Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

99 22.20%
  • Western Digital

85 19.06%
  • Dune

36 8.07%
  • Diva

123 27.58%
  • Apacer

15 3.36%
  • AC Ryan

15 3.36%
  • Zinwell

9 2.02%
  • Xtreamer

6 1.35%
  • Asus

23 5.16%
  • Egreat

13 2.91%
  • Hyundai

14 3.14%
  • LG

6 1.35%
  • Philips

2 0.45%
Страница 86 от 118 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1760
Like Tree93Одобрявам

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

@jankos - при андроид устройствата поддръжката на кирилица я има отдавна и нaстройките за титри са в софтуерните плеъри или медия центрове (XBMC/KODI).

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Искаш да кажеш, че ако взема Андроид 4К у-во дори от Алибаба примерно няма да имам ядове с титрите на кирилица?

Я кажете тогава това дали си заслужава, ако разбира се някой го е ползвал до сега. Че цената му изглежда добра
    HiMedia Q5 Quad Core Android TV Box 2GB 4K Video 8GB eMMC Android 4.4

4. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

По-ясно от това което съм казал - здраве му кажи. Пак повтарям - конкретно поддръжката на титрите зависят от софтуерния плеър който ползваш. За конкретният модел плеър има обаче особености и то ги пише там, където си дал линк във въпросите и отговорите накрая. Накратко - не може да се тегли от Google play, защото го няма инсталиран в Андроида ... хм, това май е проблем и няма как да проверя за решение, защото нямам такъв плеър. Най-вероятно ако се разрешат инсталациите на приложения от USB ще могат да се инсталират разни други работи, но това може да го каже някой собственик на този модел. За мен истината засега е в Windows 8.1 базираните медия плеъри - можеш да инсталираш почти всичко, което и на комп в зависимост от наличния ROM (eMMC). Съвсем набързо давам линк за да си направите сметка кое е по-изгодно.
    Този пост е редактиран от Hell; 02-05-15 в 00:39.

5. Тук е от
    May 2013

Android PC - линк към официалният дистрибутор на minix за България - има устройства и с android и с W8.1.

МОД:

Това кой от къде ще си купи устройството си е негов избор, но аз ненапразно съм дал примерен линк за самите модели, защото има значение какво ще си вземеш. Говорим конкретно за плеъри с Интел Атом Z процесор и Win8.1/Dualboot Win8.1-Android. Например :

1. Плеъри/таблети с 2Gb RAM и процесор Z3735F (2M Cache, up to 1.83 GHz) - това е минимума, който върши работа и съответно са най-евтините (е, в зависимост от марката и дистрибутора има доста фрапантни разлики в цените от 98-140$)
    2. Плеъри/таблети с 2Gb RAM и процесор Z3736F (2M Cache, up to 2.16 GHz) - по-добрия и не много по-скъп избор. Все пак разликата от 330MHz си казва думата за производителността (120-160$).
    3. Таблети с 2/4Gb RAM и процесор Z3795 (2M Cache, up to 2.39 GHz) - засега може би най-доброто като производителност в този сектор, но и цената засега е най-висока (300-600$)
    Този пост е редактиран от Hell; 03-05-15 в 14:55.

6. Тук е от
    May 2015

Цитат Първоначално публикувано от imarh Виж публикацията
    Здравейте,

Явно настъпи времето да сменя домашния WDTVLive, защото си насича вече и не възпроизвежда някои филми, забива и се рестартира. Предполагам от годините са се появили проблеми с охлаждането и когато е натоварен с торенти и филма е тежък, но все пак реших че искам нещо по-ново. WD-то го ползвах с къстъм фърмуеъра на brad, само и единственно заради торент клиента. Но явно му идваше в повече с този хардуер. Също така ми се върти в главата идея за HTPC(пуснал съм питане в другата тема преди 1 год. ), но честно казано не ми се занимава с подбиране на компоненти, съвмеситмости, windows, подбор на дистанционно(клавиатура+мишка) и т.н. Така че, предпочитам да е готов плеър, който да не се налага да го пипам поне 5 год. както беше с WD-то. Та, на какво държа:

0. 100% стабилен и изпитан плеър
    1. 1080p гладко видео, 3д-та и 4к не ме интересуват
    2. Мигновенна реакция при разхождане из менютата на плеъра и при превъртане
    3. Отсъствие на проблеми с четенето на по-разпространените и актуални контейнери, кодеци и субтитри.
    4. HDMI video+stereo audio out към телевизора
    5. 1Gbps lan
    6. YouTube
    7. Вграден torrent клиент с уеб интерфейс или поне елементарно добавящ се, но не товарещ(нищо не отбирам от linux)
    8. Шеринг на диска в домашната мрежа.
    9. Дистанционно.
    10. Предпочитам диска да седи отвън за да е в клаъфчето си и да го взимам лесно с мен, когато се наложи да го разнасям, но ако се достъпва лесно от плеъра не е проблем.

Ако има live update на фърмуъера и вграден лесно управляем apache/php/mysql сървър за прост хостинг и всичко това да се събира в ~350лв би било невероятно!

Здравейте колеги!

И аз имам същите изисквания към плеяр, но държа и на 3D и 4К форматите, както и на четенето на .iso. , MKV Folders, BD Folders. Също така да може и да проиграва и 3D динамични субтитри (на кирилица разбира се). Не е задължително да има вътрешен диск, достатъчно е да има USB 3.0 порт, както и два оптични изхода - за ТВ и за усилвател. Засега ограничения в парите няма, но нека все пак да не е по-скъп от телевизора .... Предварително Ви благодаря за предложенията.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако махнеш изискването за 4К , спокойно може да се насочиш към моделите на Mede8er .

п.п. Само не ми стана ясно двата оптични изхода за какво са ти ? Почти всичко е с оптика и коаксал (ако има два цифрови изхода) - със съвременен ресивър ти е достатъчен HDMI изхода .

8.  

9. Тук е от
    May 2015

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Ако махнеш изискването за 4К , спокойно може да се насочиш към моделите на Mede8er .

п.п. Само не ми стана ясно двата оптични изхода за какво са ти ? Почти всичко е с оптика и коаксал (ако има два цифрови изхода) - със съвременен ресивър ти е достатъчен HDMI изхода .
    Прав си колега, ще ми трябва само един оптичен. Ресивърът ми не много нов, но достатъчен, за да ми декодира DTS 5.1, но няма HDMI. Знам, че новите стандарти за аудио са 7.1, но засега не мисля да си сменям колоните (Jamo 7.7 + Surround 2000) и ресивъра (Sony). Mede8er отговаря ли на всичко останало? Външни динамични 3D субтитри може ли да проиграва?
    Този пост е редактиран от marger; 12-05-15 в 16:19.

10. Тук е от
    Jul 2015

Здр.не намерих писано във форума за следния модел Смартшоп ООД - Електроника на най-добри цени
    някакви отзиви?

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Гледам предлагат вече е и Zappiti 4K ​-
    Смартшоп ООД - Електроника на най-добри цени

12. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Кое е най доброто което може да се купи за 600 лева ?

13. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Zappiti

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Здравейте,интересувам се от този TRONSMART TV BOX Orion R68 Meta,дали чете DTS HD,TRUE HD,защото на DIVA PREMIUM 3D V1,която имам гледам предимно BLU-RAY и ремукс по 20-30 гига.На цена 208 лв. и ако чете всичко както и дивата си заслужава според мен.

16. Тук е от
    Nov 2015

Цитат Първоначално публикувано от Hell Виж публикацията
    Съгласен съм с теб. Аз и затова добавих в поста си това, което са написали за поддръжката и възможностите на новите плеъри. За добро или лошо, акцента се измества към Андроид базираните устройства. Попкорн не са марка, която пуска ъпдейти всеки месец, но се е доказала като производител на едни от най-стабилните и популярни плеъри с чипсет Сигма. Предполагам, че съвместната им работа с XBMC (Kodi) ще доведе до подобряването на възможностите на плеъра, но ще трябва да почакаме и да видим. А за избора на плеър всеки сам решава, но е хубаво да има повече и то обективна информация. Също прочетох, че нито Риълтек, нито Сигма имат засега намерение да пускат нови чипсети с хардуерна поддръжка на х265, така че който иска този вид разкодиране (въпреки, че може би винаги ще има достатъчно филми и в "старите" формати) да присъства в неговия плеър, то в момента изборът е Андроид плеър и то с определен хардуер (засега RT3288/Mali-T764). Предполагам, че изборът ще става все по-голям, но това е въпрос на време.
    Здравей! Виждам че е стара темата и сигурно има ново инфо...реших да си купя плеър който да работи с файлове на 4К от видеокамерата Сони. Чудя се между Open Hour i Minix 8 plus H.

Някаква идея?

Благодаря предварително.

17. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Взимай Minixa и не се чуди......в Е-маг го имат на прилична цена.....аз лично съм доволен от него.......

18. Тук е от
    Sep 2015

Здравейте, наистина има доста информация тук за мултимедийните плейъри, но така и не успях да избера марка и модел. Изискванията са ми да чете ISO файлове да поддържа 7.1 звук и 3D видео. Няма да се разцъкват менюта, да се инсталират приложения, единствено и само за плейване на филми. Не казвам и да е най-големия боклук. Може да е от тук, може и от някой от китайските сайтове, зависи разликата в цената дали си заслужава. А иначе съм готов да отделя до към 200лв.
    Този пост е редактиран от Димо Георгиев; 24-11-15 в 23:51.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 118 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе