От доста време си ползвам плеъра и бях си нагласил всичко точно, но си смених рутера и сега не вижда въобще PC-то през LAN-а.
Има IP, ping-ва се, настройките са същите с които преди работеше...
Някакви идеи?!
От доста време си ползвам плеъра и бях си нагласил всичко точно, но си смених рутера и сега не вижда въобще PC-то през LAN-а.
Има IP, ping-ва се, настройките са същите с които преди работеше...
Някакви идеи?!
Най-отгоре на плеера има малка дупчица (както е вертикален). Вътре има бутонче, което се натиска (с тъпата страна на игла например). Вкарваш флашката с ъпдейта, задържаш натиснато бутончето и включваш адаптор на плеера. Изчакваш докато се появи надпис Hyundai на телевизора и отпускаш бутончето. След това чакаш след преключване сам да се рестартира плеера.Първоначално публикувано от ccc
В темата всичко това е описано.
Моя е грешката,
Благодаря за обяснението!
Едва ли щях да се сетя за този скрит бутон
Остава само да се логне в компютъра с уин 7 ..
edit смених firmware и веднага се логна във въпросният компютър с уин 7 Само не разбрах, кой точно firmware му сложих, защото бях подготвил десетина. Изгледа се промени коренно ... дано всичко му работи. Преди беше с такъв екран
а сега е с някакъв черен, който се превърта по хоризонтала
Натискаш STOP и PAUSE последователно, когато си в HOME MENU (началното меню) и имаш инфото.
Новите firmware са с черен екран, който се превърта по хоризонтала. Този на снимката ти е от първите.
Накрая върнах стария рутер и нещата се оправиха... доста странно, уж настройките бяха еднакви...Първоначално публикувано от dreshkov
Качихте ли си най-новия firmware? Качеството на образа скочи на порядък.
За версията 750 ли говориш?
Първоначално публикувано от lyubitel
Това при какъв сигнал ?Първоначално публикувано от lyubitel
Да, 750. Аз не бях поглеждал за нова версия доста време, защото не очаквах, че може качеството толкова да се подобри. Но останах много изненадан.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309543514[/time]_________________________________________________
Аз съм със SONY Bravia 40 inch, но по-старичко, HD Ready. При мен 1080p 50 Hz и 60 Hz са неактивни. Явно телевизорът е съвместим само с 1080i. Но при мой приятел телевизорът е по-нов и също качеството скочи.
Този firmware не е нов и е от 22 март 2011 г.(« Отговор #390 -: 22.03.2011, 21:27 »).Първоначално публикувано от lyubitel
Не съм забелязал разлика в качеството в сравнение с предните няколко ъпдейта, с изключение на някои нововъведения в менюто.
Някой знае ли F/W на някоя друга фирма (освен Labo i Hyundai) за този тип чип? Може би те няма да са сложили тези суб, каквито са в новите F/W....
За този чип има доста FW , но дали стават за този плеър и дали всички функции ще работят - това е въпроса !
Здравейте отново,
зачетох се по другите теми и попаднах на тема за DivaHD и как да се смени шрифта с предпочитан от нас.
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg466727
тъй като има един F/W с телнет, някой пробвал ли е да смени шрифта на новите прозрачни суб ?
Когато гледате Блурей можете ли да коригирате големината на субтитрите?