Не съм убеден, че ще ти върви всичко мрежата. Според мен доста от по-тежките 1080р рипове ще ти насичат.
Не съм убеден, че ще ти върви всичко мрежата. Според мен доста от по-тежките 1080р рипове ще ти насичат.
До 4-5 GB файлове вървят добре поне при мен,по големите насичат.
.Първоначално публикувано от kirretto
след твоя съвет попрочетох малко да за дивата- май-май няма ДТС 5.1 . Друго което ми се наби, че има 30 различни FW, които са доста бъгави или полу-несъвместими с Дивата.
Пък и все си милслех, че пиша в темата за помощ при избора на мултимедиен плейър - а не в темата можеш да четеш - оправя се ( пък и имаш гоогле преводач ).
Та на въпроса с моя 1 пост от тази тема. Можеше проста да кажете, че за тези пари има други кутйки които могат повече ( или не могат ) До колкото разбрах и ти можеш да четеш и ако разбираш можеше да споделиш твоите наблюдения от описанието на плейърите на които дадох линк. Или ако не си в толкова в час - просто си кажи или не пиши.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319838720[/time]_________________________________________________
И аз, но тук вече ще се ползва диска. ( който ще си го взема по-нататък )Първоначално публикувано от lazarus18
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319825166[/time]_________________________________________________
Първоначално публикувано от kirretto
Защо просто не побликувахте това изказване в началото на темата и просто нямаше да има 53 страници от нея
То опрости нещата тотално
Това не смятам да го коментирам. Един съвет само - ако действително се определящ като от незнаещите, вземи и наистина попрочети, ама не между редовете. И като си задаваш техническите въпроси и после сам си отговаряш, гледай да ги формулираш правилно и точно, а не едно за крака, друго за глава. Много арогантни сте станали питащите - хем на..ран, хем голям. А и аз не те съветвам конкретно за Дива, за мен лично най-предпочитани са NMT плейърите.Първоначално публикувано от Vasilevv
"Това не смятам да го коментирам" - И аз не бих могъл
Доклокото разбирам от това което ми казваш, да се ограмотя и след това ще си отговоря сам на въпросите ми. Та пак питам. За кой е тази тема тогава и защо този съвет не е в началото на този форум??? Ако е за незнащи - съвет да станещ знаещ. Ако си знаещ - няма какво да правиш в форума.
Или може би след като се изучиш, ще задаваш по-компететни въпроси и ние ще ти отговрим така - "вземи и наистина попрочети, ама не между редовете. И като си задаваш техническите въпроси и после сам си отговаряш"
Ха, някой да вижда иронията от това изказване в тази тема?!?
Вземи си HIMedia 600 A от Футеко, има всичко което ти е необходимо и идва до 250 BGN.
http://www.futeko.com/browse.php?cat=mp
Някои знае ли дали Diva с Realtek - 1073DD+ поддържа DTS-HD Master Audio/Dolby TrueHD 5.1 или 7.1 аудио ?
![]()
@antovasilev - поддържат се основните HD аудио формати. Справка -> сайта на ACRyan и Playon!HD.
Това "чудо" - Sumvision Cyclone Micro 2+, плейва ли нормално филми до 12-15 GB и субтитри на кирилица? DTS поддържа ли? Благодаря предварително. :rolleyes:
А кои плеар би ми препоръчал които да поддържа изброените HD формати , може и да е без място за вграждане на хард диск тъи като имам външен 2тв които мисля да ползвам - цена не повече от 350лв.Разбира се да има лан и торент.Първоначално публикувано от Hell
Popcorn Hour A-200, може би най-доброто съотношение цена/функционалност за момента.Продава се в BG с 12м.гаранция. Успех.
@antovasilev - е, нали съм написал, че Дива /PlayOn!HD/ с 1073DD+ поддържа тези HD аудио формати (нарекъл съм ги основни, защото те са такива). Всички нови версии на Realtek чипсетите от средата на 2010 г. насам поддържат тези формати. Изборът на плеър е твое решение, защото всички поддържат това, което ти искаш.
С нетърпрние очаквам премиерата на новата пуканка А300 в БГ , и въпреки всичко ще бъда поставен пред не лек избор. А300 или dune h1 или HiMedia 900B - 3D. Dune е малко по стар модел но за сметка на това с много добри отзиви , помагайте
![]()
Никой ли няма да даде мнение по моя въпроспомагайте .