Страница 9 от 14 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 200

Media Player - Apacer (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2011

Re:Media Player Apacer AL460 Full HD

Цитат Първоначално публикувано от lokes
    Плейърът няма проблеми със звука , колегата има друго предвид.
    Колкото до картината , пробвал съм го на всичко с всички кабели. На кинескоп си го гледаш с чинчовете без грижи , качеството е толкова добро колкото са ти качествени чинчовете. Като го пуснеш на ЛСД , естествено , че ще ползваш HDMI кабел ,така че мисля няма смисъл да го коментираме.
    Сега за звука... Като си сваляш филмчета от нета , почти всички са записани в такива аудио формати , които ще плейваш без никакви проблеми (АС3, Стерео). Затруднението идва , когато се стигне до филмите с яко качество (HD , HD Ready), там 99% от тях са записани в един звуков стандарт - DTS , който машинката не разпознава , тоест - картина има , звук няма. Само да уточня , че сериалите не се качват все още в DTS, а в АС3.
    Eстествено решение има, и аз и други по-рано са го написали ,сваляш си от нета програмката Audioconverter, с нея за около 10-20 мин (зависи от големината ан филма) се трансформира DTS-а в AC3 , което повярвай ми е перфектно качество на звука , особено ако ще го слушаш през колонките на телевизора или домашно кино.
    Не си мисли , че на машинката и има нещо, напротив много си е добре , просто е по-старо поколение и и липсва тази звукова кодировка , за това и цената и е по-ниска .
    Ако не ти се занимава и ти се стори трудно дай още 50-60 лв и си вземи мултимедиен плейър от по-ново поколение , напр. Apacer AL 670 ,Hyundai или WD Live , като задължително проверявай да разокдират DTS . Защото има още доста модели на пазара ,за които горе написаното важи в пълна сила.

Та надявам се не съм те объркал допълнително , а съм успял да разясня най-просто разликата и евентуалните проблеми със звука.
    Фирмите които предлагат този конвертер са всички с пробен период от 2-5 минути. От къде може да се свали безплатно?

2.  

3. Тук е от
    Mar 2011

Да сега зацепих.Направо нямам думи, нали в началото всеки тества нещо ровим се насам натам но за това че филма може да е 3D Помислих че нещо е със AL 460 Нали бях зает с тестове и си викам аюсега това какво е на мен ли ще се случи. Ресивера ми е на ремонт дано изкарам звук на него, че четох че само през HDMI кабела става и отам в ресивера. Аз имам оптичен изход на телевизора и дано отам мога да взема звука. С мрежата нямам никакви проблеми само си шернах една папка AL 420 си взе адрес автоматично.

4. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от antondinkov
    Фирмите които предлагат този конвертер са всички с пробен период от 2-5 минути. От къде може да се свали безплатно?
    Нещо не разбрах ... , за Аудио Конвертера ли става дума ?
    http://www.videohelp.com/tools/PopCo...AudioConverter

От тук става и бе безплатно последния път.Както би трябвало да е от всякъде другаде.
    Тази програма е на 100% безплатна.

5. Тук е от
    Mar 2011

Имам едно питане вече 3/4 филма свалям BluRay по 10/15 Gb и на телевизора се появява нещо като снеговалеж, едни ситни точици. Това предполагам си е от филма. Ето и този филм ми е така някой ако го е свалял моля да сподели. ********************/details.php?id=96...#startcomments

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Сложи една снимка да се види ,какво имаш предвид. 10-15гб филми не са БлуРей,а mkv .

7. Тук е от
    Mar 2011

Оказа се че си е от филма. Другите филми нямат такива проблеми. Дори вече и с DTS звука се справям. Ресивера ми е още на ремонт и се надявам като го взема от оптиката на телевизора да си извадя звук при DTS филмите че не ми се правят гимнастики с прекодиране на звука. AL 460 според мен си заслужава парите нямам никакви проблеми нито с мрежата нито със субтитрите не забива, само малко загрява.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2004

Често в характеристиките на този плейър се посочва, че свири само OGG - lossless аудио. Може ли някой да уточни кои точно формати компресирано аудио без загуби свири този плейър?

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Свири и флак ,друго не съм пробвал.

11. Тук е от
    Nov 2010

Въпрос :
    .sub субтитри не ми ги визуализира на екрана на телевизора.
    Разпознава , че има такъв файл ,който естествено е със 100% същото име като това на филма , но не иска и не иска.
    На компютъра си ги възпроизвежда.
    Пробвах да сменям разширението в .srt .txt и енкодинга , но нищо ...

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това отскоро ли е / преди си нямал проблеми / или на определен филм ? Виж да не си сложил някоя точка в повече в името на файла ! Понякога се случва !

13. Тук е от
    Nov 2010

Всъщност , ги подкарах , явно е трябвало да пиша тук , за да се управи положението ....
    Благодаря и извинявайте...

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Няма да е лошо да споделиш как си решил проблема , ако наистина е имало проблем , а не е било неволна грешка !

16. Тук е от
    Nov 2010

Всъщност този път просто си тръгнаха.
    Иначе си експлоатирам машинката много сериозно и съм свикнал , като видя .суб да почват проблеми.
    Понякога са си тръгвали като сега без грижа.
    Имало е случаи , когато променял разширението на .тхт или .срт и се е управяло
    Възможно е и аз да попадам на кофти релийзи.

17. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте! Изчетох всичко и съм се запътил да си го купя този 460-ти Но все пак моля кажете ми дали са ми правилни разсъжденията:
    1. Купувам си го
    2. Връзвам с HDMI (имам си кабел) към 26 инча LCD TV. Плейва почти всички HD филми със звук, стерео, двуканален.
    3. Всичко е ок само ако звука не е DTS. Ако е - конвертиране с една програмка.
    4. Точа си филмчета на компа и мъкна с флашка щото засега ме мързи да се боря с рутера. Особено щото е TP-Link, а разбрах че с него не става номера.
    5. Връзвам си отделни кабели (Audio R/L 3.5mm phone jack x 1) към едни обикновени колонки и си пускам МП3-ки Чудя се ако вържа към събуфер дали ще вади бас. Ако плейва само двуканален звук, от един жак, то не би трябвало да излиза нещо от събуфера или не съм разбрал?

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това за колко пари ?
    По т.5 - не е точно така !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 14 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе