да с парола стана но сега всеки път ще трябва да пиша юзер и парола.Преди пак бях с win7 и не съм влизал никога с парола и знам че има начин но за момента не успявам да го направя
да с парола стана но сега всеки път ще трябва да пиша юзер и парола.Преди пак бях с win7 и не съм влизал никога с парола и знам че има начин но за момента не успявам да го направя
Защо не си мапнеш нужните папки/дискове от плеъра в Setup - Network Share. Хем ще влизаш директно, без да минаваш през Network Browser всеки път, хем са ти изнесени директно в главното меню.
vankicha, нямам твоя модел, но при А-110 действа в подобни на твоя случаи. Та, опитай следното: setup - maintenance - reset to factory settings. След това пак си направи необходимите ти промени. Успех.
Здравейте хора
имам доста голям проблем с моя А200 - спря да предава всякакъв сигнал (преди няколко дни много често спираше тока и сигурно от това се е прецакал) . Пробвах с 2 кабела на няколко порта и не е от това. Само си се включва вентилаторчето и светва лампата и до там. Имам и хард диск който също не виждам през мрежата. Сега го пробвам с USBто, записах този Ext2Fsd драйвер и също не го намирам, остана да го свържа в компютъра да видя да не изгорял, знам ли. Тъпото е че преди 2 седмици му свърши гаранцията.... а сега реши да се развали.... Нещо подобно случвало ли се е на някой ? Съвети?
Свали диска и го пусни без него, без мрежа дори.
Пробвах го - не става. Пробвах и това TV mode + 0 без ефект
Опитай тази процедура:
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1102
Благодаря, но и с пинче и без не стигам до син екран :/ . Просто няма сигнал.
има ли шанс да тръгне това аудио
Audio
Format : TrueHD
Codec ID/Info : Dolby TrueHD
Channel(s) : 6 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Language : English
Audio
Format : AC-3
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 640 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 502 MiB (5%)
Language : English
Subtitles : English, Dutch
https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=226252&hit=1 това е първият филм на който не успявам да подкарам аудиото нито по hdmi нито по оптика
Абсолютно същото издание (даже май нарочно за твоя случай го изтеглих да проверя) си върви чудесно на А-110. Няма логика на А-200 да не го свири. Само, че аз използвам декомпресора за звука на самия плейър (всичко в аудио настройките е на Analog), защото нямам ресийвър.
не знам какъв е тоя декомпресор но ето какви настройки ползвам
Някъде прочетох, че един от последните FW е довел до невъзможността за плейване на Dolby TrueHD от уреда. Може и да е от това.
Пробвай с Downmix?
Как ще го изкараш по HDMI като си забранил да излиза от там звук?
По оптика TrueHD не излиза.