Ти като файлове няма да ги видиш.
Виждаш филма, записан в това ISO.
Пускаш и тръгва.
Ти като файлове няма да ги видиш.
Виждаш филма, записан в това ISO.
Пускаш и тръгва.
Свалих Аватар 3D iso на NAS виждам фолдъра и iso файла в него с PC то, но когато се опитам да пусна филма от плеъра той не намира фолдъра и файла в него въобще. Всички други файлове се виждат в съответната директория на NAS, но те не са iso. Затова ми се струва, че плеъра има проблем с iso файловете поради някаква причина. Четох форума преди да купя плеъра и общо взето го взех заради това, че плейва истинско 3D, обаче явно има някакъв проблем.
Разбрах от части какъв е проблема - не вижда iso файловете по мрежата, като преместих HDDто в слота на плеъра всичко е наред. Остава въпроса, защо по мрежата iso изчезва
Този пост е редактиран от Alex1; 18-12-13 в 23:28.
Защото най-вероятно достъпваш нас-а не по SAMBA или NFS, а по някакво DLNA примерно.
Затова не ги виждаш и не ти вървят mkv и изобщо имаш проблеми.
А как стои въпроса с торент клиента - има ли вграден в плеъра и ако не, може ли да му се инсталира?
По-скоро - не и да.
В новите модели няма инсталиран фабрично.
Може да се сложи по този начин.
И аз мерси за хубавото упътване. Хем знаех че плеъра има тази функционалност, но досега не се бях наканвал да потърся и проверя как точно се прави. Вече тегля през вградения торент а не през лаптопа. Интересно но лаптопа ми тегли с максимум 2.1 МБ/с, а дюн-чето сега тегли с 3.5МБ/с.
Единствения минус е, че не мога да задам директорията където искам да изтегли филма, а го тегли в "transmission" папката, а аз ползвам джубокс yaDIS, и филмите са ми в друга папка, сега трябва да ги местя и няма да остават да се сийдват...но нищо
Edit: Кой да види, че в yaDIS могат да се зададат повече от една папки за филми, сега вече нямам забележки
Този пост е редактиран от miroslav.simeonov; 21-12-13 в 18:29.
Качих Трансмишъна и всичко работеше както трябва, но радостта ми беше за кратко - от два дни постоянно се разпада връзката с него (Connection time out ). Единственото, което помага за момента е рестарт на плеъра от захранването. Някой знае ли какъв му е проблема и има ли решение за него?
Не е виновен Трансмишъна, мрежата му се скапва незнайно защо. След рестарт се оправя и после пак изчезва
Този пост е редактиран от Alex1; 24-12-13 в 00:24.
Безжична ли е връзката към плеъра или с кабелна?
Опитай да ограничи трансфера до някаква разумна скорост. 2-2.5MB/s.
Здравейте колеги,
Имам един бърз въпрос за tv303D.Четох ,че не поддържа TrueHD downmix в mkv и няма и да поддържа.Това означава ли ,че ще имам проблем ако вържа плеъра за ресиивъра с hdmi ,който разкодира truehd.Почти цялата ми библиотека е в mkv и ме интересуват всякакви възможни проблеми ако се спра на 303d.Все още се чудя между смарт H1 и този плеър.Не съм върл фен на 3D и не знам с какво точно новата серия превъзхожда smart.
Това,което ме вълнува е streaming по гигабит лан ,ясно е че старите серии са до 100мbits и се чудя дали само гигабит връзката си струва в последната серия
Благодаря
Щом ресийвъра ти има HDMI и декодери за HD звук, то няма от какво да се притесняваш.
По-бързата мрежа при новите модели е полезно нещо, макар че и със старите вървеше всичко.
Софтуера на старите работи по-стабилно.
Благодаря ти.Щом няма да има проблем определено 303D ми се вижда добър избор.Base 3D ми идва малко голям,а и не виждам някакви значими разлики с по малкия модел
Благодаря за помощта
Бихте ли помогнали? Искам да свържа дюнчето към ресивър ямаха 5 канален ..най добре ще е с оптичен кабел, най вероятно и какви настройки да направя на дюна да подава брилянтен звук към ресивъра...от опцията аудио, но какво точно?