Върни си стария или го префлашни наново.
Намерих го- http://www.popcornhour.com/download/...ware-A200.html от февруари.Мисля че е това.
Сваляш стария, записваш го на флашка, разархивираш го във главната директория, рестартираш плеъра преди ъпдейта, слагаш флашката, влизаш в нея и пускаш файла usbupdate. Като свърши се рестартира. После трябва да ъпдейтнеш и NMT Apps през Setup-Maintenance-NMT Setup Wizard като даваш инсталация БЕЗ формат на диска и избираш USB, а на ONLINE.
Върнах стария.Вече повече от час пробвам на различни заглавия-няма никакви проблеми.Защо се получи този проблем с новия фирм не мие ясно.Както и да е..благодаря ти lazarus18.
Здравейте съфорумници.Замислил съм се да взема А200,но се притеснявам дали ще може да подаде 5.1 канален звук на ресивъра ми,който е по-стар модел СОНИ и нямя оптичен и HDMI входове.Има само чинчове отделни за предни ,задни ,център и събуфер,каквито са на плеъра отзад.Виждам,че те подават само стерео или бъркам.
Те не подават нищо , само предават сигнала ! Това при теб няка как да стане без необходима инвестиция !
Значи многоканалния звук излиза само през HDMI?Каква инвестиция имаш предвид...някакъв преходник?
НЕ е така ! Многоканалния звук излиза и през spdif - optical or coaxial ! През hdmi минава HD звук - DTS HD-MA , Dolby TrueHD ! A-200 няма 5.1 аналогови изходи , а ти на ресивъра нямаш цифрови входове , поне така излиза според теб !
Кой модел на Сони е ресивъра ? Сигурен ли си , че няма поне цифров коаксиален вход ?
Имам впредвид по скоро нов подходящ ресивър , като искаш да ползваш А-200 !
Ресивъра е SONY-STR-DE-345 и съм го връзвал с dvd плеъри и компютри има само чинчове отзад за вход на многоканалния звук.Нямам възможност за нов ресивър.Какъв плеър от рода на пуканката ще ми препоръчаш.
Това не е добре ! Трябва ти уред с вграден декодер за Dolby и DTS или външен декодер като това - http://www.teufelaudio.com/pc-speake...station-5.html , но по-добре инвестирай в модерен ресивър !
Неприятна изненада.Няма ли някакъв модел плеър,който да плейва MKV и да е подходящ за ресивъра ми?
Има , Dune , с аналогови изходи и цена 800-1000 лв ! Има и други , но цените са почти същите ! Според мен е по-добре нов ресивър + по-евтин плеър ! Другия вариант е да си гледаш mkv , но звука няма да е 5.1 ! Стерео или виртуален съраунд чрез звуковите обработки на ресивъра !
Ясно.Благодаря за компетентния отговор.Ще направя компромис и ще използвам виртуалния съраунд на ресивъра.Наскоро си взех ТВ СОНИ Z5500 и затова искам плеър ,който да пуска и блу рей та затова загледах А200,значи той ще ми подава стерео сигнал без проблем нали?
А-200 ще ти подава и 5.1 звук , но ТВ-то ще вади стерео ! Ще подава и стерео сигнал към ресивъра , което си избереш !