Страница 14 от 34 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 509

Media Player - Hyundai (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Re:Hyundai Light HMB-L110

На мен безжичната мрежа с донгъла от комплекта е непоносима - в един момент може да върви 1080п,следващия да насича ДВД или дори ФЛАК.Дали ако сменя донгъла ще има подобрение,защото същият закачен на лаптоп си е със стабилна мрежа и всиччко върви гладко...По -скоро се чудя дали да не пробия две стени и да пусна ЛАН кабел.

2.  

3. ogs
    ogs е офлайн

Тук е от
    Nov 2004

Mоят рутер е от най-евтините 802.11N, 150mbps и през 2 стени реалните скорости, които постигам с Hyundai-а са едва ~12mbps.
    Това стига най-много за 720p. Само видео битрейта на Avatar blu-ray стига на моменти 35-40mbps. С по-висок клас устройства може и да стане номера, но в редица форуми вкл. и тук не съм видял някой да се е похвалил, че 1080p му върви гладко безжично.
    Аз лично не съм и очаквал по-големи скорости от wireless-а и мен ме устройва за SD сериалите и филми който гледам и интернет радиата. За другото ползвам 32gb флашка или 2.5'' hdd на usb.
    Иначе във форума на acryan един господин се е заиграл с измервания на throughput-а през техния 300mbps usb донгъл, който е базиран на RTL8191SU и вероятно идентичен на този, продаван от дейзи.
    http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=42&t=1855

4. Тук е от
    Nov 2005

Някой пробвал ли е да сложи софтуер от друго устройство примерно Ellion Labo 110 е идентично на Хюндайчето, а в един форум четох че Xtreamer ( http://xtreamer.net/xtreamer/screenshots/gui.aspx ) било и то същото... та на тоя xtreamer много ме кефи менюто , и ако може да се качи на нашето ще е супер.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Слагал съм на Елиън,единствената разлика е ,че пише Елиън,а не Хюндай в менюто.

6. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Колеги,много неприятна тенденция се получи при мен.При работа повече от час,два в мрежа(лан)-плеърчето започва да насича филмите а и по-тежка многоканална музика-при допир е доста гореща повърхността му след изключване (20 -на минути)отново започва да си работи нормално.Дали не прегрява-ползвам го доста, а в апартамента ми температурата не надвишава 25,26 градуса.Някой с подобен казус?!!?

7. Тук е от
    Dec 2005

При мен много рядко се получава да ми насича филма и ако изчакам 10-15 сек. се оправя, или с изкл./вкл. веднага. Според мен може да е свързано с мрежово пребуфериране. Имам друг проблем - външен 1Tb HDD със самостоятелно захранване и линукс система (http://www.multicase.de/en/products/999/ns348s.html)не се чете през USB.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2005

Здравейте колеги,

Плейват ли се външни HDD, с удължител на USB-то?
    Може ли някой да изпробва и да ми каже.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от martosblack
    Колеги,много неприятна тенденция се получи при мен.При работа повече от час,два в мрежа(лан)-плеърчето започва да насича филмите а и по-тежка многоканална музика-при допир е доста гореща повърхността му след изключване (20 -на минути)отново започва да си работи нормално.Дали не прегрява-ползвам го доста, а в апартамента ми температурата не надвишава 25,26 градуса.Някой с подобен казус?!!?
    И това по лан...хм,май ще остана да си ползвам само ХДД.Слагаш ли го на "поставката" му,като е на нея е една идея по-хладен.

11. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Vanquished,това е интересно предложение(за стойката)ще го пробвам и ще пиша утре. П.П Гледането на филм (мкв,двд.... ) или музика посредством мрежата си е удобство! Въпросната стойка не съм ползвал до този момент,защото е доста нестабилна,но ако с нея спре насичането от мрежата ще я обявя за СТАБИЛНА!!

12. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от martosblack
    Vanquished,това е интересно предложение(за стойката)ще го пробвам и ще пиша утре. П.П Гледането на филм (мкв,двд.... ) или музика посредством мрежата си е удобство! Въпросната стойка не съм ползвал до този момент,защото е доста нестабилна,но ако с нея спре насичането от мрежата ще я обявя за СТАБИЛНА!!
    Веднага спира да блокира устройствота, когато е на стойката....

13. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

hristobotev прав си! Вече повече от 2 часа го товаря Хюндая и не е забил нито веднъж откакто е на поставката!!!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Хммм,дали ако се охлажда по-добре ще е стабилен и WIFI? Защото при мен се е*ава и като е на стойката...

16. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Vanquished, не знам с кой донгъл си? аз съм с 1 ,който върви към ДИВА-та и да ти кажа си забива при пускане на Мкв или двд аудио,блу рей аудио!вървяха безпроблемно див х и мп3-ки,т.е всичко по-тежко -вкл.ДВД не върви без насичане с wifi ,дори когато в помещението температурата е по-малко от 20 градуса и устройството не е работило изобщоПо тази причина въпросния донгъл е потънал в забвение-иначе си е много удобно да не се пускат разни жици,нооооо.......

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Същия е и моят донгъл. Ще го мисля...

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Добре де, а дали е от загряването това?
    Някой мерил ли е скоростта на връзката м/у плеъра и рутера си?
    Не, че имам идея как да стане или колко трябва да е за да вървят поне ДВД-та без насичане, но си мисля, че дали с донгъл или без него плеъра ще си загрява все еднакво и всичко е от скоростта на мрежата.

Днес най-накрая и аз се сдобих с такова Хюндай-че, но не съм го включвал още а и май тези дни няма да имам време да се занимавам.
    Дано това загряване да не се окаже наистина проблем

П.С. Току що ми донесоха да погледна едно WD плеърче и то си има доста солидно радияторче на процесора, но и плеъра е по-висок.
    Някой знае ли всъщност на какво разчита за да се охлажда Хюндая

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 34 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе