Май не са го мисли да се охлажда ефективно
Наистина не са го мислили явно да работи по 6,7 (минимум) часа в топло помещение-че то не може да се пипа плеърчето-но поне след като работи стабилно на стойката-не виждам проблем !Все пак аз обаче ще го комбинирам с 1 блу рей плеър от по-висок клас,който да се справя с двд и блу рей аудиото,а Хюндайя ще се използва само за гледане на МКВ-та ,та да не загрява до степен разтопяване на пастмасата
Някой вече да е шляпнал новия фирм?
При мен с него ми насича DVD по WiFi още докато е студен плеъра. Странно, че след като го оставих 4-5 минути и спря да насича.
Друго, с този формат 16/9 Fullscreen като се разхождам по менютата и размера им се увеличава или намалява също както автоформата на телевизора ми (Philips). даже първо помислих, че е от него, но до сега със стария фърм нямаше такова форматиране.
И субтитрите ми се сториха вече бели а не сивкави....
Не разбрах, доволен ли си от подобренията ?Първоначално публикувано от Стоян
Ами те не са толкова много.
За новата икона е ясно. Субтитрите наистина ми се виждат по-бели в сравнение с предишния фирм и това е много добре. С този формат 16:9 Fullscreen обаче някак не мога да привикна да ми зумва различните подпрозорци в менюто. Може би е въпрос на свикване, но за сега съм го забил на стандартния 16:9. Новите функции на бутона Goto не са ми много ясни, и не съм ги използвал.
След един "студен" рестарт на устройството вече нямам споменатия проблем с насичането, явно нещо го е тормозило веднага след ъпдейта.
Така, че да, като цяло доволен съм от новия фирм.
Някой да има проблем с субтитрите на това чудо. Проблема се изразява в това, че когато имената на филма и субтитрите са по-дълги последните не се показват. Като се орежи името и субтитрите всичко си заспива.
Поясни какво имаш предвид под "по-дълги" - над колко символа не се показват, защото при мен не съм забелязал проблем.
Пробвах новия ъпдейт - при мен работи нормално.
Ми проблема се оказа, че не е в плеара, а в Nero media home 4. За съжаление няма как да тествам с MyiHome например, защото не е при мен „подарък е за баща ми”. Като направя допълнителните тестове ще пиша отново.
ново проблемче..
на плеърчето пускам предимно dvd филми, като всеки филм (всичките му файлове и папки) е направен като iso файл.
От известно време обаче, на едно и също филмче (и то най-гледаното) при опит да го пусна ми изписва "грешен файл".
Ако сменя името на iso файла филма се пуска за 1-2 пъти и пак ми изписва така. Някакви идеи?
и аз го имам тоз проблем но на едно MKV The.Pillars.of.the.Earth и то само на релиса от АРЕНАТА става дума за 1 и 2 сер. а от Замунда същтите два еризода вървът без проблем ( грешен фаил) но на компа катоги пусна нямт проблем претполагам че от кодаците скоитое рипнат в АРЕНАТА
Ице,вземи да се ограмотиш малко,че постовете ти са чудовищно написани.Простимо е ,ако си келт,маор или от Хонолулу.
Имам следният въпрос. Цифровият изход на аудиото е настроен на SPDIF-RAW, от усилвателя излиза звук само ако е ДТС или ДД.
Ако е МП3 или ААС трябва да го сменя на SPDIF-LPCM, за да изкара звук. Това нормално ли е? На ДВД-то не съм имал такъв проблем от цифровия изход.