Страница 23 от 34 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 509

Media Player - Hyundai (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Media Player Hyundai Light HMB-L110

Може ли да се свърже към "домашно кино" и как?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2004

Така...Хич не ми остава време у нас, за това ще си открана малко служебно Имаше въпрос за "favorites". Дори и след последния ъпдейт тази функция си остава....пълна загадка... Как се работи с нея - божа работа. Сори...
    Използването на торент клиента май никой не го вълнува. Аз пробвах - седи си името на филма и нищо... Може би имам проблеми с връзката - откато Булсатком купиха моя интернет-доставчик няма един телефон, на който да се обадиш за поддръжка. През деня няма как да отида и да говоря. Честно казано - за торента не виждам смисъл да се използва, но хора разни или просто за спорта
    audio-mitko - защо просто не си шернеш една папка от компютъра, в която да са ти филмите? След това от самия плеър влизаш в тази папка (чрез менюто "мрежа") и си гледаш без проблеми. Всичко това е възможно обаче при "кабелна" мрежа - чрез рутер не знам как става. Може би не така
    carp, може да го вържеш към "домашно кино", но трябва да има (киното) коаксиален вход (или хдми). С хдми се сещам само за ресивъри, а и "домашните кина" имат основно оптичен вход. Само за няколко модела на Филипс (приемлива цена) знам, че имат и коаксиален, но май посвършиха по магазините. Чрез хдми не знам, но коаксиалния си "работи" чудесно.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Да споделя и аз мнение за плеъра.
    От 2 седмици някъде съм му горд собственик. :-D
    До сега само с 1 филм имаше проблем (има звук, но с черен екран), но това си е изключение.
    Харесва ми, че е тих и че дистанционното е фосфорицирано.
    Едно нещо само ме издразни, че като го изключа от дистанционното (докато гледам нещо от флашка), после някакси се включва само и трябва да го изключа втори път. Нямам представа от какво е.

5. Member
    Тук е от
    May 2007

Дай линк към филма, да го тествам на моята машина..-просто ми е интересно дали ще се справи!

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Абре да ви запитам следното - наскоро ходих в Метро и имаше Мбокс лайт включен към някакво Сони и субтитрите си изглеждаха ярко бели, докато при мен все така са си сивички както винаги са били (което е единствения сериозен кусур на плейъра, който ми се набива на очи буквално)?
    Някой може ли да се похвали с чисто бели контрастни субтитри и как го е постигнал?

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от centurionX
    Дай линк към филма, да го тествам на моята машина..-просто ми е интересно дали ще се справи!
    Не помня кой филм беше и вероятно съм го изтрил вече. Чакам си харда, а на лаптопа мястото е кът. :D

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Абре да ви запитам следното - наскоро ходих в Метро и имаше Мбокс лайт включен към някакво Сони и субтитрите си изглеждаха ярко бели, докато при мен все така са си сивички както винаги са били (което е единствения сериозен кусур на плейъра, който ми се набива на очи буквално)?
    Някой може ли да се похвали с чисто бели контрастни субтитри и как го е постигнал?
    Честно казано не съм се заглеждал, но не мисля, че има нещо сиво в тях (при мен).
    Доста добре се отличават от филма и за тях нямам забележки.
    ps - не съм флашвал фирмуер, както си дойде - така.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

BornToDrink - Сложи си последния фирмуеър - няма да се пуска,ако има прекъсване на тока и филма с черно ще се вижда.
    LanceLink - може да е било пуснато нещо с вградени субтитри,при мен външните са сиви.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ах, ясно, не се бях замислил за тая възможност...

Впрочем, този мой "проблем" със сивичките полупрозрачни субтитри си го решавам по следния начин благодарения на една от любимите ми функции на Мбокса - Zoom-a, който може да се настройва както ти кефне!

Пускам Zoom на Manual и вдигам коефициента по вертикала и хоризонтала до към 1.4-1.5 след което с натискане на средния бутон на ДУ превключвам на режим преместване на картината и я местя максимално нагоре докато края й се залепи за края на панела на ТВ - така субтитрите остават в голямата черна лента отдолу Това разбира се важи само за широкоекранни филми с черни ленти отгоре и отдолу.

Не знам на другите плейъри има ли такава Zoom функционалност, но на Мбокса това ми е една от любимите - да си мащабираш картината както си поискаш!

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Това с местенето на картината не го знаех

12. Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    BornToDrink - Сложи си последния фирмуеър - няма да се пуска,ако има прекъсване на тока и филма с черно ще се вижда.
    ...
    Проблемът със самопуска на плеера няма да се оправи с промяна на фирмуеъра - имам го повече от година и съм сменил 8 фирмуеъра (от оригиналния до последния) и проблема винаги си го имал. Според мен най-вероятно се дължи на недобро филтруване на захранването. Аз го изключвам от адаптора.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

При мен не се случва.В последния фирм е направено ,в какъвто режим е бил плеъра в такъв да си остане след прекъсване на захранването. А дали не се влияе от някое друго дистанционно?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Хм, аз не съм го мяркал да се е пускал сам.
    Бъга при мен е по-скоро че докато гледам и го изключа, светва червено и след малко пак е синьо.
    При второто изключване няма грижи. Имам чувството, че ТВ-то по ХДМИ-а го ЪП-ва някакси.
    Понеже като го спра и ТВ-то си сменя режима там.. и аз не знам кво прави и тогава стартира плеъра пак.
    Но по принцип докато цъкам само телевизия, плеъра си седи изключен.
    ps - днес ми дойде харда, ще има киновечер. :D

16. Тук е от
    Jan 2011

Има Нов" M-Box F/W release (738/739 Version) " дали някой го е инсталирал и как се държи? Източник http://www.hyundaimbox.co.kr/

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

А как става хавата с торент клиента?
    В официалните FWs май няма такова животно, а тук гледам се говореше?

18. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Колеги, аудио форматите как се залагат в апарата, хардурно или софтуерно? В смисъл един нов F/W упгрейд дали може да добави нов формат, който го е нямало преди ( TrueHD Dmix, DTS-HD MA Dmix, TrueHD Pass и т.н.)?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 34 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе