Страница 16 от 52 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 778

Media Player Popcorn Hour A-200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Re:Popcorn Hour A-200

Цитат Първоначално публикувано от azrado
    Проблема идва от Zamunda.net - прочети какво съм написал по-горе ,а файла на снимката е точно от там.
    Вярно-имам 2 торента свалени от наносет, които не дават грешка, но нали и други колеги свалят от замунда, пък не получават съобщение за грешка?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Цитат Първоначално публикувано от popcornhour
    Прави ми впечатление, че имаш адски много активни торенти. Не трябва да се забравя, че това устройство не е компютър. Процесора му не е предназначен за такова натоварване. На снимката виждам над 20 торента, които се сийдват. Това затормозява дори и настолния ми 4-ядрен компютър със многократно по-мощен процесор и памет.
    Не знам дали от това идва проблема /по-скоро не/, но аз лично не държа повече от 2-3 активни торента.
    Не знаех, че трябва да се оставят само няколко торента.Ще ги намаля.
    А кои да оставя-тези с най-голям коефициент?

4. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от tsv_vatev
    Не знаех, че трябва да се оставят само няколко торента.Ще ги намаля.
    А кои да оставя-тези с най-голям коефициент?
    Които прецениш ти. Лошо няма да се сийдва повече за да могат да свалят и други хора. Аз лично свалям предимно от друг тракер - hd-torrents.org и там мога да видя кои от моите торенти имат нужда от сийд и ги пускам.

5. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Намалих торентите на 8.Два са в зелено, а останалите 6 са в червено.Въпреки, че се сийдват сега пък излиза съобщение:Peer not found.Restart the torrent.
    Такова съобщение излиза и на торент, изтеглен от Наносет / Beyonce /.
    При вас как е?

Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

Абе хора спрете се малко с тези претенции.Последните 2 страници от тази тема са за проблеми с блу-рей менюта и торентите.Като толкова държите на тези менюта еми вземете си блу-рей плеър -500лв и BD диск-80лв и се кефете на BD менюта, а за тези с торентите –абе вие pc-та нямате ли?Като искате голяма функционалност и ви се занимава с настройки да си бяхте взели HTPC.Направо изместихте основното му предназначение което е да ПЛЕЙВА hd файлове и аз като бивш притежател на WD TV смятам че А-200 се справя отлично с тази задача

7. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Нещо смислено не можеше ли да кажеш?!? Примерно, ако беше читател, а не писател, щеше да забележиш, че блу-рей менютата ми трябваха защото НЕ ПЛЕЙВА екстрите на блурей дисковете...

Да не говорим, че темата не е за обсъждане на "основновното" предназначение, а за всички аспекти на плеъра...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

интервюта с актьори,отпаднали сцени и др.важни неща
    и защо реши че предният ми пост се отнася лично за теб

10. Тук е от
    Sep 2003

След като месец се мотах накрая си направих кутия от алуминии .. доста недодялана е но както и да е. За да намаля виенето на перката сложих потенциометър и сега въпреки че върти не е чувам ( само като го пускам вие на умряло ), плеяра стана изключително тих! НО хард диска се чува отчайващо .. разглобих кутията и сложих "демпфер"-и на всички болтчета дето държат хард диска ( да умекотят вибрацията) .. да ама пак се чува чаткането и най вече търсенето(ХАрда ми е чисто нов WD Caviar green 1,5) ... относно температурата все още е под изпитания кутията и немога да дам точна информация но от сутринтта работи и все още не е забило ... тоест няма проблем с температурата. като се прибера ще проверя колко е горещ. Като функционалност за блу рай-те не съм имал сериозни проблеми на Последния самурай пускаше и менюта и екстри към филма .. според мен проблема е в това как са записани торентите. Минуси ... да гледаш снимки е отчайващо ... да слушаш музика .. кошмарно зле ... и това че забива когато си иска на торентите е мизерия. ако оставим настрана тези не малки проблеми и това че загубих 3 почивни дни за да опитам да го обезшумя е готина играчка. Чакам новия "богат" интерфейс който май всички чакат за да споделя отново впечатление.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За да чуваш как работи тоя диск явно си много чувствителен към шума. Това е един от най-тихите дискове.

12. Тук е от
    Sep 2003

Чувам го като е тихо в стаята тоест всичко е спряно и ще спя, иначе си е ок. Но това че това е най-тихия диск ми допада .. Мерси за инфото. ама пък може да е развален ...

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако спиш в тази стая се чува, няма как. Особено ако сийдва нещо в момента или сваля.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    GB

Здравейте!
    Аз съм с Western Digital WD15EARS, 1.5TB.
    Вентилаторът работи изключително тихо.Чува се / с ухо на 10см / и се усеща с ръка поставена върху горния капак през 7-8 секунди само едно "джагъртане" или "чаткане" .Това от твърдия диск ли е?

16. Тук е от
    Sep 2003

ми според мен чаткането е от харда и аз го имам пробвай да спреш торент клиента ( ако сеедваш ) и да сложиш пуканката в stand by ако пак го имаш ще е от вентилатора.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

Вземате си алуминиевата кутия,слагате вътре един SSD диск и пуканката става по-тиха от мъртвец

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това е така , обаче става и по-скъпа !Почва да гони по цена С-200 !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 52 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 22:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 18:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 17:19
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 11:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе