TrueHD Dmix, TrueHD Pass
Доколкото ми е известно тези неща въобще не се поддържат от чипа на нашия плейър.
DTS-HD MA Dmix се поддържа. Даже наскоро го тествах доколкото си спомням...
TrueHD Dmix, TrueHD Pass
Доколкото ми е известно тези неща въобще не се поддържат от чипа на нашия плейър.
DTS-HD MA Dmix се поддържа. Даже наскоро го тествах доколкото си спомням...
Аз си мисля, че няма нов ъпдейт. Защото може да се тегли само този, който вече го обсъждахме преди 1 месец. Или пък , аз не намирам линка за него.
DTS HD downmix определено работи тествах го отново, като се натисне AUDIO бутона и си изписва DTS HD, звук има.
да де-то звук си има и си изписва DTS HD,обаче на екрана на тв-то! ресивъра ми го разпознава само като DTS-пробвах вече няколко концерта с DTS HD, DTS HD MA,но си излизат всички като обикновен ДТС!Вързал съм плейра с хдмй кабел към ресивъра и от там към тв-пак с такъв кабел!
Обсъждате нещо ,което го има две страници назад.
Точно така, и това ме подсеща да кажа, че съм се объркал. След тестове вкъщи осъзнах, че никакъв Master не изкарват и двата ресивъра.Първоначално публикувано от Vanquished
Имам проблем - на плеъра не му работи A/V изхода (с 3.5мм жак).
Кабелът е читав (при връзване на канонско фотоапаратче показва снимките на тв както си трябва), но през Хюндая на единия тв хептен нищо не излиза (стар аналогов), а на другия (нов тв/монитор) - трептящ, въртящ се изкривен образ и непрекъснат шум. Смяната на тв-системата само леко променя начина на трептене.
Някой ползвал ли е успешно тоя изход ?
Или директно да го нося в сервиза?
Не е добър изхода,първо си бях купил един кабел за да изкарвам аналогово аудио,но се чуваше само единия канал,после си взех друг и работеха и двата,но при най-малко разместване и единия ставаше по-тих.Просто е калпав изхода.
Решението е читав кабел - аз си купих от КОНРАД на Прага за 2.50лв и нещата се оправиха.
А аз си купих за 13лв от техномаркет на славейков и е съвсем безполезен (A/V)Първоначално публикувано от bateradko
,да и аз бях взел за 10 кинта и не вършеше работа.Този от Конрад за 2.50 бачка обаче.
А/V изхода работи перфектно с този кабел
http://mallbg.com/product_details.ph...Umb3JkZXI9YXNj
ако е обикновен кабел 3.5 жак - 2 чинча няма да стане.Трябва да е 3 чинча.
Ето и последния фирм, качил съм го на нашия сървър за по-бърз download.
FIRM C738LP_1P00E_101228a_110HD
http://www.topdigital.bg/files/produ...228a_110HD.zip
1. Adding Storage Information - You can find all the storage information connected to the unit
2. Adding F/W upgrade (System F/W upgrade) in the set up menu. You can just put the
USB in the unit and select System Upgrade for the F/W upgrade. It has some risk you
cannot see the screen if it fails during upgrading. In this case, you can upgrade F/W with
the current way again (Pressing Home(Guide) button and mechanical power on) .
3. Debugging BT
4. Integration of updating F/W both for boot 13 and for boot 19-21.
Здравейте,
от известно време плеърът ми спря да може да се логва в лаптопа ми с Windows XP. В този на жена ми с Windows 7 няма проблем. Успява да ми покаже share-натите директории. При това казва Logon successfull. След това, в която и от тях да се опитам да вляза и ми иска user i pass. Въвеждам ги и пак не става. Пробвах дори да share-на директория за guest user-a - без парола - и пак същото. Също така някак си плеъра не открива сам компютрите от локалната мрежа, но пък седят от преди като дефинирани shortcuts.
Някой да е срещал случайно подобен проблем ?
Поздрави, Влади