Някой чул ли е нещо за възпроизвеждане на 3Д с нов фърмуеър.Четох нещо за HDMI 1.4a ма не разбрах новите бройки ли ще го имат или с фърмуеъра ще стане....
Някой чул ли е нещо за възпроизвеждане на 3Д с нов фърмуеър.Четох нещо за HDMI 1.4a ма не разбрах новите бройки ли ще го имат или с фърмуеъра ще стане....
За истинско 3D възпроизвеждане трябва нов чип и съответно нови модели. Няма да е скоро.
Със сегашните модели можеш да пускаш 3D Half SBS релийзи.
Здравеите.Взех си А210. Искам да питам как е по добре да я вържа с нета от рутера към нея с кабел или безжично с донгала на Поп корн?Кой рутер да взема от двата D-Link DIR-600 или TP-Link TL-WR841N и двата са N ? Хард диска кой да бъде Самсунг 1ТБ от зелената серия с ниските обороти 5400об.за да не грее и задължително 32МВ. или Хитачи 1ТБ обаче с 7200 об. Дисковете на WD масово са 64МВ и май отпадат като вариант.Моля за съвет Lazarus18 благодаря предварително!
Lan - по-голяма скорост при трансфер. Аз съм с TP-Link TL-WR941ND от 1 година - никакъв проблем не ми е правил.
a-200 и а-210 1:1 в различни кутии ли са или само така ми се струва?
Излезе дългоочаквания нов фърмуер. Честито!
http://www.popcornhour.com/download/...ware-A200.html
Днес си взех кутията на А-210.Поръчах я от немския сайт на попкорн и за 8 дена дойде.Излезе ми всичко - 97лв.Кутията изглежда супер.Стабилна с плътни гумени крачета добре припасната абе изобщо още в началото пуканката трябваше да изглежда по този начин.Изненадващо(поне за мен) кутията пристигна с монтирана платка за чинчовете,оптиката и ес видео
така че ще имам резерва.Алуминиевият радиатор отдава топлината едновременно на страничната стена и горния капак посредством термолепенки.Монтажа на платката е сравнително елементарен а и има приложена инструкция.За да монтирате харда не е нужно да отваряте цялата кутия.За тази цел има един пластмасов капак отдолу на кутията.Комплекта включва 2 щифта за закрепване на радиатора,два пластмасови фиксатора за основната платка,3 термолепенки(две малки но с различна дебелина като по-тънката е за чипът отгоре а по-дебелата е за чипът долу и една голяма за капака) всички необходими болтчета и винтчета и една лепенка с логото на popcorn hour която не знам за къде е при положение че на кутията има поставено лого.Единствената ми забележка е че по корпусът остават пръсти
.Ако някой иска може да кача снимки
Да, ще е супер ако можеш да качиш снимки.Първоначално публикувано от vankicha
ето[img][/img]
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1301137080[/time]_________________________________________________
не ми дава да качвам другите снимки
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1301148669[/time]_________________________________________________
след новия фърмуер ми изчезна аудиото на Top.Gun -https://forum.setcombg.com/*************************/viewnfo.php?id=226252 някакво dolby true HD с което преди нямаше проблеми
защо не мога да пусна два поста един след друг![]()
Здарвейте,искам да питам имам А-210 за да го вържа безжично с рутер д-линк задалжително ли трябва да ползвам безжичния USB донгъл на popcorn или мога да ползвам друг донгъл и на коя марка?
имаше един списък със съвместимите хардове в сайта на nmt но не мга да го намеря.Ако някой се сеща да прати линк.
bobi някъде в сайта на nmt бях чел че стават и други донгъли но ако имаш възможност най добре е с кабел.Примерно ако плейваш на пуканката от компа през wi-fi едвам се справя с 720p а с 1080p сече здраво
http://www.networkedmediatank.com/wi...tibility_Lists
Ето го списъка с тествани и препоръчвани продукти.
Само с техния адаптер работи и антената на Xtreamer.