Ъпдейт е имало, но е бил само за мрежово тестване със статус QA и вече го няма. След няколко седмици най-вероятно ще има вече официален релийз.
![]()
Ъпдейт е имало, но е бил само за мрежово тестване със статус QA и вече го няма. След няколко седмици най-вероятно ще има вече официален релийз.
![]()
Няма нов. Били са сложили някакъв, но явно е махнат защото има доста за дооправяне.
Новата версия е базирана на нов SDK от производителя на чипа и всичко започва отначало.
имам проблем с тази анимация - ********************/download.php/2346...Gaudio.torrent Има звук и субтитри но няма картина -черен екран а на компа върви без проблеми
И при нас с A-110 e същата ситуация. lazarus18 обясни от къде идва проблема. Ако някой знае адреса на поддръжката на "пуканките серии А-100, А-110, А-200" нека им драсне за проблема и дано в следващия ъпдейт да оправят този проблем.
С този релийз проблема май е друг. По принцип 200 серията поддържа този "header compression", който създава проблеми при А100/А110.
При тези Flawl3ss много често има проблеми. Уж пишат dxva, но понякога не тръгват. Аз вече ги избягвам като група.
ПП. Пробвах семпъла и ми върви на DUNE, но той е без БГ аудио по принцип. Не ми се сваля целия само заради пробата.
В момента върви онлайн ъпдейт със статус QA версия 02-03-100918-21-POP-411-000.
Проблеми ,които имах с 'header compression' с някои филми със септемврийските ъпдейти отдавна са изчезнали.
Вече излезе официално :
Release Date : 23 September 2010
Firmware Version : 02-03-100918-21-POP-411
NMT Apps Version : 02-03-100427-21-POP-411
сваляне - http://www.popcornhour.com/download/...ware-A200.html
Току що сложих новия фирм.Първо пробвах блурей заглавия защото с предишния беше пълна трагедия / насичаше картината здраво /.И тъй-има някакво насичане и е за части от секундата но определено картината не е плавна.Ще се побъркам от яд.Вече си мисля че проблема е в мен самия-може би има някакви настройки от главното меню на пуканката които не правя както трябва затова ще напиша по-важните неща и ако някъде съм сбъркал моля да ме поправите:
изходящ видео сигнал-1080р 60хц
framerate sync NTSC/PAL/24p
видео режим - пропорционален екран
BD навигация - AVCHD + simpli BD
Нещо което току що ми направи впечатление-имам блу рей заглавия които при стартиране им излиза менюто-при тях проблема го няма,всичко си е перфектно.За да съм сигурен пробвах и с такива на които тръгва директно филма без възможност пуканката да извади менюто.При всички без меню е еднакво-картината не е плавна.Явно има някаква връзка с менюто на блурея.
Дай да дефинираме плавна. Плавна за мен е равномерна. Насичане значи да се движи на подскоци.
С тази версия не съм опитвал, но с предната имаше проблеми на някои Блу-рей заглавия. Затова много хора си ползваха първия фърмуер.
Ако обаче под плавен имаш предвид мазното движение като при включени 100Hz/Natural Motion и тн. няма как да го получиш от плеъра.
Опитай с настройки на телевизора си - Motion Plus - Custom - Blur Reduction - 10 / Judder Reduction - 0.
То и аз си ползвах първия фърмуер до сега.Да дефинираме плавна-да точно на подскоци но са много по-кратки ,за част от секундата и само на определени блурей заглавия.Нямам намерение да включвам 100-те херца на телевизора.С тях картината става много неестествена.
С тази настройка на Motion Plus не би трябвало да променя облика на филма.
По принцип с първия фърмуер не трябва да го имаш този проблем.
За тестване е много подходяща първата сцена от Аватар - полета над гората. Веднага си личи дали насича.
Относно Аватар-така и не успях да подкарам блурея и затова в момента имам ремукс на пуканката към 38гб. мисля че беше.Там нещата си са перфектни.Ето ти един пример https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=219656&hit=1 тук си личи проблема още в началото на филма.Иначе пробвах и с ръчните настройки на 100-те херца на телевизора.Същата работа.
Виждам че притежаваш Dune Base 3.0 .Имам възможност да подменя пуканката,но дали си заслужава.Никак не са лоши отзивите за въпросния плеър.Може би единствено по-рядко обновяват фърмуера.Работата е в следното-имам около 3тб. блурей филми.Харда на пуканката и още два външни,а предполагам знаеш че веднъж погледнеш ли това качество друго не ти се гледа![]()
Имам и А-200. Разлики има, Дюна е добър, но в някои отношения А-200 е по-добре. Иначе с харда няма да имаш проблем - направо го ръгаш в Дюна и готово. С външните е ясно.