Мерси много! Идеята да имам C200 за цената на А200 изключително силно ме блазни. А, за някакви проблеми освен " stop working USB Slave"(на мене не ми трябва) знаеш ли да има? И изобщо какво ти е мнението за това упражнение, дали ще е безопасно?
Мерси много! Идеята да имам C200 за цената на А200 изключително силно ме блазни. А, за някакви проблеми освен " stop working USB Slave"(на мене не ми трябва) знаеш ли да има? И изобщо какво ти е мнението за това упражнение, дали ще е безопасно?
Не мога да ти кажа , не съм го правил това упражнение , но щом работи при братята руснаци не би трябвало да имаш притеснения , освен ако са пропуснали нещо , което да споменат !
Само да предупредя, че ако стане фал със слагането на друг фърмуер ви отпада гаранцията.
От съпорта на производителя ни предупредиха изрично, че се правят такива схеми и да го имаме предвид.
Аз не виждам каква е ползата от операцията. В момента А-200 показва пълните менюта на повечето Blu-ray заглавия. Дори и опростените са напълно достатъчни.
popcornhour, само дето не е на "повечето", а на останалите няма екстри :/ Те така..
Като става въпрос за Blu-ray заглавия ей това не тръгва въобще ********************/details.php?id=69...2d326a8a555504
Пробвах и самия фаил /най-големия/ и пак - черен екран. Кажете някакъв конвентор ,без да се намали качеството, с който да тръгне.
По принцип не ми пука ако не тръне пълно Blu-ray, ама това е Аватар и ми се гледа на мах.
Опитай да натиснеш NEXT или PREV бутона 1-2 пъти докато се е показал надписа - This BD .....
Kакто казва колегата lazarus18 - PREV бутона 2 пъти и винаги действа !Но винаги има изключение ! Този диск е проблемен и за други плеъри !
Не става - не ми се изписва This BD ....., а просто си стои черен екран ?
Като натисна NEXT или PREV ми показва удивителен ???
Deqn - абсолютно същия проблем и при мен.Току що прехвърлих филма на пуканката -беше на лаптопа ми свален от замунда.Ще се побъркам от яд-плеара който подкарва цели блурей заглавия ..... сигурно но не съвсем.Ако има някакво решение моля кажете го.civica-кои са тези други плеари за които е проблемен .Някой със С-200 да го е пробвал.
Между другото ,релийза е свален / премахнат / днес от замунда.
Ясно,ще се чака друг блурей релийз.
Здравейте!
Често-почти всеки ден за някой торент ми се появява следното съобщение:Tracker returned an error: Peer not found. Restart the torrent.Интересно, че за определени торенти никога не се получава това нещо!
За да се сийдва трябва да премахна торента от списъка и отново да го добавя, след което протича проверка и чак след това започва да се сийдва.
Цялата тази гимнастика става вече досадна
При вас как е?.
А къде виждаш тази грешка? В Remote GUI или в плеъра?
Нищо не намирам в интернет за такъв проблем и досега никой не е споменавал за нещо подобно.
Отворил ли си съответния порт в рутера, който ползва торента?
Тази грешка съм я получавал много често с utorrent на компютъра когато тегля от Zamunda,така че проблема най вероятно не е във плеъра.И тъй съм почнал да пиша имам няколко въпроса към собствениците на A-200 - как е температурния режим с хард диск WD Caviar Green 1.5TB как стои въпроса с USB Slave -връзката с компютъра винаги ли я има или само при определени условия,т.е. при постоянно включен компютър постоянно към плеъра това пречи ли на нормалната му работа във всички случаи.Започвам да задавамм въпроси понеже скоро ще се присъединявам към отбора на A-200 и ще напускам този на WD.
Грешката излиза в Уеб интерфейса на трансмишъна.В Remote GUI пък излиза червено квадратче с кръст преди името на торента.Под прозореца със списъка на торентите, в General-Transfer-status излиза грешка и иска да се рестартира торента.Първоначално публикувано от popcornhour
В рутера съм пренасочил 9091 към ИП адреса на попкорна.Даже от външен компютър го виждам.
Проблема идва от Zamunda.net - прочети какво съм написал по-горе ,а файла на снимката е точно от там.
Прави ми впечатление, че имаш адски много активни торенти. Не трябва да се забравя, че това устройство не е компютър. Процесора му не е предназначен за такова натоварване. На снимката виждам над 20 торента, които се сийдват. Това затормозява дори и настолния ми 4-ядрен компютър със многократно по-мощен процесор и памет.
Не знам дали от това идва проблема /по-скоро не/, но аз лично не държа повече от 2-3 активни торента.