Страница 25 от 34 ПърваПърва ... 152324252627 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 509

Media Player - Hyundai (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Media Player Hyundai Light HMB-L110

Отговор #359 Привет,подобен проблем имам с Win XP,но просто трябва да изчакам малко след съобщението за логване и няма проблем. А колкото до откриването на комповете,също не става винаги,оправям се след рестарт на компа-първо трябва да се включи плеяра ,след това компа.Това съм го открил сам и не знам защо е така.Успех.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от myDiva
    Ето и последния фирм, качил съм го на нашия сървър за по-бърз download.
    Здравейте, искам да ви попитам като дистрибутор на плейъра:
    Има ли някаква информация/вариант за евентуален фърмуер с друг тип субтитри (т.е. субтитри, които не са полупрозрачни)? Или някакъв начин да се модне FW така че субтитрите да се променят? Не става въпрос за шрифта - тази опция работи, но самия тип на изобразяване на субтитрите в какъвто и да е шрифт си остава чрез полусиви полупрозрачни символи, а така ми се иска да можеше да са непрозрачно бели с черен кант...

Просто питам, благодаря!

4. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от audio-mitko
    Отговор #359 Привет,подобен проблем имам с Win XP,но просто трябва да изчакам малко след съобщението за логване и няма проблем. А колкото до откриването на комповете,също не става винаги,оправям се след рестарт на компа-първо трябва да се включи плеяра ,след това компа.Това съм го открил сам и не знам защо е така.Успех.
    хмм за съжаление нещо не се получава при мен (

5. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Здравейте, искам да ви попитам като дистрибутор на плейъра:
    Има ли някаква информация/вариант за евентуален фърмуер с друг тип субтитри (т.е. субтитри, които не са полупрозрачни)? Или някакъв начин да се модне FW така че субтитрите да се променят? Не става въпрос за шрифта - тази опция работи, но самия тип на изобразяване на субтитрите в какъвто и да е шрифт си остава чрез полусиви полупрозрачни символи, а така ми се иска да можеше да са непрозрачно бели с черен кант...

Просто питам, благодаря!
    Привет, очаквам отговор от Hyundai

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Ще е добре да стане,субтитрите на БлуРей са плътно бели и абсолютно четливи макар и дребни.При MKV субтитрите си ги правя по-големи,но има сцени ,където просто не се чете.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

8.  

9. Тук е от
    May 2005

Дано да направят нещо по въпроса, това е единственото което ме дразни в този плеър. Особено като гледаш сериали, около 20 процента от времето дават начални надписи и като се омеси със субтитрите става манджа с грозде. Даже ако ги направят с черна лента отзад (opaque box) въобще няма да им се сърдя :rolleyes:

10. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

iabrashev - Твоя проблем няма нищо общо с това , че субтитрите са полупрозрачни

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

А какъв му е проблема тогава?

12. Тук е от
    May 2005

Точно това ми е проблема - полупрозрачни субтитри и бели надписи зад тях. Гледайте House през хюндая на телевизор 16:9 - надписите кой е режисьора, кой е сценариста и т.н. се сливат със субтитрите. Проблема е че тея надписи в сериалите се точат около 7-8 минути и направо ти развалят кефа в началото. На игрален филм пак е добре, светлосенките помагат малко от малко на четенето, но когато се гледа анимация от рода на South Park ... има моменти когато ми идва да си изям ушите, равен цветен фон отзад и нечитаеми субтитри, малко помага като се направят жълти самите субтитри, но е малко несвойствено така, а и жена ми не ги харесва с този цвят. За мен най-доброто решение е черна лента отзад (opaque box), да потретя за хората от Дейзи, дано да го препратят на корейците и да се светнат да го направят, макар че ми се струва че това нещо трябва да се поддържа от чипсета, а Realtek базираните плеъри с които съм се занимавал (WD и Xtreamer) нямат такава опция.

13. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    А какъв му е проблема тогава?
    Тези надписи излизат за по 2 секунти и въобще не дразнят на Хаус.
    Повечето филми нямат начални надписи в долния ред. Според мен този черна лента само ще дразни, имаши си прекрасни бели субтитри допреди 6 месеца.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Бели субтитри не е имал.Когато гледах от 2.5 метра не бяха проблем субтитрите,но сега гледам от 3.5 и вече са кофти,колкото и да са големи.Няма смисъл от спорове.

16. Тук е от
    May 2005

Ами честно казано мен ме дразнят, гледам пет сериала и в петте надписите се точат в една пета от времето на филма. Не казвам да ги направят с черна лента постоянно, а да бъде като опция, също така ако може да се избира дебелината на outlinе-а на шрифта, може да се подобри положението - просто никой няма да се разсърди ако плеъра има повече възможности за настройка на субтитрите. На компютъра, когато се ползва ffdshow за декодиране на файловете има доста опции за настройка на субтитрите, ако може и 10 процента от тях да се реализират в хюндая ще е голямо постижение.

17. Тук е от
    Jan 2011

Някои сложи ли си новият firmware 738 да каже има ли некакви реални промени?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Не е нов,а последен. Забелязах нещо ,което не правеше преди - слушаш музика(флак) и ако дадеш на някой филм без да си спрял флака плеъра се рестартира.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 34 ПърваПърва ... 152324252627 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе