Страница 8 от 14 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 200

Media Player - Apacer (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Re:Media Player Apacer AL460 Full HD

Трябва името на филма и субтитрите да еднакво,примерно - The Kings.Speech.2010.DVDSCR.XviD.AC3-NYDIC.avi и The Kings.Speech.2010.DVDSCR.XviD.AC3-NYDIC.srt

2.  

3. Тук е от
    Mar 2011

Хей, огромно благодаря : Имам да черпя

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Оферти за почерпки на лични .

5. Тук е от
    Apr 2010

Ако има хора които все още не са взели решение дали да го купят или не АL-460,моят съвет е да не го купуват.Аз направих грешка като не прочетох форума и го закупих,и преминах прз всичките неволи написани от другите.В момента съм с последния формуер на АЛ-670,медия плеера работи без проблем със флашка и външен хард,но когато го включа към рутера независима с кабел или безжично с WUA-0614 започва ходене по мъките.Единият ми компютар е с ХР а другият е с 7ца,рутера ми е D-LINK 301 и когато съм направил всички настройки и всичко работи добре,на медиа плеера ми излиза домашната група и шарнатите папки,гледам филми и снимки и трябва да го изключа слд гледането.При повторно включване на медиа плеера вече нищо не открива от домашната мрежа ,изапчват нови настройки отначало ако се получат.Ако някой има идея защо така се получава нека драсне някой ред.Ако някой знае как се работи с PopCorn_MKV_AudioConverter нека да помогне ще съм много благодарен.

6. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от dinko77777
    Ако има хора които все още не са взели решение дали да го купят или не АL-460,моят съвет е да не го купуват.Аз направих грешка като не прочетох форума и го закупих,и преминах прз всичките неволи написани от другите.В момента съм с последния формуер на АЛ-670,медия плеера работи без проблем със флашка и външен хард,но когато го включа към рутера независима с кабел или безжично с WUA-0614 започва ходене по мъките.Единият ми компютар е с ХР а другият е с 7ца,рутера ми е D-LINK 301 и когато съм направил всички настройки и всичко работи добре,на медиа плеера ми излиза домашната група и шарнатите папки,гледам филми и снимки и трябва да го изключа слд гледането.При повторно включване на медиа плеера вече нищо не открива от домашната мрежа ,изапчват нови настройки отначало ако се получат.Ако някой има идея защо така се получава нека драсне някой ред.Ако някой знае как се работи с PopCorn_MKV_AudioConverter нека да помогне ще съм много благодарен.
    Ако още не си се справил с Audio Coverter прати ми e-мейл на лични , за да ти пратя скрийншот с настройките.
    Ще се радвам да помогна.

7. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Не разбирам какво очаквате да прави плеър за 101 лева - повече от това да плейва 1080Р и да подава необработен аудио поток ?
    Направих труда да изчета цялата тема, защото вчера го видях на промоция и реших да го подаря на майка ми. Според мен от прочетеното разбирам, че това е един прекрасен плеър за малко пари и от него се очаква само на работи. Какви мрежи, рутери, шерване на външни дискове очаквате ? Не разбирам и логиката на онзи потребител дето се оплаква, че след като купил плеър за 100 лева сега трябвало и ресивър да взима!!! Нали за това го правите .... за домашно ЗАБАВЛЕНИЕ.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    Не разбирам какво очаквате да прави плеър за 101 лева - повече от това да плейва 1080Р и да подава необработен аудио поток ?
    Направих труда да изчета цялата тема, защото вчера го видях на промоция и реших да го подаря на майка ми. Според мен от прочетеното разбирам, че това е един прекрасен плеър за малко пари и от него се очаква само на работи. Какви мрежи, рутери, шерване на външни дискове очаквате ? Не разбирам и логиката на онзи потребител дето се оплаква, че след като купил плеър за 100 лева сега трябвало и ресивър да взима!!! Нали за това го правите .... за домашно ЗАБАВЛЕНИЕ.
    A как гледаш филмите ?

10. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

В MKV файл звука се прекодира за 40 сек. Всички други формати би трябвало да работят нормално, защото са с двуканален звук.
    При мен ще е лесно, майка ми тегли само AVI-та, а и има евтина система за домашно кино която ще успее на изкара DTS-а на малките си грозни колонки.

ПП. Идеята на поста ми е, че оплювате едно евтино и доста функционално устройство, и очаквате от него функционалността на 300-400 левовите устройства.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

A как гледаш филмите ?
    Предварително се проверява ,какво поддържа дадения плеър и кои опции примерно биха ти липсвали.Когато се скача на най-евтиното трябва да се види защо е най-евтино.

12. Тук е от
    Apr 2010

Internet Radio знае ли някой как се настройва да равоти,и дали изобщо може да работи.

13. Тук е от
    Nov 2010

Internet Radio знае ли някой как се настройва да равоти,и дали изобщо може да работи.
    Аз не , но при мен има проблем в мрежата.
    Мисля , че работи перфектно при добри мрежи и настройки.
    Отделно много точен коментар малко по-горе на Христо Ботев ...

14.  

15. Тук е от
    Mar 2011

От няколко дни и аз съм притежател на AL 460. Найстина устройството ми хареса. Реших да сваля един филм Full HD. Филма беше Трон около 12 Gb mkv. След пускане на филма обаче екрана на телевизора се разделя на две части и в лявата и в дясната час си върви филма. При други филми нямам този проблем . Доста странен проблем и не можах да го премахна това разделяне на екрана. Какво ли не опитах но не стана. Сложих му най - новия софтуер почетох по форума но за такъв проблем никой и не споменава. Иначе устройството за тези пари си е супер. Нямам проблем с мрежата върза се от първия път флашките си ги зачита от раз. Искам да питам ако някой ако е пробвал следната система : Става въпрос за звука при DTS. Имам ресивер но AL 460 няма оптика но на телевизора имам оптичен изход. Става ли от телевизора да си взема звука при DTS и да го вкарам в ресивера. AL 460 и телевизора са включени през HDMI кабел. Предварително ви благодаря.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Свалил си 3Д версия на филма

17. Тук е от
    Mar 2011

Може ли да е от филма този проблем.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Това не е проблем,изтеглил си филм ,който е 3D ,дръпни си го нормален.Така ли изглежда при теб http://store.picbg.net/pubpic/B8/60/...630053b860.png ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 14 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Media Player - Hyundai (всички модели)
    От myDiva във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 508
    Последно: 29-03-14, 19:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе