Мисля че няма да стане да свържеш с USB двете устройства. Най-добре е 2-те Диви да се свържат към компютър и така да се прехвърли информацията.Първоначално публикувано от Georgo
Мисля че няма да стане да свържеш с USB двете устройства. Най-добре е 2-те Диви да се свържат към компютър и така да се прехвърли информацията.Първоначално публикувано от Georgo
Току-що подкарах YAMJ, работи...използвах 2-те програмки - Tvixie и Tvixie2playon!hd ! Всичките 67 филма, които имам в момента излизат с инфото, постера, стартират се през YAMJ...доволно! Ако някой знае как се добавят нови заглавия към YAMJ, да сподели...
@dzver, голямото кръгло копче в средата на дистанционното работи, мерси!
Що не опише някой който знае английски какво е това "tvixie", за какво служи и как се използва ? Ако знаех английски нямаше да съм тук в България ...
В 1-ви пост секция "Полезни съвети" има описание на инсталацията и начина на използване на TVixie.
Да илядиПървоначално публикувано от amonev
Нещо не мога да инсталирам metafeeds на последния firmware...влизам през telnet, обаче като въведа командата за инсталиране, както е описано от @amonev ми излиза - cd /tmp/hdd/root not found. Някой да знае от какво се получава този проблем?
Имаш ли инсталиран вътрешен хард диск? Ако нямаш и се опитваш да го инсталираш на външен usb, пробвай да замениш /tmp/hdd/root с /tmp/usbmounts/sda1
Ако тука никой не помогне пиши в оригиналната тема http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=98&t=4452
имам хард, имам нет до Дивата....
Последния firmware, но кой от всичките на daisymm или на A.C.Ryan или някой модифициран ?Първоначално публикувано от alphabeta
Дай и точната версия моля.
ЕДИТ: Влез с телнета в дивата и напиши:
Ентер и покажи резултата тука.Код:cd /tmp/
После:
ентер и пак покажи резултата.Код:ls -l
3643 с YAMJ е фирма, командите ще ги пробвам като се прибера... Друго да питам...дали ще тръгне telnet през виртуална машина? Имам win7 64 с виртуална машина с xp...
така...въведох първия код cd /tmp/ -----> /tmp #
след това втория ls -1 -----> IMS, IMSMETA,btdownload,btsock,filedump,hdd,lib,lock,log,net,netb,nfs,package,ramfs,run,smd,usbmounts,www
/tmp #
това е...
п.п Оправих се, тръгнааааа !!!! @exobg
Радвам се, че си се оправил, ама кажи как Идеята тука е да споделяме, някой като се сблъска с нещо, да сподели как го е и решил. Съветите на колегите ли помогнаха?Първоначално публикувано от alphabeta
Ами честно казано, не зная къде беше проблема, най-вероятно мрежата, връзката м/у Дивата и рутъра...направих това, което ме посъветва @exobg и реших да пробвам пак да инсталирам metafeeds и всичко мина нормално, инсталира се веднага....предварително си направих акаунт в www.metafeeds.com...сега обаче, като въведох фаворити, излизат в менюто но са празни...вкарах vbox7 и bg radios...чакам компетентно мнение от @exobg да реша и този проблем и всичко да е ок..добре е че има хора , които са в час с linux
Снощи ъпгрейдвах фирма до 2901 на тито заради ютюба. Има ли нещо по-специфично в wireless настройките на тоя фирм, защото с оригиналния влизах в домашната безжична мрежа от раз, а сега не ще и не ще. Избирам infrastructure, Auto - открива ми домашната мрежа, задавам му WPA Key и вкарвам паролата, после DHCP IP AUTO и Test connection... след което тества 1-2 минути и без никакви допълнителни съобщения ме връща в началния екран с Not Ready срещу Wireless setup. Рутера е на WPA2-Mixed, пробвах и с WPA, дори и без секюрити + Дивата на Open System, нищо не се промени.
Абсолютно същият проблем го имах и аз точно със същият firmware - не можах да го реша и след като тубата спря да работи (да ги възпроизвежда де) се отказах от този firm и си сложих последният на daisymm.Първоначално публикувано от ranis5
EDIT: Между другото на теб тубата работи ли ти ?
Аз съм доволен от 2901, нямал съм проблеми, но Youtube не работи.