Май ще взема като твоя,защото за мен LAN не е важен а само твоите критерии:звук и видео. В Технополис е 139лв. и май ще го грабна![]()
Май ще взема като твоя,защото за мен LAN не е важен а само твоите критерии:звук и видео. В Технополис е 139лв. и май ще го грабна![]()
Ако не държиш на мрежата и на вграден ХДД, може и Дива лайт.По-удобно е според мен.Само свързваш външният диск с компа,качваш каквото си свалил от нета,откачваш го и го свързваш с плеъра и гледаш/слушаш.Иначе трябва да свързваш устройството с компа и така да качваш файловете на вградения диск.Имай впредвид обаче, че битрейта намалява по ЮСБ и е по-нисък отколкото по САТА връзка.Двата плеъра са идентични.А ако можеш да пазаруваш в Интернет виж и това, мисля, че си струва повече:
http://www.futeko.com/products/MP00025.php?r=i01
Като го купуваш(Дивата) качи на една по-голяма флашка или външен хард няколко филма с различен формат,големина и битрейт, и музика , и снимки и каквото решиш( има и такива тестови в интернет) и искай да тестваш устройствата, задължително провери дали се стартират и от други дистанционни от телевизорите например.
Не държа на мрежа и ще го ползвам с външен хард.В този случай дали ще има проблем Дива лайт да възпроизведе по–тежки файлове.Няма да мога да тествам в магазина.Има ли за него чести ъпдейти на фирма,защото гледам за Hyundai Light HMB-L110 има често нови и хората са доволни от него.
Горе долу всичките плеъри, базирани на чип Риълтек 1055 би трябвало да поддържат сравним битрейт.Фърм за тях, не само за Дивите, още не съм видял.Но не очаквай за такива устройства и чести ъпдейти.
Утре вземам Дива Лайт и един външен хард и каквото сабя покажеБлагодаря за съдействието.
Уважаеми колеги, кой да избера:
1.Dune HD Smart H1 или
2.Popcorn Hour A-210?
Благодаря за мненията!
А-210 е безшумен, по-компактен, има много допълнителни приложения за него.
Н1 изглежда по-сериозно, по-лесно се менкат дисковете, има по-функционални и подредени менюта.
Иначе като хардуер знаеш, че са еднакви.
А каква е разликата м/у:
1.А-210
Memory
512MB DDR2 DRAM, 256MB NAND Flash и
2.Н1
RAM: 512 MB
Flash memory: 128 MB, expandable with a HDD partition, USB flash drive, or SD card (2GB recommended)?
Здравейте,
Бихте ли препоръчали мм плеър , който:
- би се справял най-добре с Blu-Ray рип в папка /BDMV/.
- свири 24/96 Стерео Аудио формати /FLAC , WAV, /
- не се затруднява от по-големи / над 10GB / 720p , 1920p MKV, TS ... файлове
Проблем ли би било проглеждането на горните Blu-Ray рипове , ако HDD e включен чрез USB2 към плеъра ?
Благодаря ви.
Като цяло, това което търсиш се предлага от почти всички модели на пазара. Разликите са това дали да има твърд диск, дали държиш на торент клиент и други мрежови функции, ниво на поддръжка на софтуера /може би най-важното/, външен вид, дали те притеснява да има вентилатор и тн.
Видяхте ли новата дива ...
http://shop.topdigital.bg/index.php?...od=277&mod=896
Да бяха написали с какъв чип е,как да си предплатя за нещо ,което струва 339 лв,а не знам ,какво е.
Като му гледам спецификацията, май е с Realtek 1185 .