Може ли да се направи А210 да се изключва изцяло от Ложитек Хармъни , без да се задържа бутона ,само от бутона ,който изключва цялата навързана система ? Иначе външния хард си седи включен ,искам да спира .
Може ли да се направи А210 да се изключва изцяло от Ложитек Хармъни , без да се задържа бутона ,само от бутона ,който изключва цялата навързана система ? Иначе външния хард си седи включен ,искам да спира .
Мисля, че можеш да настроиш каква команда да подава дистанционното при гасене - STOP И тн. Ако има опция да се даде ръчно Power+DELETE за плеъра ще го гаси.
Някой може ли да помегне с настройката на "Transmission Remote GUI"
Remote host - Пишеш IP адреса на плеъра в локалната мрежа - примерно 192.168.1.100
Порта си е този ако не си го сменявал ръчно в settings.json
User name: nmt
Password: 1234 - ако не си я сменявал от менюто на плеъра.
Благодаря,Първоначално публикувано от lazarus18
Нещо се бях замотал......
Здравейте,
някой знае ли дали е възможен WOL на пуканката от пълно изключване и къде в менюто или през някоя програма за уеб достъп (въобще възможен ли е такъв) мога да проверя степента на запълненост на вътрешния нард диск?
Благодаря!
Не е възможно. Източник.
[edit]В интерес на истината пише на някои места, че самият сигма чип поддържа WoL. Така, че може и да съм в грешка![]()
Диска можеш да го провериш колко е пълен с Info бутона като си застанал на него.
Можеш и по мрежата ако ти е мапнат.
За WOL нямам идея.
Нещо се бъгна звука , на филми е ок , но като пусна музика(флак) и все едно е увеличен от самата пуканка,давам с нейното дистанционно едно надолу и се оправя ,но ако спра парчето и го пусна пак или някое друго пак е така. Вчера я нямаше тази тъпотия ,ресетнах го,изключвах го от захранването - все тая . Някакви идеи ?
Пробва ли с обикновена mp3-ка ? Да не е от флаковете ?
Трябва да си на 0 увеличение от нейното дистанционно винаги.
Hell,не е от флаковете,защото съм слушал същите песни преди това .
lazarus18 ,седи си на 0,като пусна песента се чува премодулирано ,все едно е надуто на +15 ,но когато дам звука едно надолу и става -1 и се оправя ,връщам го на на 0 . Следващата песен същата работа .
PS - пускам го преди малко - проблем няма,а де ...
Имам този филм: https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=147340&hit=1
Някой може ли да ми каже как да видя алтернативния край на филма? Нещо не можах да се ориентирам в дистанционното(с други гуми пробвах всички бутони, нищо не стана).
Не съм сигурен, че се поддържа такава опция.
ПП. И без това кино версията е с по-хубав край.![]()