Вярно-имам 2 торента свалени от наносет, които не дават грешка, но нали и други колеги свалят от замунда, пък не получават съобщение за грешка?Първоначално публикувано от azrado
Вярно-имам 2 торента свалени от наносет, които не дават грешка, но нали и други колеги свалят от замунда, пък не получават съобщение за грешка?Първоначално публикувано от azrado
Не знаех, че трябва да се оставят само няколко торента.Ще ги намаля.Първоначално публикувано от popcornhour
А кои да оставя-тези с най-голям коефициент?
Които прецениш ти. Лошо няма да се сийдва повече за да могат да свалят и други хора. Аз лично свалям предимно от друг тракер - hd-torrents.org и там мога да видя кои от моите торенти имат нужда от сийд и ги пускам.Първоначално публикувано от tsv_vatev
Намалих торентите на 8.Два са в зелено, а останалите 6 са в червено.Въпреки, че се сийдват сега пък излиза съобщение:Peer not found.Restart the torrent.
Такова съобщение излиза и на торент, изтеглен от Наносет / Beyonce /.
При вас как е?
Абе хора спрете се малко с тези претенции.Последните 2 страници от тази тема са за проблеми с блу-рей менюта и торентите.Като толкова държите на тези менюта еми вземете си блу-рей плеър -500лв и BD диск-80лв и се кефете на BD менюта, а за тези с торентите –абе вие pc-та нямате ли?Като искате голяма функционалност и ви се занимава с настройки да си бяхте взели HTPC.Направо изместихте основното му предназначение което е да ПЛЕЙВА hd файлове и аз като бивш притежател на WD TV смятам че А-200 се справя отлично с тази задача![]()
![]()
Нещо смислено не можеше ли да кажеш?!? Примерно, ако беше читател, а не писател, щеше да забележиш, че блу-рей менютата ми трябваха защото НЕ ПЛЕЙВА екстрите на блурей дисковете...
Да не говорим, че темата не е за обсъждане на "основновното" предназначение, а за всички аспекти на плеъра...
интервюта с актьори,отпаднали сцени и др.важни неща
и защо реши че предният ми пост се отнася лично за теб![]()
След като месец се мотах накрая си направих кутия от алуминии .. доста недодялана е но както и да е. За да намаля виенето на перката сложих потенциометър и сега въпреки че върти не е чувам ( само като го пускам вие на умряло ), плеяра стана изключително тих! НО хард диска се чува отчайващо.. разглобих кутията и сложих "демпфер"-и на всички болтчета дето държат хард диска ( да умекотят вибрацията) .. да ама пак се чува чаткането и най вече търсенето(ХАрда ми е чисто нов WD Caviar green 1,5) ... относно температурата все още е под изпитания кутията и немога да дам точна информация но от сутринтта работи и все още не е забило ... тоест няма проблем с температурата. като се прибера ще проверя колко е горещ. Като функционалност за блу рай-те не съм имал сериозни проблеми на Последния самурай пускаше и менюта и екстри към филма .. според мен проблема е в това как са записани торентите. Минуси ... да гледаш снимки е отчайващо ... да слушаш музика .. кошмарно зле ... и това че забива когато си иска на торентите е мизерия. ако оставим настрана тези не малки проблеми и това че загубих 3 почивни дни за да опитам да го обезшумя е готина играчка. Чакам новия "богат" интерфейс който май всички чакат за да споделя отново впечатление.
За да чуваш как работи тоя диск явно си много чувствителен към шума. Това е един от най-тихите дискове.
Чувам го като е тихо в стаята тоест всичко е спряно и ще спя, иначе си е ок. Но това че това е най-тихия диск ми допада .. Мерси за инфото. ама пък може да е развален ...
Ако спиш в тази стая се чува, няма как. Особено ако сийдва нещо в момента или сваля.
Здравейте!
Аз съм с Western Digital WD15EARS, 1.5TB.
Вентилаторът работи изключително тихо.Чува се / с ухо на 10см / и се усеща с ръка поставена върху горния капак през 7-8 секунди само едно "джагъртане" или "чаткане" .Това от твърдия диск ли е?
ми според мен чаткането е от харда и аз го имам пробвай да спреш торент клиента ( ако сеедваш ) и да сложиш пуканката в stand by ако пак го имаш ще е от вентилатора.
Вземате си алуминиевата кутия,слагате вътре един SSD диск и пуканката става по-тиха от мъртвец![]()
Това е така , обаче става и по-скъпа !Почва да гони по цена С-200 !