Страница 31 от 34 ПърваПърва ... 212930313233 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 509

Media Player - Hyundai (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Media Player Hyundai Light HMB-L110

Само като съвет - влез в форума им и попрочети дали няма решение на твоя проблем ! Може би някой скрипт ще ти помогне ! Нямам такъв плеър , а и не ползвам Тубата от плеъра , имам си комп за целта и няма проблеми - отваря всичко !

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Аз имам проблем само с определени клипове и не съм забелязал закономерност кои...

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    BornToDrink да ти имам проблема!!!!!
    Нафлуди темата с тъпите си расъждения за това, какъв вентилатор и как ще купиш ... дали бил лош или добър плеъра и накрая остана и чертеж на секцията да пуснеш за да дадем "инженерно заключение" дали става.......

civica ти каза , че със стойката няма проблем, но ти си знаеш твоето. Също така не си прочел въобще какво пише на едно листче дето е в кутията на плеъра - "Плеърът работи добре със стойката предоставена като опция, защото така има добро охлаждане".

ПП. Е това е, сега ако искаш и мини бар му купи и го сложи вътре
    Спести си ироничните коментари и ходи ги разправяй в училище.
    Плеърът има възможност за поставяне в хоризонтално положение и във вертикално (със стойка).
    Това, че ще работи по-добре със стойка не значи, че не трябва да работи без такава.
    Ти ако си свикнал да ползваш полуработещ и некадърно направен хардуер.. проблема е твой.
    Някъде по листчетата ти пише ли, че НЕ работи в хоризонтално положение?

4. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от BornToDrink
    Спести си ироничните коментари и ходи ги разправяй в училище.
    Плеърът има възможност за поставяне в хоризонтално положение и във вертикално (със стойка).
    Това, че ще работи по-добре със стойка не значи, че не трябва да работи без такава.
    Ти ако си свикнал да ползваш полуработещ и некадърно направен хардуер.. проблема е твой.
    Някъде по листчетата ти пише ли, че НЕ работи в хоризонтално положение?
    @BornToDrink не се джавкайте а и ти разбери че всички евтини плеърчета в малки кутии с тези вече поостарели Realtek чипове без вентилатор прегряват (рестартират и блокират особено лятото и особено когато около тях няма добра циркулация на въздуха ). Сегашните по-нови модели поучени от лошия опит, излизат вече с новите Realtek чипове от серията 1055 и по сериозната 118х които въпреки че са с 100Мhz по-бързи са и по-хладни поне на книга и би трябвало да имат по-малко проблеми. Тези бяха първите наизлизали след успеха на Popcorn серията (обаче със Sigma чипсет) и като такива и разбира се захапаха всичките недостатъци, така че се налага направи си сам, със стойки и скарички

5. Тук е от
    Dec 2010

Имам проблем с адаптера на плеърчето.Още като го купих пищеше ужасно когато го изключа от дистанционното.Почнах да изключвам адаптера от контакта.Сега когато го включа трябва да чакам 20-30 минути докато светне синия диод.През това време мига червения.От време на време когато се гледа филм се рестартира сам.Някой ако е имал същия или подобен проблем моля да каже как го е решил.Другото което забелязах е, че за плеъра дават адаптер с изход 12V DC 2A, а моя е 12V DC 1.5A

6. Тук е от
    Oct 2008

Някой да знае дали плеърчето работи под EXFAT

7. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от bold
    Някой да знае дали плеърчето работи под EXFAT
    Привет,
    според спецификацията, НЕ. http://hyundaimbox.co.kr/board/p0804.php#01

8.  

9. Тук е от
    Oct 2008

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от ONYX
    Имам проблем с адаптера на плеърчето.Още като го купих пищеше ужасно когато го изключа от дистанционното.Почнах да изключвам адаптера от контакта.Сега когато го включа трябва да чакам 20-30 минути докато светне синия диод.През това време мига червения.От време на време когато се гледа филм се рестартира сам.Някой ако е имал същия или подобен проблем моля да каже как го е решил.Другото което забелязах е, че за плеъра дават адаптер с изход 12V DC 2A, а моя е 12V DC 1.5A
    Адаптерът ти нещо е дал фира. И моят е 1.5А, но нито пищи, нито имам проблем със захранването (да чукна на дърво). 24 ч. е включен.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

И моя пищи като е изключен плеъра , но се чува само отблизо . И така , от както съм го купил , няма проблем .

12. Тук е от
    Sep 2011

Здавейте, имам HMB-L110 и ми трябва помощ защото вече полудях!
    Искам да си вържа плейъра с лаптопа чрез лан кабел но когато тръгна да влизам в лаптопа ми иска някакъв юзър и парола които не знам откъде да ги взема-пробвах всичко ама не става. Сега вече почвам да си мисля че е заради Windows 7, защото на стария компютър влизах без проблем но беше на ХР!
    Иначе плейъра си е супер-всичко върви на него!
    Предварително мерси за помощта.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Ще го напиша отново в тази тема , можеше да я попрегледаш - уиндоусът ми е на български , така че твоя ,ако не е ще трябва да се ориентираш - отваряш център за мрежи и споделяне - промяна на разширените настройки за споделяне - споделяне защитено с парола - трябва да го изключиш . Това е .

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Това мисля че го пробвах снощи и не стана но тъй като не съм 100% сигурен довечера пак ще го проверя и ще пиша! Иначе снощи стигнах до 29 страница на форума но явно това си го писал по-назад или аз вече съм бил умрял за сън. Още веднъж мерси за отделеното време.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1316109237[/time]_________________________________________________

Пробвох го-не става!

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Нямам идея тогава .

17. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

@glasswork -> Пробвай това упътване или този готов регфайл, може и да стане, нищо че е от темата за Дива ;-)

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

reg файла трябва да работи.
    При мен беше същия проблем и се оправи по този начин, описан в този пост:
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg491407

На практика това е същото, което е описано и в reg файла. Иначе каквото и да опитвах по настройките на Windows 7 не тръгваше.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 34 ПърваПърва ... 212930313233 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе