На този филм субтитрите след 55та минута се разминават , на ПЦ-то и на Хюндай Л110 вървят без разминаване . Някакви идеЙ ? Пускано и по лан ,и от външен хард .

На този филм субтитрите след 55та минута се разминават , на ПЦ-то и на Хюндай Л110 вървят без разминаване . Някакви идеЙ ? Пускано и по лан ,и от външен хард .

Пробвах 1080 - 50i/50p/60p/24 със фреймрейт синк. и на четирите положения . Все едно и също е .

Аз със този релийз на Дюна имах също много странен проблем - при опит за корекция от плеъра на синхронизацията видео/звук се разминаваха още повече. Досега не ми се беше случвало. Има нещо гнило в него. Самия факт, че е с 25Hz е странен.

Здравейте. пуканката забива като почне да тегли от торента.Помислих че е харда който е 500 гига и го свалих. Два дни работи без да забива ,но и без да тегли. Взех външен хард за проба и с него същата работа, на петата минута заби и го рестартирах.Някои някаква идея да има от какво е, или е за боклука.Благодаря предварително за всички мнения и съвети

С кой торент клиент си?
Опитай да ограничиш скоростта на сваляне до 2000КБ и 1000КБ за качване.
При мен така никога не е забивало.

С BIT TORRENT скоростта стига до 3.9 МБ.Ще пробвам да я огранича.

Днес се опитах да си пусна едно филмче по през YouTube app на пуканаката. Страшно тегава работа без клавиатура. По този повод знаете ли някакъв начин да използвам Андроид 2.1 телефона си като пълна клавиатура към А200? Същият въпрос се отнася и за мишка.

Гледам, че има някаква в Маркета:
https://market.android.com/details?i...yabas.mobilerc
Опитай.

Аз търся клавиатура. Като на компютър все едно.
Всъщност, позачитайки се в нмт форума, май аз съм в грешка. Аз бях останал с впечатлението, че пуканката има възможност да и се закача клавиатура, а то май е по-скоро някакъв неподдържан страничен ефект. Ако беше първото щеше да е по-вероятно една, било то и емулирана, клавиатура да работи с YouTube приложението. A, както е в момента едва ли има гаранция, че дори и пуканката да има закачена клавиатура приложението ще се възползва от нея.

Нямаш проблем да закачиш USB клавиатура.
За приложението не съм сигурен и аз, но аз ползвал за настройките. Преди ползвах по 5-6 шернати източника и е мъка ако трябва да ги изписвам с дистанционното.

Благодаря на LAZARUS за помощта .Ограничих тегленето до 1500 кб , че на 2000 пак заби .За сега работи добре , даже тегли в момента с външния хард , но мисля че и с неговия няма да има проблеми.Като го монтирам ще пиша пак.

Здравейте, преди малко закачих един 3Тб WD външен диск към пуканката който е форматиран под NTFS и проблемът е че не може да пише върху него. Прочетох във NMT форума че има ограничение до 2Тб но при мен се вижда целия. Има ли някакъв начин да се оправят правата. Харда е WD my book essential 3tb usb3
Извинявам се ако вече е обсъждана тази тема

Възможно ли е пуканката с последен фърм да не може да пуска ## Аудио : PCM 5.1 канала 4608 Kbps от The Order of the Phoenix?

Имаше някакви разправии относно PCM 5.1, но не помня с коя версия.
Как са ти настройките на Аудиото? Нали го прекарваш по HDMI?