Страница 38 от 52 ПърваПърва ... 28363738394048 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 778

Media Player Popcorn Hour A-200

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Hell
    Тук е от
    Jun 2004

Re:Media Player Popcorn Hour A-200

@bobi700402 -> допълвам, че работи и с донгълите на PlayOn/Diva с RealTek 8188SU, 8191SU или 8192SU чипсети.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Благодаря на всички за полезните съвети. Не смятам да плейвам от компа но най вече не ми се пробиват дупки в стената та последен въпрос ако я вържа безжично с интернет много бавно ли ще сваля торентите връзката ще бъде ли стабилна.Извинявам се за тъпите въпроси но точно тая част с wi-fi не ми е ясна,само знам че трява да бъде 802.11n рутера и USB донгала

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

на 38страница "azrado" е дал линк към файл от руския сайт който гарантира стабилно сваляне до 2мб/с.Също така не тябва да се пускат повече от 2-3 торента едновременно

5. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

каква е скороста по usb че имам да прехвърлям 2тб а по lan стигам най-много 7-8мб .Как ще стане по бързо

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от vankicha
    каква е скороста по usb че имам да прехвърлям 2тб а по lan стигам най-много 7-8мб .Как ще стане по бързо
    Ако имаш предвид да прехвърляш към или от вътрешния диск през USB Slave, то скоростта би трябваро да е поне 25-27 MB/sec, колкото при всеки външен твърд диск. Значително по-добре отколкото през LAN.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

благодаря ти ''kirretto'' значи ще е по usb.Сега като закачих стария хард от пуканката на компа виждам че освен филмите има и някакви други малки файлове които не знам от къде са и да ли да ги копирам на новия хард

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ами ако диска е във формат EXT3, вероятно му mount-ваш всичките дялове и виждаш системни файлове (да речем папки от сорта на syb8634, lost+found или подобни),които надали са ти необходими.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

някой успя ли да вържи пуканката по usb на win 7? Има ли друга програма освен EXT2IFS че си разбих компа от рестарти и не ще и не ще

11. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Това е от NMT Wiki:

Vista/W7 Troubleshooting
    Although ext2fed does have M$ Digital Signature signing there can still occasionally be a problem with Vista and W7 recognising this and you may get an error message saying that the HDD needs formatting when trying to access the partition, thanks to forum member ruktium for posting a solution. Try the following to resolve this if you are unlucky:-
    1.Uninstall EXT2FSD and EXT2IFS (Restart)
    2.Restart again, during restart press F8 to bring up the, "Advanced Boot Options".
    3.Under Advanced Boot Options highlight, "Disable Driver Signature Enforcement" (Hit enter).
    4.Install EXT2FSD (Restart)
    5.Restart again, during restart press F8 to bring up the, "Advanced Boot Options".
    6.Under Advanced Boot Options highlight, "Disable Driver Signature Enforcement" (Hit enter).
    7.Start up (if you don't have it started on start up) EXT2FSD. Assign your HDD a letter.
    8.Right click your listed HDD in the EXT2FSD program. Select service management, Service Status should be started. If not click the Start button.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

Kaloman благодаря за инструкциите но вече се отказах.Ще прехвърлям по lan.Аз успях да инсталирам програмата като зададх vista в къмбинатилити мод и тя ми намери всички дискове след задаване на букви.Когато се опитам да отворя харда в пуканката ми дава че е непозната файлова система и ми предлага форматиране.Интересно е че старият хард от пуканката го монтирах в компа и win-а не го вижда а тази програма веднага го откри и имам достъп до файловете(не ми дава да ги трия) а новия през usb-то не ще.Може да е от харда(SEAGATE –ST2000DL003/5900rpm/sata 6Gb/s,64MB cache)

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ако все още не си се напълно отказал, опитай дали след като си инсталираш Partition Manager 9.0 Professional (мисля от Замунда) пак няма да ти се вижда диска.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

вече се оправих.Решението е много лесно - просто си запишете на диск едно бутващо убунто от 9-а версия или по-висока.В горният ляв ъгъл от меню избирате компютър и вече виждате всички дискове независимо да ли са на usb или на компа,а най-хубавото е че можете да копирате,кътвате,изтривате от всички дискове без никакви условности,така че тая EXT2IFS направо я забравете особенно ако сте с win 7

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Най-добре слагай диска на NTFS и приложенията на външна флашка. Така не ти трябва нищо да инсталираш на компютъра, работи със всеки Windows при закачане през USB. Иначе е досадно с този допълнителен драйвер и Win 7.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

от както смених харда на пуканката и вляза през компа не ми дава да трия и премествам файлове дава че ми трябва разрешение от:UNIX user/9999 някой знае ли какво е това?

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Usa

задължително ли е харда да се форматира от пуканката или може да се форматира на компа и после да се монтира.Каква файлова система освен ext2 подържа плеъра.След като си взех нов диск 2tb и го форматирах от пуканката се оказа че нямам администраторски права и немога да трия премествам или преименувам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 52 ПърваПърва ... 28363738394048 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 09:50
  2. Media Player Popcorn Hour NMT A-110 - част 2
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 236
    Последно: 26-11-18, 21:50
  3. Продавам Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От patzi във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 08-12-14, 17:33
  4. Popcorn Hour A400 Media Player мултимедиен плеър
    От asiurib във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 27-08-14, 16:19
  5. Media Player Popcorn Hour NMT A-110
    От soon във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2217
    Последно: 07-01-11, 10:16

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе