Страница 69 от 119 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Re:DIVA FULLHD Multimedia Center => FAQ в 1-ви пост

Цитат Първоначално публикувано от Georgo
    Здравейте! Вече съм решил и аз да се обзаведа с Дива (утре-вдругиден ще тичам до Мултирама Варна - там я продават най-тънко - 299 лв.). Та хрумна ми да попитам - имам колега със същото устройство, който вече е изтеглил бая филми и някои много готини концерти. Дали е възможно да се свържат двете Диви и да се преточи част от неговия диск на моя? Имaм предвид пряко свързване (по USB) ? АКо не става така, има ли друг начин?
    Мисля че няма да стане да свържеш с USB двете устройства. Най-добре е 2-те Диви да се свържат към компютър и така да се прехвърли информацията.

2.  

3. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Току-що подкарах YAMJ, работи...използвах 2-те програмки - Tvixie и Tvixie2playon!hd ! Всичките 67 филма, които имам в момента излизат с инфото, постера, стартират се през YAMJ...доволно! Ако някой знае как се добавят нови заглавия към YAMJ, да сподели...

@dzver, голямото кръгло копче в средата на дистанционното работи, мерси!

4. Member Аватара на turboie
    Тук е от
    Oct 2007

Що не опише някой който знае английски какво е това "tvixie", за какво служи и как се използва ? Ако знаех английски нямаше да съм тук в България ...

5. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

В 1-ви пост секция "Полезни съвети" има описание на инсталацията и начина на използване на TVixie.

6. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА КОЛЕГАТА ВКАРАЛ "VBOX7" в Metafeeds ... че и търсачката работи
    Да иляди

7. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Нещо не мога да инсталирам metafeeds на последния firmware...влизам през telnet, обаче като въведа командата за инсталиране, както е описано от @amonev ми излиза - cd /tmp/hdd/root not found. Някой да знае от какво се получава този проблем?

8.  

9. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Имаш ли инсталиран вътрешен хард диск? Ако нямаш и се опитваш да го инсталираш на външен usb, пробвай да замениш /tmp/hdd/root с /tmp/usbmounts/sda1

Ако тука никой не помогне пиши в оригиналната тема http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=98&t=4452

10. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

имам хард, имам нет до Дивата....

11. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta
    Нещо не мога да инсталирам metafeeds на последния firmware...
    Последния firmware, но кой от всичките на daisymm или на A.C.Ryan или някой модифициран ?
    Дай и точната версия моля.
    ЕДИТ: Влез с телнета в дивата и напиши:

Код:
    cd /tmp/
    Ентер и покажи резултата тука.
    После:
    Код:
    ls -l
    ентер и пак покажи резултата.

12. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

3643 с YAMJ е фирма, командите ще ги пробвам като се прибера... Друго да питам...дали ще тръгне telnet през виртуална машина? Имам win7 64 с виртуална машина с xp...

така...въведох първия код cd /tmp/ -----> /tmp #
    след това втория ls -1 -----> IMS, IMSMETA,btdownload,btsock,filedump,hdd,lib,lock,log,net,netb,nfs,package,ramfs,run,smd,usbmounts,www
    /tmp #
    това е...

п.п Оправих се, тръгнааааа !!!! @exobg

13. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta
    3643 с YAMJ е фирма, командите ще ги пробвам като се прибера... Друго да питам...дали ще тръгне telnet през виртуална машина? Имам win7 64 с виртуална машина с xp...

така...въведох първия код cd /tmp/ -----> /tmp #
    след това втория ls -1 -----> IMS, IMSMETA,btdownload,btsock,filedump,hdd,lib,lock,log,net,netb,nfs,package,ramfs,run,smd,usbmounts,www
    /tmp #
    това е...

п.п Оправих се, тръгнааааа !!!! ) @exobg
    Радвам се, че си се оправил, ама кажи как Идеята тука е да споделяме, някой като се сблъска с нещо, да сподели как го е и решил. Съветите на колегите ли помогнаха?

14.  

15. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Ами честно казано, не зная къде беше проблема, най-вероятно мрежата, връзката м/у Дивата и рутъра...направих това, което ме посъветва @exobg и реших да пробвам пак да инсталирам metafeeds и всичко мина нормално, инсталира се веднага....предварително си направих акаунт в www.metafeeds.com...сега обаче, като въведох фаворити, излизат в менюто но са празни...вкарах vbox7 и bg radios...чакам компетентно мнение от @exobg да реша и този проблем и всичко да е ок..добре е че има хора , които са в час с linux

16. Тук е от
    Feb 2010

Снощи ъпгрейдвах фирма до 2901 на тито заради ютюба. Има ли нещо по-специфично в wireless настройките на тоя фирм, защото с оригиналния влизах в домашната безжична мрежа от раз, а сега не ще и не ще. Избирам infrastructure, Auto - открива ми домашната мрежа, задавам му WPA Key и вкарвам паролата, после DHCP IP AUTO и Test connection... след което тества 1-2 минути и без никакви допълнителни съобщения ме връща в началния екран с Not Ready срещу Wireless setup. Рутера е на WPA2-Mixed, пробвах и с WPA, дори и без секюрити + Дивата на Open System, нищо не се промени.

17. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от ranis5
    Снощи ъпгрейдвах фирма до 2901 на тито заради ютюба. Има ли нещо по-специфично в wireless настройките на тоя фирм, защото с оригиналния влизах в домашната безжична мрежа от раз, а сега не ще и не ще. Избирам infrastructure, Auto - открива ми домашната мрежа, задавам му WPA Key и вкарвам паролата, после DHCP IP AUTO и Test connection... след което тества 1-2 минути и без никакви допълнителни съобщения ме връща в началния екран с Not Ready срещу Wireless setup. Рутера е на WPA2-Mixed, пробвах и с WPA, дори и без секюрити + Дивата на Open System, нищо не се промени.
    Абсолютно същият проблем го имах и аз точно със същият firmware - не можах да го реша и след като тубата спря да работи (да ги възпроизвежда де) се отказах от този firm и си сложих последният на daisymm.
    EDIT: Между другото на теб тубата работи ли ти ?

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Аз съм доволен от 2901, нямал съм проблеми, но Youtube не работи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 119 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе