Страница 15 от 52 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 778

Media Player Popcorn Hour A-200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Re:Popcorn Hour A-200

Мерси много! Идеята да имам C200 за цената на А200 изключително силно ме блазни. А, за някакви проблеми освен " stop working USB Slave"(на мене не ми трябва) знаеш ли да има? И изобщо какво ти е мнението за това упражнение, дали ще е безопасно?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Не мога да ти кажа , не съм го правил това упражнение , но щом работи при братята руснаци не би трябвало да имаш притеснения , освен ако са пропуснали нещо , което да споменат !

4. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Само да предупредя, че ако стане фал със слагането на друг фърмуер ви отпада гаранцията.
    От съпорта на производителя ни предупредиха изрично, че се правят такива схеми и да го имаме предвид.
    Аз не виждам каква е ползата от операцията. В момента А-200 показва пълните менюта на повечето Blu-ray заглавия. Дори и опростените са напълно достатъчни.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

popcornhour, само дето не е на "повечето", а на останалите няма екстри :/ Те така..

6. Тук е от
    Dec 2009

Като става въпрос за Blu-ray заглавия ей това не тръгва въобще ********************/details.php?id=69...2d326a8a555504
    Пробвах и самия фаил /най-големия/ и пак - черен екран. Кажете някакъв конвентор ,без да се намали качеството, с който да тръгне.
    По принцип не ми пука ако не тръне пълно Blu-ray, ама това е Аватар и ми се гледа на мах.

7. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Опитай да натиснеш NEXT или PREV бутона 1-2 пъти докато се е показал надписа - This BD .....

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Kакто казва колегата lazarus18 - PREV бутона 2 пъти и винаги действа ! Но винаги има изключение ! Този диск е проблемен и за други плеъри !

10. Тук е от
    Dec 2009

Не става - не ми се изписва This BD ....., а просто си стои черен екран ?
    Като натисна NEXT или PREV ми показва удивителен ???

11. Тук е от
    Mar 2010

Deqn - абсолютно същия проблем и при мен.Току що прехвърлих филма на пуканката -беше на лаптопа ми свален от замунда.Ще се побъркам от яд-плеара който подкарва цели блурей заглавия ..... сигурно но не съвсем.Ако има някакво решение моля кажете го.civica-кои са тези други плеари за които е проблемен .Някой със С-200 да го е пробвал.
    Между другото ,релийза е свален / премахнат / днес от замунда.

Ясно,ще се чака друг блурей релийз.

12. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Здравейте!
    Често-почти всеки ден за някой торент ми се появява следното съобщение:Tracker returned an error: Peer not found. Restart the torrent.Интересно, че за определени торенти никога не се получава това нещо!
    За да се сийдва трябва да премахна торента от списъка и отново да го добавя, след което протича проверка и чак след това започва да се сийдва.
    Цялата тази гимнастика става вече досадна
    При вас как е?.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2008

А къде виждаш тази грешка? В Remote GUI или в плеъра?
    Нищо не намирам в интернет за такъв проблем и досега никой не е споменавал за нещо подобно.
    Отворил ли си съответния порт в рутера, който ползва торента?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Тази грешка съм я получавал много често с utorrent на компютъра когато тегля от Zamunda,така че проблема най вероятно не е във плеъра.И тъй съм почнал да пиша имам няколко въпроса към собствениците на A-200 - как е температурния режим с хард диск WD Caviar Green 1.5TB как стои въпроса с USB Slave -връзката с компютъра винаги ли я има или само при определени условия,т.е. при постоянно включен компютър постоянно към плеъра това пречи ли на нормалната му работа във всички случаи.Започвам да задавамм въпроси понеже скоро ще се присъединявам към отбора на A-200 и ще напускам този на WD.

16. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    А къде виждаш тази грешка? В Remote GUI или в плеъра?
    Нищо не намирам в интернет за такъв проблем и досега никой не е споменавал за нещо подобно.
    Отворил ли си съответния порт в рутера, който ползва торента?
    Грешката излиза в Уеб интерфейса на трансмишъна.В Remote GUI пък излиза червено квадратче с кръст преди името на торента.Под прозореца със списъка на торентите, в General-Transfer-status излиза грешка и иска да се рестартира торента.
    В рутера съм пренасочил 9091 към ИП адреса на попкорна.Даже от външен компютър го виждам.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Проблема идва от Zamunda.net - прочети какво съм написал по-горе ,а файла на снимката е точно от там.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Прави ми впечатление, че имаш адски много активни торенти. Не трябва да се забравя, че това устройство не е компютър. Процесора му не е предназначен за такова натоварване. На снимката виждам над 20 торента, които се сийдват. Това затормозява дори и настолния ми 4-ядрен компютър със многократно по-мощен процесор и памет.
    Не знам дали от това идва проблема /по-скоро не/, но аз лично не държа повече от 2-3 активни торента.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 52 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 10:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе