon!HD2 , според мен, но е и по скъпо.Иначе другите които си показал не са.
Двата плеъра са сходни по възможности, но A.C. Ryan Playon!HD2 е с по-бърз чип, а и съпорта е по-навременен.Но и двата нямат БР меню! Поне за сега.
Благодаря за съвета.Първоначално публикувано от carp
Можеш ли да ми кажеш добър модел, които има на прилична цена?