Сега чакаме само поддръжка на ДВД АУДИО и го презнавам за най-добрия плейър за всички времена
Сега чакаме само поддръжка на ДВД АУДИО и го презнавам за най-добрия плейър за всички времена
А някой може ли да каже,когато се използва за плейване на аудио файлове по лан как се държи,имали наси4ане ,отрязвали първите няколко милисекунди от песента,имали големи паузи между песните(това са все проблеми при Дива фул ХД)искам да разбера дали и тук е същото положение защото искам мултимедиен плеър най-вече за да слушам музика от компа по лан през озву4ителната ми система,която немога да вържа към компа.
Благодаря ви!
никой ли не е слушал аудио с този плеър?
Разбира се , че слушаме .... но не през лан.Първоначално публикувано от donnuzzo
Да още от пускането на пазара го плейва този формат и TS, M2T, MTS....Първоначално публикувано от petttto
А на това кога ще му се знае цената на българския пазар:
http://www.topdigital.bg/index.php?c...=&p=9&prod=255
Имаш впредвид, че ако искам да си включа колоните, които са с 3,5 мм стерео жак няма да стане? Моята кофигурация е подобна, обаче монитора ми има HDMI, но звука си го слушам през колоните, които са Logitech Z-3300. Бих могъл да изкарам звука през 3.5мм стерео изход на монитора, но това не ме задоволява, защото често го изполваме като телевизор и трябва да превключвам жака постоянно. Въпроса ми е, няма ли наистина някаква дупка в този плеър, където да вкарам 3.5мм жак на колоните и от там да получа звук? А ако има някакво друго решение ще съм благодарен да го прочета?Първоначално публикувано от hristobotev
Здравейте,
Имам малко странен проблем и не мога да реша дали е дефект или аз нещо изпускам - имам плеъра от 2 дни.
Става дума за LAN възка с кабел към Linksys router. При първото включване рутера му даде адрес и всичко беше почти точно, като се изключи това, че не ми приемаше потребител/парола с който се логвам на PC-то (s Win 7). След като сложих новия firmware и бутнах разни настройки по registry-то успях да се вържа и дори изгледах един филм и послушах малко музика. В един момент обаче, след като го наредих на шкафа окончателно се оказа, че вече не виждам мрежата от устройството, нито него от рутера...
Рестартирах устройството, рутера и квото се сетих, включвах и изкючвах загранване и мрежови кабели и не и не.
В настройките на мрежата стои 'On* DHCP not ready'.
Някакви идеи?
Относно новия фърмуер, 42mbit файл, който преди насичаше, сега върви гладко.
Ако не греша, появила се е опция "Subtitle Font", която преди я нямаше. Някой някакви идеи как да се появи друга опция освен "System"?
ПП. Опала, то си го пишело в упътването...
Прави се директория "Fonts" в руута на носителя и там се ръчкат *.ttf файловете.
Упътване за допълнителните функции, вкл. торент клиента:
http://www.hyundaimbox.co.kr/board/b...manual&wr_id=6
Решил съм за Коледа да си взема някакъв по-евтин HD-плеер. За сега съм се спрял на:
Hyundai - M-BOX Full HD за който изчетох доста добри неща във форума. Препоръчват ми и Diva - FullHD Light player. Така, че до няколко дни трябва да реша кой да е от двата. Предполагам, че това ще стане с ваша помощ.
Искам само да попитам при Хюндая може ли да се регулира картината. Сега гледам филми с вградения плеер на телевизора Филипс 5404Н, но имам проблеми с размерите на картината и няма абсолютно никакви настройки. Например при широкоекранен филм 21:9 ми разпъва образа по вертикала. Как стои въпроса при HD-плеерите. Може ли да изкарва нормални образи макар и с черни линии.
От къде може да се купи този плеър? Всъщност каква е разликата му с Zinwell zp500?