Здравейте, точно година ползвам такъв плейър и не съм имал никакви проблеми с него. Още с фабричния фърм съм /със синия фон/ т.к преди време на същия плейър с по-нов върмуер не успях да направя мрежовите настройки и така и не се реших да го ъпдейтна. Наложи се да си преинсталирам лаптопа - от Виста минах на Win7 сега по никакъв начин не мога да видя шернатите дялове през плейъра - нито през рутера, нито жично? Дал съм "Turn off password protected sharing". Може би не правя нещо както трябва, но доколкото си спомням след като наглася ръчно настроикйте в "Network Setup" на хюндая трябва да ме пита за паролата на юзър акаунта, а това не се случва?! През WiFi ми вижда мрежата кънектва се, в меню мрежа на плейъра не се вижда нищо. Пробвах и с нов акаунт на компа-без никакъв ефект. Само варианта с регистрите не съм пробвал-не разбирам толкова за да правя нещо, което не знам до какво може да доведе . И последно новите фърмуери решиха ли проблема със включването на плейъра от самосебе си, когато не се ползва?