Има предложения в раздел " Продава " !
Има предложения в раздел " Продава " !
WD TV Live - по-добрия чипсет, изпълнява условието за цената, дори и нов, изпълнява условието за малкия ти твърд диск, изпълнява условието за мрежа и има добър алтернативен фирмуеър с добавени благинки (торент клиент). Успех.Първоначално публикувано от Mean
http://www.amazon.com/Micca-Slim-HD-...f=pd_cp_e_pw_4
Някой да е ползвал този продукт??? Цената е отлична, пише че поддържа DTS.....Моля за отзиви.Благодаря предварително.![]()
Не съм го ползвал , но ако искаш ми вярвай - това не е твоя плеър и не е популярен в Европа . За тези пари , а то опира в случая до пари , има голям избор !
Това е по-добро - http://www.focalgadgets.com/portable...ia-player.html , цената е още по-отлична , но имам пак известни съмнения !![]()
И защо от дилъра за БГ - в посоченият сайт са значително по-евтини.Първоначално публикувано от civica
Съжалявам, но не те разбирам - от сайта само в САЩ ли доставят. Ако е така, тогава Е-bay.Първоначално публикувано от lazarus18
Тия цени не включват доставка, мито и ддс за България.
Така,прочетох почти всичко в тази тема и имам няколко въпроса , ако има някои които може да отговори ще съм му много благодарен..
1:http://www.lg.com/bg/televizor-audio...i-42LW4500.jsp купих си този телевизор и съм доволен от него за сега ,въпросът ми е че нямам блу раи плеар и не мисля да си купувам , любител съм на HD филмите 1080p а също и на 3Д , а искам мултимедиен плеар които да свържа към ТВ-то с хард диск (големина от порядъка на 500,750,1ТБ-няма зна4ение) чрез HDMI .
2:Какъв плеар бихте ми препоръчали !?! Цената да е разумна (до 350лв).
3:Да чете вси4ки нужни формати и суб.
4:За звука нямам претенции ще си изкарам някак си ..
5:Не държа хард-а да е вграден
6:Ако има и някоя друга екстри4ка добре дошла като Торент или да е преведен на български самия плеар ще е 4удесно...
Добре дошъл в форума !
Ти си прочел тази тема , но има и други теми за четене по този въпрос !
Мога да ти предложа да прочетеш темата за Egreat плеърите - имам известен опит с тях и мога и да ти предложа такъв , чисто нов , на добра цена !
А иначе ;
1.Тв-то добре
2. Egreat R180 - 225 лв , чисто нов !
3. Чете всичко , което го има по тракерите
4. Звука е важен ,особено при филмите , но си иска допълнителна инвестиция
5. Това , което ти предлагам , има възможност за вграждане на хард диск до 3ТБ
6. Има си екстри - торент да , но няма меню на БГ , но това проблем ли ти е - не мисля ! Иначе с субтитрите нямаш грижи !
Ако цената, която си казал е само за плеъра бих препоръчал Popcorn Hour A-200. Има по-мощен чип, наистина работещ торент клиент с високи скорости, бърза мрежа, много добър софтуерен съппорт, опция диска да се вгради в плеъра, което силно препоръчвам.
Благодаря ви за бързия отговор , помогнахте ми остава да избера кои от двата плеара ..
Имам и един друг въпрос няма ли да ми излезе по евтино да си взема само външен хард с HDMI които да върши същата работа като плеара тъи като самия ТВ си има плеар които разпознава Усб , хдми и др тем подобни неща .Имам флаш 8 гб и на нея ка4вам HD high и нямам проблеми с наси4ане и др, суб ми ги зарежда и върви 4удесно..
Няма такива хардове в класическия смисъл ! Плеъра на ТВ е само през усб ! Твоя ТВ не поддържа DTS , а доста mkv са с точно такъв звук , но с един такъв плеър си решаваш проблема , но се иска и ресивър+колони или поне система за дом.кино !
8ГБ флаш и HD - това е малко ! Вземи си плеър + нормален 3.5" хард диск и си гледай HD наволя , без ограничения !
И моя ТВ чете доста формати , но има и такива , които не ги чете и затова си имам и външен HD плеър ! От по-евтините !![]()
Здравейте, моля за съвет ,кое устройство е по добре да си купя LG ST600 SMART TV UPGRADER или Ellion TVRoi-T1?