Страница 21 от 34 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 509

Media Player - Hyundai (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Media Player Hyundai Light HMB-L110

Добре, ако се пусне филм с гореуказаните формати, ще се чува ли звук или ще е пълно мълчание? Във всички Руски и Украински сайтове пишат, че чипа е RTD 1283 DD , който ги поддържа!?
    П.П. Защо има два Boot code 13 и 19? Фабрично ли са заложени, каква е разликата и могат ли да се взаимнозаменят? Благодаря. А, май това е от Линукса?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Когато си пусна BluRay звука е DTS / DD . 1073DD+ и 1283+ имат passthrough DTS-HD MA и Dolby TrueHD . Чипа на плеъра е Realtek 1283 / 1073DD .

4. Тук е от
    Nov 2008

Ако рисийвъра ти подържа ДТС-ХД и е свързан с Хюндая с HDMI кабел, а звука е настроен hdmi-raw, какво ще свири?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

DTS

6. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Много се извинявам, под рисийвър телевизор ли разбирате ?

7. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    DTS
    На мен ми пише че е DTS master, ако има филка и DTS и го пусна с DTS ми изписва DTS и се усеща разлика........
    Според мен от ресивъра зависи не от друго.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    На мен ми пише че е DTS master, ако филма има DTS и го пусна с DTS ми изписва DTS и се усеща разлика........
    Според мен от ресивъра зависи не от друго.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Не знам ,какво се опитваш да докажеш http://www.iboum.com/pr/ellion-labo.php . Ресийвъра ми е в подписа и поддържа всичко.Хюндая НЕ МОЖЕ да възпроизвежда DTS HD,TRUE HD ,а пуска съответно DTS и DD.

11. Тук е от
    Jan 2011

Favorites

Уредът е почти перфектен (а за цената си - съвсем) - пречат му/ми само следните неща:

- не мога да го накарам да свири фонова музика от една директория, и да ми показва снимки от друга (а това дори самият ТВ го може ако му ръгна флашка!)
    - не мога да подкарам favorites. С последният фирмуеър (738) май изчезнаха и от главното меню (не че преди това са работели).
    Ползвам само мрежова връзка (по кабел) и по никакъв начин не мога да добавя шарната директория (или нейни поддиректории) от компютъра като фаворит.

В опциите за фонова музика пише че може да е от директория или от фаворити, но като не мога да си вкарам фаворит от мрежата това отпада..

Всъщност е неудобно и че няма рекурсивно свирене на музика / показване на снимки.
    И че няма показване на всички снимки на даден юзер във фликър (докато за пикаса работи). И че трябва да пускам всеки клип по отделно от ю тубе, вместо то да ми свири всичко подред...
    ------------
    Имате ли идея поне за фаворите (от мрежа) как става работата?

12. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    Не знам ,какво се опитваш да докажеш http://www.iboum.com/pr/ellion-labo.php . Ресийвъра ми е в подписа и поддържа всичко.Хюндая НЕ МОЖЕ да възпроизвежда DTS HD,TRUE HD ,а пуска съответно DTS и DD.
    Защо да доказвам нещо ? Просто казвам че и двата ми ресивъра изписват DTS-HD Master или Dolby TrueHD когато им пусна от Хюндая Blue ray филм. Специално сега размествах плеъри из къщи.
    Всъщност няма никакво значение кой е прав и дали е така, плеъра си е перфектен за тия пари......

13. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Колеги, много се извинявам, ама се обърках окончателно с многото информация. С прости думи, като го закача към телевизора и пусна филм с какъвто и да е формат(DD, DTS, DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus passthrough) на аудио, ще излизали звук от телевизора и без рисивър? Благодаря.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

carp,Ще излиза звук ,спокойно.
    hristobotev - как показва ресийвъра DTS-HD Master или Dolby TrueHD ,след като Хюндая като му сменям аудиото на даден блу-рей показва само ДТС,АС3 ? Да речем - Английски ДТС 6ch ,китайско АЦ3 и тн. Сега за да не кажеш,че е от филмите - те са - 300,Avatar,Black Hawk Down,Dracula,Man on Fire,King Kong и т.н. - по 30 -45 гб блу-рей структура(не ремукси).

16. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Просто и ясно. БЛАГОДАРЯ Vanquished !

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Плеъра с ХДМИ кабел към ТВ-то,настройките на плеъра аудио-hdmi-dual chanel

18. Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от грозденка
    Ползвам само мрежова връзка (по кабел) и по никакъв начин не мога да добавя шарната директория (или нейни поддиректории) от компютъра като фаворит.
    Здравей!
    Започвам да си мисля, че трябва да говоря с моя интернет-доставчик, защото ти не можеш да добавиш фаворити, а аз въобще не мога да влеза в ю-тюб примерно...Не че много ми трябва, но за идеята Довечера ще слагам последния ъпдейт и то не за друго, ами защото обединяват двете версии на фирмуеъра и при последващи ъпдейти явно ще е нещо общо... и ще пробвам това с фаворитите.
    Интересно е, че разпознава блу-рей аудиоформатите...и ги пуска в стереорежим по хдми... Не мислех, че може...Честно казано, до сега не ми се сваляше филм от 40 гб. примерно. Чудя се дали ще видя накаква същестена разлика на 42 инчова плазма?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 34 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе