@jankos - при андроид устройствата поддръжката на кирилица я има отдавна и нaстройките за титри са в софтуерните плеъри или медия центрове (XBMC/KODI).
@jankos - при андроид устройствата поддръжката на кирилица я има отдавна и нaстройките за титри са в софтуерните плеъри или медия центрове (XBMC/KODI).
Искаш да кажеш, че ако взема Андроид 4К у-во дори от Алибаба примерно няма да имам ядове с титрите на кирилица?
Я кажете тогава това дали си заслужава, ако разбира се някой го е ползвал до сега. Че цената му изглежда добра
HiMedia Q5 Quad Core Android TV Box 2GB 4K Video 8GB eMMC Android 4.4
По-ясно от това което съм казал - здраве му кажи. Пак повтарям - конкретно поддръжката на титрите зависят от софтуерния плеър който ползваш. За конкретният модел плеър има обаче особености и то ги пише там, където си дал линк във въпросите и отговорите накрая. Накратко - не може да се тегли от Google play, защото го няма инсталиран в Андроида ... хм, това май е проблем и няма как да проверя за решение, защото нямам такъв плеър. Най-вероятно ако се разрешат инсталациите на приложения от USB ще могат да се инсталират разни други работи, но това може да го каже някой собственик на този модел. За мен истината засега е в Windows 8.1 базираните медия плеъри - можеш да инсталираш почти всичко, което и на комп в зависимост от наличния ROM (eMMC). Съвсем набързо давам линк за да си направите сметка кое е по-изгодно.
Този пост е редактиран от Hell; 02-05-15 в 00:39.
Android PC - линк към официалният дистрибутор на minix за България - има устройства и с android и с W8.1.
МОД:
Това кой от къде ще си купи устройството си е негов избор, но аз ненапразно съм дал примерен линк за самите модели, защото има значение какво ще си вземеш. Говорим конкретно за плеъри с Интел Атом Z процесор и Win8.1/Dualboot Win8.1-Android. Например :
1. Плеъри/таблети с 2Gb RAM и процесор Z3735F (2M Cache, up to 1.83 GHz) - това е минимума, който върши работа и съответно са най-евтините (е, в зависимост от марката и дистрибутора има доста фрапантни разлики в цените от 98-140$)
2. Плеъри/таблети с 2Gb RAM и процесор Z3736F (2M Cache, up to 2.16 GHz) - по-добрия и не много по-скъп избор. Все пак разликата от 330MHz си казва думата за производителността (120-160$).
3. Таблети с 2/4Gb RAM и процесор Z3795 (2M Cache, up to 2.39 GHz) - засега може би най-доброто като производителност в този сектор, но и цената засега е най-висока (300-600$)
Този пост е редактиран от Hell; 03-05-15 в 14:55.
Здравейте колеги!
И аз имам същите изисквания към плеяр, но държа и на 3D и 4К форматите, както и на четенето на .iso. , MKV Folders, BD Folders. Също така да може и да проиграва и 3D динамични субтитри (на кирилица разбира се). Не е задължително да има вътрешен диск, достатъчно е да има USB 3.0 порт, както и два оптични изхода - за ТВ и за усилвател. Засега ограничения в парите няма, но нека все пак да не е по-скъп от телевизора .... Предварително Ви благодаря за предложенията.
Ако махнеш изискването за 4К , спокойно може да се насочиш към моделите на Mede8er .
п.п. Само не ми стана ясно двата оптични изхода за какво са ти ? Почти всичко е с оптика и коаксал (ако има два цифрови изхода) - със съвременен ресивър ти е достатъчен HDMI изхода .
Прав си колега, ще ми трябва само един оптичен. Ресивърът ми не много нов, но достатъчен, за да ми декодира DTS 5.1, но няма HDMI. Знам, че новите стандарти за аудио са 7.1, но засега не мисля да си сменям колоните (Jamo 7.7 + Surround 2000) и ресивъра (Sony). Mede8er отговаря ли на всичко останало? Външни динамични 3D субтитри може ли да проиграва?
Този пост е редактиран от marger; 12-05-15 в 16:19.
Здр.не намерих писано във форума за следния модел Смартшоп ООД - Електроника на най-добри цени
някакви отзиви?
Гледам предлагат вече е и Zappiti 4K -
Смартшоп ООД - Електроника на най-добри цени
Кое е най доброто което може да се купи за 600 лева ?
Здравейте,интересувам се от този TRONSMART TV BOX Orion R68 Meta,дали чете DTS HD,TRUE HD,защото на DIVA PREMIUM 3D V1,която имам гледам предимно BLU-RAY и ремукс по 20-30 гига.На цена 208 лв. и ако чете всичко както и дивата си заслужава според мен.
Взимай Minixa и не се чуди......в Е-маг го имат на прилична цена.....аз лично съм доволен от него.......
Здравейте, наистина има доста информация тук за мултимедийните плейъри, но така и не успях да избера марка и модел. Изискванията са ми да чете ISO файлове да поддържа 7.1 звук и 3D видео. Няма да се разцъкват менюта, да се инсталират приложения, единствено и само за плейване на филми. Не казвам и да е най-големия боклук. Може да е от тук, може и от някой от китайските сайтове, зависи разликата в цената дали си заслужава. А иначе съм готов да отделя до към 200лв.
Този пост е редактиран от Димо Георгиев; 24-11-15 в 23:51.