Страница 25 от 36 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 536
Like Tree46Одобрявам

Media Player - Dune (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Media Player - Dune (всички модели)

SOLO 4K – new powerful media player from Dune HD with HEVC 4K
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    софия

Колко струва.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Мисля , че за февруари е обявен и ако не бъркам 300€/$

5. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Добре де ама какво стана с новия модел за 2015 DUNE HD 204? Dune HD Media Player - Dune HD TV-204-T2 | Dune HD. Цяла година го чакам да се появи на пазара ама уви. Дори в ***** го няма. Сигурно е пласиран чрез оператори. Вярно че е в графа Set-top Box, но на мен това ми върши прекрасна работа! Изобщо не ми е нужен слот за хард диск.

6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Здравейте,
    от няколко дни се боря с проблем, който навярно е елементарен, но засега не успявам да се справя.
    Става дума за размера на субтитрите (Dune HD Base 3D), бутоните, които го командват P+ и P- не действат! В същото време другите настройки/бутони - за позицията, цвета и синхронизацията на субтитрите са активни.
    И още една грижа - пуснах една програма (концерт) на Blu Ray 3D iso, след което се изписва - Грешка. Не може да създаде плейлист!
    Ефекта е един и същ, независимо дали въвеждам с "enter" или "play".
    При други програми, със същия формат, нещата вървят гладко и правилно!
    Въпросния концерт обаче, няма никакви спънки с Diva PС 3D v2, от което разбирам, че файла е с коректна структура.
    Въпросът е как, и дали има начин да се "създаде плейлист"!?

п.п. А за резолюцията в 4К - струва ми се, че нещата отиват отвъд възможностите на човешкото око!

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Здравейте, имам Dune HD TV 303D и от известно време имам проблем със споделените папки на PC-то, Dune-а не ги вижда, по-точно вижда само папките от системният диск, а от външен диск - не. До скоро всичко се виждаше и работеше нормално(системата е ъпдейтната от Win7 до Win10), но при замяната на старият с нов външен диск Dune-а, както и SD file explorer-а на телефона престанаха да виждат споделените папки от въндният диск. Всички портове за споделяне на файлове SMB са отворени и имам достъп само до папките от системният диск. Странното е, че другите компютри от домашната мрежа нямат проблем, всеки вижда всеки, но само ако е Windows, Dune и Android устройствата - само папките от системните дискове.
    Имате ли подобен проблем и евентуално какво да направя, благодаря предварително.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2013

Здравей.Аз съм със същият проблем.Имам Dune hd303 и лаптоп Win 8.1 От доста време търся решение и не се получава.Реших да чакам ъпдейт на Dune пък дано се оправи.Ако някой може да помогне ще съм благодарен!

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не виждам за какъв ъпдейт на плеъра може да става дума.
    Проблема ви е в настройките на Windows.
    Lokoto одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

И аз така мисля, но незнам къде трябва да се пипне. Кое отличава системният от външният диск и защо външният е по-ценен, че се блокира от Windows 10?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не съм се сблъсквал засега със Win 10, но ако си шернал правилно външния диск и си задал права за достъп до него няма логика да не се вижда от всяко устройство.

13. Novice
    Тук е от
    Jan 2013

От няколко дни ползвам Dune HD 303D и потвърждавам за този проблем с SMB споделените папки под Windows 10. В Network Browser вижда компютъра в мрежата, но след като се избере, не се виждат споделените папки. Със стария ми плеър (AC Ryan) нямах такъв проблем. Проблема с дюна го реших като добавих ръчно пътя до папките (Network Folder).

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Jan 2013

Кофти е да пиша втори пост, веднага след първия, но мисля че не е проблем защото е с малко по-различна насоченост.
    Седмица вече човъркам дюна си и искам да споделя проблемите с които се сблъсквам:
    1. Преди да се сдобия с въпросния плеър четох спецификациите му (Dune HD TV-303D) и там ясно си пише че поддържа външни SUB/IDX, и вградени PGS субтитри. Дръпнах си аз няколко 3D филма, но така и немога да подкарам SUB/IDX, въобще не мога да ги посоча от менюто. Мога да избера вградените PGS, но при тях пък проблема е че стоят субтитрите в двете половини, а не се съединяват в 3D образа! Къде бъркам?
    2 Единият от филмите е с TrueHD звук, който въобще не може да се възпроизведе. Има ли начин да се downmix-не към стерео? Със стария ми плеър (AC Ryan) ставаше. Плеъра ми е вързан с HDMI директно към телевизора, който пък е свързан с обикновен стерео саундбар.
    3. Най-странния и досаден проблем който открих е че в колекцията ми от клипове някои много много стари клипове нямат звук! Става въпрос за AVI клипове с XVID видео и MPEG1 аудио! Е как няма да може да го плейва със звук?!?

Това са неволите ми. Иначе съм доволен от бързината му и от възможността за зареждане на плейлист по мрежа и разбъркано плейване! Страхотно! :-)
    Този пост е редактиран от igi_stz; 25-02-16 в 15:33.

16. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Пробвай да добавиш двата файла SUB/IDX в контейнера MKV с MKV Merge или MKVToolnix.

17. Novice
    Тук е от
    Jan 2013

Пробвах, не става - отново нищо не намира.

18. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

А 3D BluRay ISO чете ли? Ако да - няма смисъл да се занимаваш с орязаните рипове SBS/OU.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 36 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе