Вижте резултатите от анкетата: Какъв мултимедиен плейър имате ?

Гласували
446. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Popcorn Hour

    99 22.20%
  • Western Digital

    85 19.06%
  • Dune

    36 8.07%
  • Diva

    123 27.58%
  • Apacer

    15 3.36%
  • AC Ryan

    15 3.36%
  • Zinwell

    9 2.02%
  • Xtreamer

    6 1.35%
  • Asus

    23 5.16%
  • Egreat

    13 2.91%
  • Hyundai

    14 3.14%
  • LG

    6 1.35%
  • Philips

    2 0.45%
Страница 93 от 118 ПърваПърва ... 43839192939495103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 1760

Помощ при избор на мултимедиен плейър .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    914
    #1381

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Този бокс не знам дали ще ти реши проблема с многоканалният звук .При мен 2 бокса с Амлоджик като е активиран HDMi не работи коаксиала, при Риълтек може и да се получава, има няколко колеги с този бокс питай ги на лично.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    27
    #1382

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Мисълта ми е да изведа аудиото през оптичния изход до ресийвъра, а видеото да върви по ХДМИ към прожектора...??? Не би ли се получило?

  4. Novice
    Тук е от
    May 2011
    Мнения
    1
    #1383

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Здравейте, имам един простичък въпрос:
    телевизора ми е XE8577, гледам 4К филми от твърд диск директно в телевизора с KODI т.е. ползвам ТВ-то за плеър.
    Въпросът ми е дали закупуването на Zidoo 9 ще е голяма разлика в картината от вградените възможности на ТВ-то за плейване на филми в Ultra HD.
    Поздрави.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Мнения
    41
    #1384

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Получава се с Зиду гарантирам ,сценария с хдми за видеото и оптика за звука за 5.1 работи при всички актуални модели на Зиду, При другите марки които съм тествал има или брум или неправилно предаване.Просто въпрос на късмет и правилни настройки на Коди- зависи разбира се и от начина по който е декодиран филма . За офлайн гледане Media file manager им е фантастичен ...4к ,субтитири многоканален звук,теглене на субтитри, ако филма няма(е за съжаление от Опънсубтитлес). А за човека с 4к телевизор просто сравни пикап със спортна кола,и двете ще те закарат от точка а до точка б ,но с различна скорост и функционалност. 4к андроид телевизори са със спъната андроид тв ,не андроид, тромави, бъгави и умишлено осакатени. Специализираните фирми влагат в плеърите си екстри за които дори и телевизорите за 5000 лв могат да мечтаят- автофрейм,много канална подръжка и истински 7.1 звук .Инсталирането на външни апк файлове и свободата на избора за телевизорите с андроид тв е мираж. И не на последно място за спъната операциона система,било то Андроид,Тизен,ЛГ ОС- принципа е един. Ограничи потребителя с твоите програми- да им продаваш платено съдържание и да ти е мирна главата. Разбира и боксовете имат ограничения ,примерно Нетфликса-вярно в България трябва впн да работи.Само ограничен брой кутийки могат да подържат 4к или фул хд там. Но имаш свободата да слагаш и работиш с каквото си искаш,специализираните програми за мултимедия са на друго ниво ,а картината -само вижте Зиду н9 про!!

  6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #1385

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Цитат Първоначално публикувано от gotovanko1 Виж публикацията
    4к андроид телевизори са със спъната андроид тв ,не андроид, тромави, бъгави и умишлено осакатени. Специализираните фирми влагат в плеърите си екстри за които дори и телевизорите за 5000 лв могат да мечтаят- автофрейм,много канална подръжка и истински 7.1 звук .Инсталирането на външни апк файлове и свободата на избора за телевизорите с андроид тв е мираж.
    Толкова много глупости в няколко изречения, не бях чел отдавна.

    @tol35, при положение, че имаш андроиден телевизор, да си купуваш външен плеър е тотално безсмислено. Разлика в качеството на картината няма да видиш. За многоканално аудио не съм сигурен, но чета за достатъчно успешни сетъпа с Коди.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Мнения
    41
    #1386

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Какви са ти точно аргументите не разбрах ?Пуснал си 7.1 звук на твоя телевизор или си пуснал клипове на Зиду или Сони Андроид да ги сравниш. Понеже аз имам база за сравнение.А модератор да давате такива оценки е недопустимо- може да не сте съгласни с мнението ми .Инсталирането на външни апк файлове важно ли е ,не е ли... Как да сложа далеч по добри програми от Коди като Терариум, как точно да ги сложа програма за спиране на реклами. Погледни на какви проценти ти декодира видеото (ако имаш понятие как) и стои Кодито само при пускане на Андроид телевизор с оптимизирания си процесор (да ти кажа виждъл съм филипси които само в стендбай с коди включено да стоят на 40 процента ползване на процесора). А за бързината и качествата на Андроид тв с пуснати Ютуб рекомендации какво да говоря ,само му вижте времето на бутване !!! Ако дори не знаете какво точно говоря, защото ви липсват познания модерирайте поведението си !!!

  8.  
     
  9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #1387

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Може ли да се качват външни apk файлове на телевизора? - естесвено, че може. Разрешаваш непознати сорсове от опцията на телевизора и качваш каквто си поискаш. Друг е въпроса ако нещо е правено за тъч как ще работи с дистанционно. Лично аз ползвам няколко приложения които ги няма в гуугъл плей.

    "(да ти кажа виждъл съм филипси които само в стендбай с коди включено да стоят на 40 процента ползване на процесора) - телевизора в стендбай с пуснато Коди ? Това пък защо? Кой е виновен, че масовото хората ползващи андроидни телевизори нямат елементарни "хигиенни навици" и си оставят приложенията да работят в background. SOC-a на телевизорите е много слаб, но за декодиране си е чуден. Естествено, ако сложиш една бърза флашка, прилженията които са инсталирани/преместени на нея работят много по-добре, но съм сигурен, че и това знаеш . Ако искаш да продължим "образователният си разговор", може и на лично.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Мнения
    41
    #1388

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Не си разбрал отново,супер модераторе!!!! Говоря за Коди, което не плейва нищо и въпреки всичко без да има в бекграунда нищо пак стои потребление на процесора 40 процента !!! Не мога да повярвам, че може да ми дадеш такъв ламерски съвет за андроид апк инсталация за неизвестните източници.Говоря за модели от ниския и средния клас телевизори при които забраната е на системно ниво,няма рут и никакъв начин за това !!!. По-добре не ме цитирай ,по добре е да има форума супер модератор като теб ,който знае всичко отколкото джуниър дето не се занимава професионално с боксове и андроид тв. Да не ти влизам в тона ,човека с глупавите мнения на едно място и обиди "супер интелекта" ти просто обясни че боксовете имат повече възможности ще остави форума ви чист от мненията си. Нека боговете на познанието да говорят вместо мен ,дето и рут имат на телевизора и 7.1 канала пускат и с един ъпдейт на година всички им е точно-андроид тв е велик за нашите условия ,нетфликса не го изгасяме ,а това което се опитват истинските професионалисти в сферата -мани ги ги. Толкоз ,успех на съфорумницте оставям ви в супер ръцете на знаещите и практиците!

  11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,593
    #1389

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Въобще не мога да проумея, защо толкова много хора се вживяват така сериозно в един непрофесионален форум. Сякаш е въпрос на живот и смърт. Голяма работа кой какво написал, че някой отговорил ехидно и т.н. Нищо сериозно не се е случило. Всеки да си пише мнението и гледната точка и толкова. И да има несъгласия не е фатално за никого. Защо са тези емоции и драми, прочувствени сбогувания и т.н. Според мен даже е по-добре, когато има повече мнения и различни гледни точки. Единствено личните нападки и обиди са излишни, но пък не си струва човек да се засяга от това кой какво написал в някакъв си форум.

  12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    27
    #1390

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Здравейте отново! Поръчах си и пристигна Zidoo H6 pro. Плейва филми и всичко каквото има на харда, но в моя вариант: видео през ХДМИ и аудио през оптиката явно пак няма да стане, защото изкарва само стерео звук и немога да намеря опция да го разреша или забраня и т.н. Ако някой се е занимавал с модела и знае някой трик ще бъда благодарен....

  13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    8,826
    #1391

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Дай да видим настройките на звука в плеъра.

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    27
    #1392

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Когато натисна от дистанционното "меню" в лявата страна на екрана ми излиза диалогов прозорец на който има бутон "саунд" при натискане излиза поддиалогово меню на което е изписано "да речем DTS 5.1 ...." без друга опция (т.е. има само една аудио пътечка (обикновено са няколко), но така или иначе нямам кой знае какви опции в саунда) Ако трябва ще направя снимка на екрана и ще кача... Благодаря

  16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    8,826
    #1393

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Не това меню, а в настройките, където се уточнява как да изкарва звука плеъра.
    Ти през Kodi ли гледаш?

  17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    27
    #1394

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    Оказа се, че проблема е във вградения плеър на Зидуто. Изтеглих МХ плеър и многоканалния звук се появи, без никакви допълнителни настройки.... Като се замисля, бях на косъм да купувам нов ресийвър. :-)

  18. npb
    npb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    288
    #1395

    Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .

    zidoo x10 или Zappiti one 4k hdr да си взема. Имам marantz sr5011 с 5,1 колони и искам да може всички видео формати на 1080р с 7,1 звук да възпроизвежда. Имам много музикални BR дискове в папки с dts hd master audio - хубаво е да има пълно меню. Ако може да свири SACD dsf или iso многоканално с изход през hdmi в dsd а не pcm ще е супер. Имам много и DVD Audio само в MLP вариант добре е да свирят. Ако тези двата не стават дайте моля предложение за други.
    Този пост е редактиран от npb; 22-08-18 в 15:59.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Продава-Мултимедиен плейър
    От Mitko R във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 26-05-13, 01:16
  2. Избор на мултимедиен плейър?
    От DimIl във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 27-08-12, 11:28
  3. Продавам мултимедиен плейър WD LIVE HD
    От vasta във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-07-12, 01:57
  4. Избор на мултимедиен плейър и рекордер
    От renault_fen във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 8
    Последно: 07-07-11, 13:00
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 12:29

Тагове за тази тема


SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе