Кредитите за хакнатия фърмуер са изцяло на хората, които са го хакнали но тъй-като не са сложили файл или нещо друго за да разберем кои са точно няма как да ги споменем. Аз просто съм намерил линковете и съм ги постнал тук
Кредитите за хакнатия фърмуер са изцяло на хората, които са го хакнали но тъй-като не са сложили файл или нещо друго за да разберем кои са точно няма как да ги споменем. Аз просто съм намерил линковете и съм ги постнал тук
Здравейте,
От два дни имам Diva Player и всичко изглежда е наред, само дето като пусна филм, нямам звук.
Свързал съм го с HDMI кабел към Sony KDL40W5500
По едно време преместих кабел на друг HDML вход на телевизора и звука тръгна. Но следващия път като пуснах плейъра, пак нямаше звук и от тогава нямам звук.
Някакви идеи какъв може да е проблема?
Версията на софтуера на плейъра е 7.0.14 r2374
Предварително благодаря за помощта.
сложи звука на "HDMI RAW" в аудио настройките на Дивата, трябва да тръгне
Пробвах го, но пак не става. Пробвах и с другите настройки за аудио на Дивата, но пак нямам звук :-(
@stefanch2 -> да не е нещо от настройките на ТВ-то ? Пробвай да изкараш звука през стерео чинчовете - там винаги го има ...
С този кабел, на този HDMI порт на телевизора (на този телевизор) пускам HDMI със звук от лаптопа без никакъв проблем. Само трябва да кажа на Windows да използва HDMI за да плейва звука.
Пробвах да изключа от захранването Дивата и телевизора и после да ги пусна - първо телевизора, включвам го на HDMI 1, после пускам Дивата.
Обаче без успех.
Най-странното е че веднъж успях да пусна звука. Но от там насетне - няма никой.
Довечера ще пробвам да изкарам звука през стерео чинчовете.
Здравейте ..
предполагам , че много от вас вече са гледали Аватар от арената
http://0.arenabg.com/details.php?id=...2d326a8a555504
защото аз го свалих и не мога да го пусна ?!
прегледах всички папки и не мога да открия файл , които да стартирам ..
Ако може някои да подскаже , ще съм ви благодарен
10x
Филма има проблем , използва нова степен на защита BD+5 , която не се чете без ъпдейт на софтуера !
В папка "STREAM" най-големия файл.
Благодаря за инфото колеги
а FW 3643 - e 20 MB .. значи ли че ми трябва толкова голяма флашка или има и друг начин за up date ?
Благодаря пак !
3643 е 80мб, 20 е архивиран, трябва да го разархивираш и да го сложиш на чиста флашка без нищо друго на нея
Само звук от филми ли нетръгва или въобще? С този фирм имаше проблем, че ако не изчакваш да започне превю-то, при стартиране на филм няма звук.Първоначално публикувано от stefanch2
Аз съм с Firmware AC.Ryan.Hacked+YAMJ_3615, и няма никакъв проблем с филма. Подновете си фърмуера за да нямате проблеми. AC.Ryan.Hacked+YAMJ_3615 или AC.Ryan-hacked_3615 е невероятно стабилен. Откакто съм с него забравих за проблеми с Дива-таПървоначално публикувано от civica
Абсолютно те подкрепям, много стабилен, никакви проблемиПървоначално публикувано от qqboy
Същото мога да кажа и за 3643 - никакви проблеми...за сега